Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai 9

QUOTE(TomaKa @ 2013 10 11, 11:21)
Ačiū Kikker ir Speedy 4u.gif  4u.gif

Gerų jums pirkinių drinks_cheers.gif lauksime atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Samsung RL55VQBRS1 / XEO
Dar klausimas iškilo:
- nerandu ar jo durelės gali į abi puses montuotis?

- koks tikrasis jo gylis, nes radau taip:
"Grynasis gylis su durelių rankena: 646 mm
Grynasis gylis be durelių rankenos: 646 mm
Grynasis gylis be durelių: 560 mm
Visas (PxAxG): 653x2085x747"

Tai ką tie 747 reiškia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 10 11, 12:56)
Samsung RL55VQBRS1 / XEO
Dar klausimas iškilo:
- nerandu ar jo durelės gali į abi puses montuotis?

- koks tikrasis jo gylis, nes radau taip:
"Grynasis gylis su durelių rankena: 646 mm
Grynasis gylis be durelių rankenos: 646 mm
Grynasis gylis be durelių: 560 mm
Visas (PxAxG): 653x2085x747"

Tai ką tie 747 reiškia? g.gif

Gal būt taip būs geriausia jūsų norimas modeliukas
http://www.samsung.c...VQBRS1/XEO-spec
yra dar toks RL55VEBIH1/BWT
http://www.samsung.c.../RL55VEBIH1/BWT
neturi
CoolSelect Zone™“ yra atskirai valdomas universalus stalčius, kurio temperatūrą galite nustatyti priklausomai nuo ten laikomų produktų. Galite rinktis iš 3 temperatūros režimų: „0 Zone“ (0 zona), „Cool“ (vėsinimas) ir „Quick Cool“ (greitas vėsinimas). Šiame skyriuje galite laikyti kokius tik norite maisto produktus ir nesijaudinti, kad jie gali pasenti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 11 spalio 2013 - 14:14
Sveiki smile.gif

kreipiuosi ir as i Jus pagalbos smile.gif renkames saldytuva is Liebherr modelio ir reiktu konsultacijos smile.gif koki geriausia varianta galetumte pasiulyti iki 2000 lt? is tiesu arba as nemoku ieskoti arba nezinau ko noriu arba pasimeciau Liebherr pasiuloje biggrin.gif Norisi kuo geresnes A+ klases, kad tiktu 4 asmenu seimai, saldiklis didelis nera butinas, nes turim atskira, tik ne baltas biggrin.gif
pvz LIEBHERR CTsl 3306 (-21)?
Atsakyti
QUOTE(fey @ 2013 10 11, 16:27)
Sveiki smile.gif

kreipiuosi ir as i Jus pagalbos smile.gif renkames saldytuva is Liebherr modelio ir reiktu konsultacijos smile.gif koki geriausia varianta galetumte pasiulyti iki 2000 lt? is tiesu arba as nemoku ieskoti arba nezinau ko noriu arba pasimeciau Liebherr pasiuloje biggrin.gif Norisi kuo geresnes A+  klases, kad tiktu 4 asmenu seimai, saldiklis didelis nera butinas, nes turim atskira, tik ne baltas biggrin.gif

Bet ar tikrai norite kad šaldiklis būtų viršuje gal visgi padidinti šiek tiek biudžetą ir pirkti
LIEBHERR CUesf 4023 (-23)
Cia tai bus šaldytuvas thumbup.gif
o jūsų žiūrėtame šaldytuvo tūris mažokas paliginus su šiuo 4u.gif
Dar labai šaunius parašysiu varijantus
BOSCH KSV36VI30 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 11 spalio 2013 - 17:03
QUOTE(fey @ 2013 10 11, 18:27)
Sveiki smile.gif

kreipiuosi ir as i Jus pagalbos smile.gif renkames saldytuva is Liebherr modelio ir reiktu konsultacijos smile.gif koki geriausia varianta galetumte pasiulyti iki 2000 lt? is tiesu arba as nemoku ieskoti arba nezinau ko noriu arba pasimeciau Liebherr pasiuloje biggrin.gif Norisi kuo geresnes A+  klases, kad tiktu 4 asmenu seimai, saldiklis didelis nera butinas, nes turim atskira, tik ne baltas biggrin.gif

Galima alternatyva:
SHARP SJSC480VSL
Gorenje R6181KX
Atsakyti
Sveiki, zinovai,

kreipsiuosi ir as patarimo. Ieskomas saldytuvas-saldiklis:

* 178cm arba aukstesnis
* imontuojamas
* su bio-fresh nuline zona
* A+++ klases
* smartfrost sistma
* saldytuvas virsuje - kamera apacioje
* biudzetas 4000 Lt
* automatiskai atsitirpinantis saldytuvas

Jeigu dar ir saldiklis butu "Nofrost" tai is viso butu tobulas variantas.

