Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai 9

QUOTE(Eimoshka @ 2013 12 06, 12:51)
Laba,

Dar klausimas - kiek supratau tai tikraja nuline zona turi tik Liebherr, teisingai?
Visi kiti gamintojai turi kazka panasaus - pas vienus temperatura buna pora laipsniu zemesne nei visam saldytuve, pas kitus atskirai tame stalciuje  reguliuojama dregme. Ir vadina visi pagal save -bosch, siemens - hydrofresh, AEG - longfresh ir tt.

Būna ir kitų gamintojų.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 12 06, 13:54)
Būna ir kitų gamintojų.

Labai įdomu būtų sužinoti įmontuojama šaldytuvą su tikra nuline zona kokia dar turi firma g.gif
Parašykite prašau SPEEDY .Labai įdomi informacija būtų pirkėjui ir aišku man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 12 06, 13:01)
Įmontuojami šaldytuvai su tikrąją nuline zona turi šiai dienai LIEBHERR ,kiti turi žemesnes temperatūros zonas....skirtingos firmos skirtingai jas pasivadinę Jūs esate visiškai teisi 4u.gif

Tikras "briedas" blink.gif
o tai su kokio "tikrumo" zona anot Jūsų Siemens KI39FP60 arba AEG SCZ71800F0
censored2.gif - praleidote puikią progą patylėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 06 gruodžio 2013 - 14:07
Parašysiu savo asmeninę patirtį dėl šaldytuvo su 0 zona.
Kelis metus naudojuosi šaldytuvu su ja ir nematau tame nieko ypatingo. Ir jei tektų pirkti naują šaldytuvą, manau jos jau nebebūtų mano planuose.
Nieko ten stebuklingo, uždaras šaltesnis stalčius ir tiek. Aišku, kai yra- tai ten laikau maistą. Bet ji užima ir nemažą dalį šaldytuvo...

O dėl paviršių, tai žinoma aš tik už tą, ant kurio nelieka pirštų atspaudų. Iki šiol gailiuosi, kad pagailėjom pinigų už kitokią dangą gartraukiui doh.gif Kas nevalo, tas ir nesupras koks skirtumas biggrin.gif Tokia buvo ir MB nuomonė. doh.gif
Atsakyti
NULINĖ ZONA tai taip vadinamas šviežio maisto skyrius šaldytuve kuris specialios technologijos dėka užtikrina idealų klimatą leidžiantį ypač ilgai išsaugoti produktų šviežumą. Skirtingai nuo įprasto skyriaus (lentynos, dėžės) kur palaikoma nuo 4°C iki 9°C temperatūra tokioje zonoje nuolat palaikoma artima 0°C temperatūra (ji yra truputį į teigiamą pusę, bet jokiu būdu ne į neigiamą, kad produktai per daug nešaltų ir juose neatsirastų ledukų) todėl mėsa žuvis, uogos daržovės nepraranda vitaminų ir maistingų medžiagų bei išlieka švieži be jokio apdorojimo net 3 – 7 kartus ilgiau nei laikant juos įprastoje šaldytuvo temperatūroje. Nulinė zona dar turi du skyrius – yra drėgnoji zona (stalčius vaisiams ir daržovėms) ir sausoji zona ( sūriui, mėsai ir kt).
Atsakyti
Kikker, ačiū už pastangas dar kartą pakartojant jos funkcijas 4u.gif

Tai buvo mano nuomonė, nereikia man čia aprašymų traukti. Nuomonės gali būti ir skirtingos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2013 12 06, 14:16)
Kikker, ačiū už pastangas dar kartą pakartojant jos funkcijas 4u.gif

Tai buvo mano nuomonė, nereikia man čia aprašymų traukti. Nuomonės gali būti ir skirtingos  mirksiukas.gif

