Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja TV3 laida "Kvieskite daktarą!"

QUOTE(Fėja* @ 2013 09 19, 22:53)
ou, Džyz, gaila nemačiau apie moterų O biggrin.gif
Gal iš publikos kas kokių įdomių klausimų uždavė? biggrin.gif

Čia visa laida yra:

http://www.tv3play.l...vieskitedaktara

šiaip visai įdomių dalykų pasakė, prajuokino Justinas, kuris pasiūlė į pasimatymus atsinešti savo kūno žemėlapį ir jį parodyti partneriui thumbup.gif
Atsakyti
viskas labai faina, kalbėti reikia..
Bet teks saugot, kad vaikas vakare nepersijungtų šito kanalo. Vakar mano mažasis labai susidomėjo, kur yra g taškas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutė @ 2013 09 18, 08:59)
jokio blogumo nematau, maziems vaikams dzin, o paauglei tikrai daugiau uz suaugusiuosius zinomkas tai ir tarpusavyje daugiau apie tai kalba

Vava sutinku, kad paauglei ko tik nežino kaip dabar pc visko yra. O jei mažas vaikas kažko paklausia nereikia atsakyt ir tiek, ka jis ten supranta, nors yra buve kad patys tevai leidzia viska žet paskiu tv kaltyna.
Kaip ir per šia laida sake tevai vaiku visai nežiuri kai kurie, o kaip kas tada kiti kalti. Arba žinau 4 metu vaikas jau isakyneja mamai kokius jam rubus pirkti, ir mama klauso, jis to nenori nori ano nu tai čia nesamonė.
Atsakyti
Vakat juokiausi iki asaru, kai vyrui pasakiau, kad daug prarado veliau grizes is darbo ir nepamate kur taskas G. biggrin.gif Tai vyras sako: "O ko Justinas ta pirsta i burna kiso, per anonsa?" As jam papasakojau, kad toks jis yra, kaip uz gomurio ir 20 centu dydzio. Jis i mane pasiziurejo ir sako: " Taigi apsivemtum, koks ten malonumas?". Taip juokinga buvo. biggrin.gif Po mano aiskinimo suprato, kad ir gomury yra G taskas. biggrin.gif
Atsakyti
Man tai absoliutus niekalas, jau tokia komercija kvepia, dar žaloja žmones biggrin.gif
Žodžiu perjungiu kanalą, kai rodo smile.gif
Atsakyti
Man tai atrodo, kad bando mėgdioti Daktaro Ozzo laidą, bet kai nėra nei tokios charizmos, nei sugebėjimo aiškinti nekas išeina. Pažiūrėjau porą laidų, neužkabino schmoll.gif
Atsakyti
labuka,

niekaip nerandu tos laidos, kur rode pratimus pilvo presui po gimdymo, gal galetumete imesti nuoroda, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klikky @ 2013 10 15, 20:35)
Taip juokinga buvo. biggrin.gif Po mano aiskinimo suprato, kad ir gomury yra G taskas. biggrin.gif

VARGŠELĖ, IR DAR JUOKINGA doh.gif
Atsakyti
Man tai patinka laidele, daktaras Ozas ne, o sita smagiai ir idomiai ziurisi smile.gif
Atsakyti
,ma irgi sita patinka,siaip tai nemegeja as medicininiu laidu,bet sita labai smagiai ziurisi ir daktaras man grazesnis uz oza biggrin.gif
Atsakyti
Beveik vienintelė mano dabar žiūrima laida thumbup.gif
Gal ir kvepia komercija kaip kažkas minėjo,tačiau čia bent nereklamuoja papildų ir viso kito...
O juoko dozė kartais būna visai nemaža biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2013 10 27, 20:04)
Man tai atrodo, kad bando mėgdioti Daktaro Ozzo laidą, bet kai nėra nei tokios charizmos, nei sugebėjimo aiškinti nekas išeina. Pažiūrėjau porą laidų, neužkabino schmoll.gif

Tai ir sakė, kad laida paremta daktaru Ozu.
Visada kai užtaikau pažiūriu, man patinka. Daktaras labai moka sudominti. Manau jo paskaitos studentams patinka.
Atsakyti