QUOTE(BigBang @ 2013 09 18, 14:13)
Laba diena, šiandien pirmą kartą bandžiau darytis sau visiems nagams ilgąlaikį, bet nelabai gražiai kažkaip gavosi tas pirmas blynas, gėda rodyt

žinau kad tikrai dar daug daug pastangų teks įdėti. Visgi pridėsiu nuotraukytę, gal labai smarkiai neišpeiksit

Būtų svarbiausiai man išgirsti pačias svarbiausias ir elementariausias mano klaidas kaip pradedančiajai. Štai kas gavosi

Jetus kokie pirštai kreivi
nykscio puse balta sviecia, apziurek visad sonus
QUOTE(Almost @ 2013 09 18, 16:19)
sveikos, damutės
gavau pirmadienį savo tą Gruv UV rinkinį, tai dabar tik klausimas - kadangi ant nagų vis dar ilgalaikis nuo manikiūristės, tai domina, su kuo galiu dabar aš jį nusivalyt?
rinkiny buvo cleanser'is, bet kiek suprantu jis lyg nelabai tinka gelinio lako nuėmimui? kažkaip supratau iš instrukcijų skaitymo, kad jis blizgumo suteikia, nuvalo visokius riebaliukus, purvus ir t.t prieš lakavimą ir tarp lakavimų.
tai va gal galit rekomenduot kokį UV lako nuėmėją, kad apsirūpinčiau prieš išbandydama priemones?
tinka ir acetonas bet seip hg removeris neblogas, nors man pinigu nevertas, acetonas man lengviau nuoma, nereikia nago kankint nustumdant ka