Aš nieko prieš Jūsų nuomonės 4u.gif
Atsakyti
AEG SKZ71800F0 doh.gif visai buvau pamiršusi apie šį tik dėja šiai dienai jie su tiekimu iš Electrolux sutrikę.Kažkaip sunkiai atkeliauja į Lietuvą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 12 06, 19:22)
AEG SKZ71800F0 doh.gif visai buvau pamiršusi apie šį tik dėja šiai dienai jie su tiekimu iš Electrolux sutrikę.Kažkaip sunkiai atkeliauja į Lietuvą ax.gif

O M G doh.gif
"Visai buvau pamiršusi" ir dar kitą modelį - AEG SCZ71800F0.
"Tik dėja šiai dienai jie su tiekimu" - viskas gerai thumbup.gif
"Kažkaip sunkiai" - tik su tamstos komentarais rolleyes.gif
Suprantu: "paklodes" iš aprašymų kopijuoti lengviau (bent jau "copy-paste" įvaldėte) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 06 gruodžio 2013 - 17:55
Turejom sena saldytuva su tikraja nuline zona,kas jame buvo geriausia tai sis dalykas,na ir dar sausos sieneles.Dabar turime 2 m"Liebher"(ar kaip jis ten vadinasi)...Nebuvo pinigu pirkti brangesni,gal irgi butu geras.Dabar jau ziurek ir uzsikimso ta skylute kur turi nubegti nuo sieneliu vanduo...
Taigi man labai patiko ta nuline zona,nes ne kiekviena diena apsipirkinedavome.Pavyzdziui ,nusiperki mesos ,dali sudedi i saldikli,kokiom 2 dienom gali padeti i nuline zona,ar karsta vasara pienas,padedi arciau sieneles ir islaiko savo garantini laika ir pigesnis.Ateiciai tik tokio noreciau,tik ateiciai reikes jau nedidelio saldytuvo,o girdejau,kad nuline zona buna tik dideliuose,taip?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 12 06, 14:58)
Labai įdomu būtų sužinoti įmontuojama šaldytuvą su tikra nuline zona kokia dar turi firma g.gif

"VitaFresh" pas BSH, su drėgmės membranom, krūva daviklių ir t.t. tikresnio nulinio turbūt nebūna..
(bet jokiu būdu ne Hydrofresh ir t.t.) tiesiog jie pas Siemens'a brangūs, Liebheris pigiau gaunas, vat ir galvoja visi, kad kitų nėra smile.gif
Ši technologija nėra naujiena, tiesiog ją išpopuliarino Liebherr, už Liux'o SCZ, SKZ ir kt. neatsakau, nežinau kaip ten kas.
o Siemenso Vitafreshini šaldytuvą esu pardavęs dar tada kai Liebherr vardo Lietuvoje niekas net nežinojo..

Mjo.. tylėjimas auksas skant.
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2013 12 05, 23:29)
Taip nebuna kad butu su nuline bet be NO FROST sistemos

Vis dar taip galvojate???
Linksma čia, jumoro vakaras už dyką tiesiog, reikės dažniau paskaitinėt, nuotaiką praskaidrinat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerty: 06 gruodžio 2013 - 20:29
QUOTE(Nerty @ 2013 12 06, 20:25)
"VitaFresh" pas BSH, su drėgmės membranom, krūva daviklių ir t.t. tikresnio nulinio turbūt nebūna..
(bet jokiu būdu ne Hydrofresh ir t.t.) tiesiog jie pas Siemens'a brangūs, Liebheris pigiau gaunas, vat ir galvoja visi, kad kitų nėra  smile.gif
Ši technologija nėra naujiena, tiesiog ją išpopuliarino Liebherr, už Liux'o SCZ, SKZ ir kt. neatsakau, nežinau kaip ten kas.
o Siemenso Vitafreshini šaldytuvą esu pardavęs dar tada kai Liebherr vardo Lietuvoje niekas net nežinojo..

Mjo.. tylėjimas auksas skant.
Papildyta:
Vis dar taip galvojate???

Taip galvoju jai nera saldytuve NO FROST tai nera ir nulins tikros zonos biggrin.gif
Atsakyti