Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

merginos o oldnavy.gap dydziai atitinka? domina mot. dzinsai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Petr@ @ 2013 09 13, 08:32)
merginos o oldnavy.gap dydziai atitinka? domina mot. dzinsai  g.gif

didinti man su 99 klubais ir +-84/85liemeniu tie sta vieta kur segu dzinsa 8 ciut laisvokas bet matyt toks jo modelis tad... i 6 neilisciau jauciu arba kaip desra blush-anim-cl.gif

siaip as euro nzn koki gal 42 nesioju seniai cia nieko nepirkau tai TH ON GAP CK 8 dzinsu man geri sie brandai didinti sakykim puzzle jeans man 28 geras o vat jcrew i 30 neilindau dabar nzn pardavus esu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 13, 08:19)
2xl didele bus 1d mazesne imkite didinta

sitos atitinka, mane domina ar 186 ugiui ? reikia regular ar tall ?
Atsakyti
QUOTE(meduksi @ 2013 09 12, 22:16)
As prisijungciau prie JosBank,geros kainos  bigsmile.gif
tik gal galit kuri patarti kaip su dydziais ju megztuku?

dydziai atitinka ju lentele praeitais metais kruvom pirkom biggrin.gif labai geri ju golfukai silkiniai 4u.gif kol kas ju kaina nenuleista bet ju buna kartai nuo 20-30 dol reik medziot kiekviena diena 4u.gif
http://www.josbank.c...01_10050_356450
va nuleista utlet kaina tik ju bus keli nedaug-bet kokybe 4u.gif
http://www.josbank.c...01_10050_330453
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 13 rugsėjo 2013 - 07:50
QUOTE(proksi @ 2013 09 13, 08:43)

nzn kakzuri pirko diedui kaip visada mazesne dydziu sake viskas ok, tik nepamenu kok ugis vyro nes regular imta buvo blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 12, 22:34)
Kaip merino vilnos megstukui, gal visai nebloga kaina  g.gif

http://www.josbank.c...01_10050_393695

Labas rytas 4u.gif

is josbanko pirkome labai daug kasmyriniu megztiniu ir marskiniu ir dar svarka sportinio tipo. Svarkas pusetinas, kainaves 1000 usd, buvo nukainuotas iki 100 usd, nezinau, kazkaip nesuzavejo, marskiniai visi labai grazus buvo, kaklaraisciai ne kazkokios super kokybes, bet neblogi. Kasmyriniai megztiniai: kai juos gavome, sakem ooooooooooooo thumbup.gif bus tipo iseiginiai tralialia. Bet kas labai keista, man jie nebuvo nei labai labai svelnus, nei labai labai minksti. Nors rase 100% kasmyras, vsio takoje, bet kai padevejo, eiliniai megztiniai, be marskiniu, tik ant "maikes" tikrai nedevimi.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 09 13, 08:43)

Žieminę pūkinę striukę ėmėm tą patį dydį , kurį nešioja , tall.Ūgis 188cm.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 09 13, 08:46)
dydziai atitinka ju lentele praeitais metais kruvom pirkom  biggrin.gif  labai geri ju golfukai silkiniai  4u.gif kol kas ju kaina nenuleista bet ju buna kartai nuo 20-30 dol reik medziot kiekviena diena  4u.gif

neypatingi tie golfai ir didinti dydziu tikrai.
ir spalvos labai skiriasi nuo parodytu kompiuteryje. Pirkome 3 silkinius golfus, kazkokios murzinokos jos, norisi svariu tu spalvu.
siaip rubai kokybiski, bet tikrai ne uz tokias kainas. kai duoda nuolaidas apsimoka, bet siaip ne.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 13, 08:53)
Labas rytas  4u.gif

is josbanko pirkome labai daug kasmyriniu megztiniu ir marskiniu ir dar svarka sportinio tipo. Svarkas pusetinas, kainaves 1000 usd, buvo nukainuotas iki 100 usd, nezinau, kazkaip nesuzavejo, marskiniai visi labai grazus buvo, kaklaraisciai ne kazkokios super kokybes, bet neblogi. Kasmyriniai megztiniai: kai juos gavome, sakem ooooooooooooo  thumbup.gif bus tipo iseiginiai tralialia. Bet kas labai keista, man jie nebuvo nei labai labai svelnus, nei labai labai minksti. Nors rase 100% kasmyras, vsio takoje, bet kai padevejo, eiliniai megztiniai, be marskiniu, tik ant "maikes" tikrai nedevimi.

o kokius pirkai kasmyrus mano visi traveler serijos puikiausiai devisi 4u.gif ir minksti-tik beda rankom kalbt arba sausas 4u.gif spalvos skiriasi kur outlet ir kur buna iki 30 dol silkiniu biggrin.gif murzinu nepasitaike ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 13 rugsėjo 2013 - 07:57
QUOTE(zeneta @ 2013 09 13, 08:25)
sitas kanda cia kupranugario vilna  4u.gif  nors kaina labai gerai nebent po marskiniais  4u.gif pas juos jeigu nieko daugiau neraso reiskia 100 proc  4u.gif  pirkus ne viena karta is ju visas vyro asortimmentas is ten  4u.gif  bet daugiausia turim kasmyriniu -nes ju kasmyras nu ner ka lygint labai liuksiskas-juk cia perkasi garsus bankininkai, finansu atstovai  4u.gif  galit pasiskaityt  4u.gif
va toki salika turim  wub.gif labai fainas, svelnus  4u.gif  4u.gif 
http://www.josbank.c...01_10050_343734

O koks saliko ilgis ir plotis? Gal nemoku ieskoti, bet nerandu ismatavimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 09 13, 08:55)
o kokius pirkai kasmyrus mano visi traveler serijos puikiausiai devisi  4u.gif ir minksti-tik beda rankom kalbt arba sausas  4u.gif spalvos skiriasi kur outlet ir kur buna iki 30 dol silkiniu  biggrin.gif murzinu nepasitaike  ax.gif

na kas liecia golfus ar ne, ta tokia svari zydra, ji realybeje pilksva, bordo - labai tamsus, nors kompiuteryje atrodo grazi burgundiska ir t.t.

kasmyrus pirkau tuos, kur tikra ju kaina buvo jei dabar neklystu 389 ar tai 425 usd. nebepamenu kaip jie ten vadinasi. As trinu tuos laiskus. Bet labai patiko kasmyru spalvos biggrin.gif jos tikrai grazios. Pirkom tamsiai melyna, ryskiai raudona, juoda, smelio spalvos.

Vat kas mane labiausiai ten zavi, tai marskiniai, jie tikrai tobuli. BET. jei vyras lieknas, reikia pirkti SLIM'us, nes visi kiti yra su tuo isiuvu nugaroje, pilvotiem amerikonam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 13 rugsėjo 2013 - 08:03
QUOTE(musiukas111 @ 2013 09 13, 09:00)
O koks saliko ilgis ir plotis? Gal nemoku ieskoti, bet nerandu ismatavimu  ax.gif

Mane irgi domina, Zeneta, koks to šaliko ilgis? 4u.gif
Atsakyti