QUOTE(micefee @ 2015 01 21, 04:52)
Truputį ne į temą paklausiu, bet kokia spalva dažydavot su Naturtint? Skaičiau atsiliepimus, kad jie nelabai atitinka deklaruojamą spalvą. Aš svarstau apie 5N (light chestnut), nes labai nusitamsinti nenoriu, jau pabodo tamsi ruda.

Ir ar neišsausino plauko per tuos 3 metus? Nes visgi jie peroksido pagrindu, tai visai kitoks dažymas gaunasi nei su chna...
Ne i tema atsakysiu... As isbandziau dvi spalvas-berods light chestnut brown ir light golden chestnut. Jie raso, kad spalvos intensyvumas (tamsumas) priklauso nuo laikymo laiko. Jei nusibodo tamsiai ruda 5N nedazykit, nes jinai tikrai tamsesne nei kad ant pakuotes. Mano plaukai tamsiai pilkai rudi- tai tokia ir gaunasi. light golden chestnut taip pat pakankamai tamsi, bet kiek sitesnio atspalvio. bet man norisi dar sviesesnes- jei apsispresiu grizt prie naturtint bandysiu dark chestnut blonde,pagal atsiliepumus,si trupusi sviesesne nei kad golden chestnut. apie plauku issausejima negaliu komentuot per daug kaip jums po 4m dazymo henna bus. As jais pradejau iskart po dazymo cheminiais (loreal) tai man tada atrode,kad mano plaukai atsigavo... Dabar kai vien henna dazau nesu jais labai patenkinta. Bet is kitos puses, jokiu sintetiniu oil ir serumu nebetepu, o ir tik lengvo detanglerio uztenka. Bet kad galus reikia kirpt pastoviai tai jo, nes po 4men suku nebeikisu... tai tiek is mano puses.
o kokios spalvos norit?
[COLOR=red][SIZE=7][I]