Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 09 13, 12:52)
kai buvo 116 cm klubai, 16 dydis buvo geras, bet reikdavo plauti, kad susitrauktu, nes laisvi buvo, bet kadangi buvau po gimdymu, maitinimu, tai nenorejau, kad buciau kaip ikalta.

tai gal nebus baisiai dideli biggrin.gif zodziu pagyvensim pamatysim wink.gif
Atsakyti
Sieroj yra tax?Čia kaip suprantu tik viena pora kojinių,vienai kojai oranžinė kitai violetinė,ar taip g.gif

http://www.sierratra...ddlers~p~6420y/
Atsakyti
Ingakalnis, nupirksit man ugg.com? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 13, 14:17)
as pries valgi geriu 30min t.y pries petus smile.gif 1k dienoj
troliuk numesi, dabar tikrai neimk i galva as  augau labai greit  bet nesukau galvos tam ir nestumas  nestuke.gif  wub.gif
oj   as nesistebiu   su pirmu vaiku tai nuo 70 iki 118 paksui jau 120  o paksui mano svarstykls manes nebesvere  lotuliukas.gif

o kodel pries pietus ? atseit kalorijos maziau pasisavina ? poveikis geresnis ?
as ryte pries valgi geriu g.gif

Ingute ,o tu kai metei svori ...aba kitos merginos kurios daug numete svorio , pas dietologa nelanketes ? noriu pas koki gera nueiti ,pasikonsultuot del to svorio metimo ,kad grybo nepripjaut vis del to jau 30 yra , o ne 20 metu ,nenoriu organizmo nualint ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 13 rugsėjo 2013 - 13:37
Ingute, o nuo šių bačiukų kainikės dar būtų -40proc.? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 09 13, 14:24)
Pernai vaziavom prie juros, uzsidejau maudoma ir zliumbiu prie veidrodzio, skaros per 5dienas taip ir nenuemiau, o siemet deginausi blush2.gif
Oj, sunkus musu, bobu, gyvenimas biggrin.gif

console.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2013 09 13, 14:26)
Sieroj yra tax?Čia kaip suprantu tik viena pora kojinių,vienai kojai oranžinė kitai violetinė,ar taip g.gif

http://www.sierratra...ddlers~p~6420y/

nera tax
QUOTE(agniukee @ 2013 09 13, 14:28)
Ingakalnis, nupirksit man ugg.com?  4u.gif

ugg tik laureta kai ji bus paims
QUOTE(Raselepagegiai @ 2013 09 13, 14:32)
Ingute, o nuo šių bačiukų kainikės dar būtų -40proc.? wub.gif

puma viskam - 40
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 13, 14:21)
kiek cia tu finigu gaunas daba nebepagaunu  g.gif

reikes uz vaiko darza privatu moket, tai centus skaiciuoju  biggrin.gif

beje isejau i darba, galva kazkuom uzimta kitu, tai ir netikrinu saldytuvo kas 5 min ka atvairai i ji padejo  blush2.gif o tai bliaka muka saldytuve gyvenau  doh.gif  blush2.gif

http://www.puritan.c...-1500-mg-031640
8 su kopeikom vienas gaunasi . ar tik ne 36 lt. uz viena ...
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 09 13, 14:29)
o kodel pries pietus  ? atseit kalorijos maziau pasisavina ? poveikis geresnis ?
as ryte pries valgi geriu  g.gif

Ingute ,o tu kai metei svori ...aba kitos mergios kurios daug numete svorio pas dietologa nelanketes ? noriu pas koki gera nueiti ,pasikonsultuot del to vsorio metimo ,kad grybo nepripjaut vis del to jau 30 yra ,  o ne 20 metu ,nenoriu organizmo nualint .

pasisaskysiu... sorry cia ne ta tema, bet...

