Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(BigBang @ 2013 09 18, 13:27)
O ar įmanoma kažkaip apvalyti tas vietas jeigu užbėga? Jeigu taip, tai su kokia priemone tai padaryt?  g.gif  4u.gif
Aš pati labai kritiškai žiūriu į savo pirmąjį kartą, bet toliau stengsiuosi tobulėti.  4u.gif

as darau tai su teptuku, suvilgytu alkoholyje, manau cleanser'is taip pat tiktu. Teptukas turi buti astrus ir neperminkstas. Kartais padeda ir dantu krapstukas.
Palauk, Jolkuce ateis, patars hgal ka nors.
P.S. NMT, 100 METU nemaciau tamstos cia!!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 18 rugsėjo 2013 - 13:32
QUOTE(andorinha @ 2013 09 18, 14:30)
as darau tai su teptuku, suvilgytu alkoholyje, manau cleanser'is taip pat tiktu. Teptukas turi buti astrus ir neperminkstas. Kartais padeda ir dantu krapstukas.

labai gerai gelbeja savo nagas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 18, 12:30)

bandysim kitą kartą šitaip ir padaryti 4u.gif
Atsakyti
Nagu formos gali patikt ivairios, ne pro sali butu atsizvelgt ir i tai kas tinka biggrin.gif

http://www.cosmopoli...s.d?id=60072227
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 18, 12:33)
Nagu formos gali patikt ivairios, ne pro sali butu atsizvelgt ir i tai kas tinka biggrin.gif

http://www.cosmopoli...s.d?id=60072227

g.gif na mano tie nagai nei ilgi nei trumpi, tai tikriausiai ta pirmąją formą reikės pabandyt pasidaryt kitam kartui ir tada galėsit man pasakyt kuri geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minervaa @ 2013 09 18, 12:59)
Tokio atsakymo labiausiai ir bijojau biggrin.gif

Šiaip dar nuo spalvų labai priklauso, nes kartais atrodo, kad su viena ar kita spalva galiu kone užsimerkus lakuotis, tobulai dengiasi, gražiai iki odelių galima prieiti.. Bet kartais atsinešu visą keiksmų arsenalą, nes grynas vargais dailiai nulakuoti ax.gif
Atsakyti
Gal kas zino panasia i sita ilgalaikio spalva? Ieskau tokios "rekiancios".
user posted image

HG Carnival Hangover yra sviesesne nei uz ta, kuri nuotraukoje, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 18 rugsėjo 2013 - 13:58
QUOTE(BigBang @ 2013 09 18, 13:48)
g.gif  na mano tie nagai nei ilgi nei trumpi, tai tikriausiai ta pirmąją formą reikės pabandyt pasidaryt kitam kartui ir tada galėsit man pasakyt kuri geriau  4u.gif

O man labai graži dabartinė Jūsų nagų forma 4u.gif Ten jaučiu šešėlis krenta ir atrodo kreivokai, bet tikiu, kad realybėje viskas gražu (tik nykštys kažkoks per smailas atrodo, gal dėl nenulakuoto šoniuko g.gif ). Bet šiaip pasibandykite įvairias formas, mano nagų forma labai panaši į Jūsų, toks užapvalintas kvadratas, man ji gražiausia ir patogiausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 18, 14:54)
user posted image

si sezona tokios ciklamenines, violetines, labai madingos bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 17, 17:30)
Mano siandieninis  blush2.gif gyvai tie blizguciai daug graziau atrodo nei nuotraukoje  g.gif

user posted image

o kas čia per blizgutis? labai gražus 4u.gif

QUOTE(mycas @ 2013 09 17, 18:41)

o man nagų forma labai graži, tokia sexy. Pati tokių noriu, tik su mažais vaikais baisiai nepatogu. O balto galiukas, kaip čia merginos minėjo, galėtų būti ir sotresnis. Šiaip viskas labai šaunu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 09 18, 15:20)
o kas čia per blizgutis? labai gražus  4u.gif
o man nagų forma labai graži, tokia sexy. Pati tokių noriu, tik su mažais vaikais baisiai nepatogu. O balto galiukas, kaip čia merginos minėjo, galėtų būti ir sotresnis. Šiaip viskas labai šaunu  4u.gif

cia uzbarstytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 09 18, 11:54)
user posted image

Man jinai tip top kai is vasaros hg kolekcijos "you glare I glow". Tokia violetine ryski ryski, nerealiai grazi spalva, gerai lakuojasi ir uztenka 2 sluoksniu (nelabai plonu).
Neturiu ant nagu nulakuotos fotkes,bet jei reikia imesiu pati laka nufotkinus...
O del dailaus nulakavimo prie odeliu tai tik praktika:) as paziuriu I pirmus savo lakavimus ir galvoju kartais, nu nejau as toks peckelis buvau(nors nagus nuo jaunystes lakuoju). Bet tik su SM uzsivedziau nagus savo nulakuotus fotkint, tai ir matai savo klaidas baisiausias nuotraukose.
Bet as pastebejau,kad man asmeniskai graziau ir tvarkingiau gaunasi kai lakuoju truputi nuo odeliu atitraukus, jei tik arciau tai ir ziuriu kad jau odele prie lako prisilietus, o tada ir prisipeckioja tie krastukai nedailiai...
Atsakyti