Is esmes sprendziu dilema kas geriau - ar "Nofrost" sistema ir A++ klase ar tiesiog elementarus "Smart frost" su rankiniu atitirpinimu saldiklyje bet A+++ klases, nes kiek ziuriu, niekaip nerandu A+++ ir "nofrost" viename derinyje su kaina iki 4k.

Siai dienai sudomino sis variantas:

LIEBHERR ICP 3314
Liebherr ICP 3314

Butu labai smagu sulaukti papildomu nuomoniu, pastebejimu ir patarimu.

Is anksto dekoju!
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2013 10 06, 16:05)
O atšaldymas tikro 0 zonoj reguliuojamas? Juk jis irgi bendroj erdvėj su šaldytuvu? Ar į 0 zoną šaltis per kitur patenka nei šaldytuvą?(Atsiprašau, jei klausimai blondiniški, bet man reikia suprasti, ar ta 0 zona taip jau techniškai kažkas reikšmingo prieš tas Chill ir Crisper dėžes 4u.gif )

Man vyras irgi neduoda ramybės dėl tos 0 zonos, sako tu man paaiškink jei ten bendrai šaldytuve yra ta zona, tai kaip ten gaunasi kitokia temperatūra nei šaldytuvo? čia tik reklama ax.gif

Buvau šiandien apžiūrėti "gyvai" savo išsirinktų dviejų Samsung modelių:
RL55VQBRS1/XEO
RL60GGERS1/XEF
Tai vis dėlto labiau patiko antrasis, ir nėra jis daug didesnis per gylį nei kiti, ko aš bijojau, tik dabar įdomu:
- ar jo durys gali į abi puses montuotis, nerandu specifikacijose?
- kokių funkcijų antrasis neturi lyginant su pirmuoju (jei pirmasis brangesnis...)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 12 spalio 2013 - 20:18
QUOTE(TomaKa @ 2013 10 12, 20:04)
Man vyras irgi neduoda ramybės dėl tos 0 zonos, sako tu man paaiškink jei ten bendrai šaldytuve yra ta zona, tai kaip ten gaunasi kitokia temperatūra nei šaldytuvo? čia tik reklama ax.gif

Buvau šiandien apžiūrėti "gyvai" savo išsirinktų dviejų Samsung modelių:
RL55VQBRS1/XEO
RL60GGERS1/XEF
Tai vis dėlto labiau patiko antrasis, ir nėra jis daug didesnis per gylį nei kiti, ko aš bijojau, tik dabar įdomu:
- ar jo durys gali į abi puses montuotis, nerandu specifikacijose?
- kokių funkcijų antrasis neturi lyginant su pirmuoju (jei pirmasis brangesnis...)?

Duris galite perstatyti tik tai turetu atlikti serviso darbuotojai
Jau jums rasiau pirmasis jau puse metu kaip negaminamas antrame viskas yra kas yra pirmame 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, esu dar imontuojamo saldiklio paieskose, norejau su saldymo kamera virsuje ir auksto kokiu 1,8... ale man sunkiai sekasi kazka rasti.. nejau gaminami tik su saldikliais apacioje?? g.gif

ir dar jei randu saldiklyje virsuje, tai fasadas atsidaro vientisas.. g.gif o kai buna saldiklis apacioje tai atsidaro dvejos dureles.. a kodel tokio nera varianto su virsum saldiklio? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 12 spalio 2013 - 22:03
Tokio aukščio nėra.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 10 12, 21:59)
Sveiki, esu dar imontuojamo saldiklio paieskose, norejau su saldymo kamera virsuje ir auksto kokiu 1,8... ale man sunkiai sekasi kazka rasti.. nejau gaminami tik su saldikliais apacioje??  g.gif

ir dar jei randu saldiklyje virsuje, tai fasadas atsidaro vientisas..  g.gif  o kai buna saldiklis apacioje tai atsidaro dvejos dureles.. a kodel tokio nera varianto su virsum saldiklio?  unsure.gif

Sveiki
O kodel norite tokio varijanto?
Atsakyti