kazkada buvo formoline toks dalykas. mano mama dare reklama jam, tai taip susipazinau su ta axell firma, na ir man pasiule but viena is tu bandyminiu triusiu, kur dare klinikinius tyrimus, ar veikia kas. as pakliuvau i grupe, kuri negere nieko, lieknejo naturaliai. ejau i valgymo sutrikimo centra, pas garsia dietologe Jauniskyte. Ji man tiesiai sviesiai pasake - tai valios reikalas. Sportas, sveika mityba, svarbiausia issimiegot, pailset ir siaip, pozityviai gyvent, mastyt ir nusiteikt. Jokios dietos, kad ir auksines, tau naudos kazkokios neduos, nes po tos dietos viskas gris kaip buve. Per 10 savaiciu realiai numeciau 2 kg, bet... riebalu sumazejo 8 kg, apimtys 10 cm, o raumenu padaugejo. sportavau, dariau masazus, valgiau tikrai normaliai, bet namini, sveika maista. Tas kas gere ta papilda, arba nenumete, arba rezultatai buvo tuo klausimu nekazkokie. tai va, pasidariau isvada - kiek turesiu valios ir desiu pastangu, tiek ir bus 4u.gif tai sunku, bet imanoma. paskui kai pasimato rezultatai, uzsikabliuoji ir pradeda vezti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 13, 14:33)

ugg tik laureta kai ji bus paims

Aciu, lauksiu tada 4u.gif
Atsakyti
uzjauciu apkunias merginas...kartais tokias jaunas gatvej matau, o svoriai jau kokie,kad vos eina, uzpakaliai po metra ar du, prakaituotos visos, o paskui susirinke supermamose dejuoja ko vyrai jas palieka...gal ir grubiai kalbu, bet panos nesedekit prie tu kompu ir nepirkit tiek skuduru,geriau sporto klubui isleiskit ir sveikam maistui ar grozio procedurom...nestumas nepasiteisinimas apsileidimui, visos galit but lieknos,tik nevisos norit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wetriuke: 13 rugsėjo 2013 - 13:58
QUOTE(JMD @ 2013 09 13, 14:38)
pasisaskysiu... sorry cia ne ta tema, bet...

kazkada buvo formoline toks dalykas. mano mama dare reklama jam, tai taip susipazinau su ta axell firma, na ir man pasiule but viena is tu bandyminiu triusiu, kur dare klinikinius tyrimus, ar veikia kas. as pakliuvau i grupe, kuri negere nieko, lieknejo naturaliai. ejau i valgymo sutrikimo centra, pas garsia dietologe Jauniskyte. Ji man tiesiai sviesiai pasake - tai valios reikalas. Sportas, sveika mityba, svarbiausia issimiegot, pailset ir siaip, pozityviai gyvent, mastyt ir nusiteikt. Jokios dietos, kad ir auksines, tau naudos kazkokios neduos, nes po tos dietos viskas gris kaip buve. Per 10 savaiciu realiai numeciau 2 kg, bet... riebalu sumazejo 8 kg, apimtys 10 cm, o raumenu padaugejo. sportavau, dariau masazus, valgiau tikrai normaliai, bet namini, sveika maista. Tas kas gere ta papilda, arba nenumete, arba rezultatai buvo tuo klausimu nekazkokie. tai va, pasidariau isvada - kiek turesiu valios ir desiu pastangu, tiek ir bus  4u.gif  tai sunku, bet imanoma. paskui kai pasimato rezultatai, uzsikabliuoji ir pradeda vezti  biggrin.gif

pritariu 4u.gif pradzia visada sunki, bet paskui kai prasideda vizualiai matomi skirtumai rysketi, pradeda kabinti thumbup.gif as pries vestuves 20 kg numeciau vien sportu ir valgyku su saiku, jokiu dietu ar papildu negeriau. paskui per ziema 6 priaugau doh.gif dabar vel susiemiau, reikia nurident tuos 6 ir dar bent 10, butu idealu thumbup.gif
Atsakyti