Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(xeditux @ 2013 09 21, 11:15)
Kur Vilniuje galima rasti silko nagams? iskilo sonas  verysad.gif

Gal megink su arbatos popiereliais,skaiciau padeda maz pades,arba siulu pardej kokia silko juostele isigyk 4u.gif
Atsakyti
mergos zinau kad tukstanti kartu klausta, bet per google nerandu, tai sakau cia paklausiu.

Vandens lipukai. Pamirkai. Nuslysta piesinukas, ji dedi ant lako ir viskas? Ta persvieciama plevele turi likti kartu, ar ji kazkaip pasisalina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orin @ 2013 09 21, 12:38)
Iskilo man beda.Nedziovinan man lako lempa,kame cia gali buti beda, gal per storai tepu foundation?Nors kai uztepu jau paskutini sluoksni topa tai ji isdziovina.

lempa uv? gal lemputem jau kaput ?
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 21, 17:52)
mergos zinau kad tukstanti kartu klausta, bet per google nerandu, tai sakau cia paklausiu.

Vandens lipukai. Pamirkai. Nuslysta piesinukas, ji dedi ant lako ir viskas? Ta persvieciama plevele turi likti kartu, ar ji kazkaip pasisalina? smile.gif

as tai ant lako dedu, topa ir vsio smile.gif o kokia persvieciama plevele? g.gif pas mane tokiu nera...
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 09 21, 19:56)
as tai ant lako dedu, topa ir vsio smile.gif o kokia persvieciama plevele? g.gif pas mane tokiu nera...

Man nuslysta piesinukas, ir jis su plevele buna persviciama.. realiai jos nesimato, kai uzdedi, gal ji netrukdo. Svarbu kad topas nesuskeldetu ar dar ko.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 21, 20:13)
Man nuslysta piesinukas, ir jis su plevele buna persviciama.. realiai jos nesimato, kai uzdedi, gal ji netrukdo. Svarbu kad topas nesuskeldetu ar dar ko.

mano anksciau rodytos geishos yra tokio tipo lipdukai. Topas neskilo - iskentejau savaite, viskas buvo tvarkoje.
Isdziovinti ant nago galima atsargiai su fenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 21 rugsėjo 2013 - 20:21
QUOTE(andorinha @ 2013 09 21, 20:19)
mano anksciau rodytos geishos yra  tokio tipo lipdukai. Topas neskilo - iskentejau savaite, viskas buvo tvarkoje.
Isdziovinti ant nago galima atsargiai su fenu.

feno neturiu biggrin.gif
bet su servetele galima nusausinti.
Atsakyti
QUOTE(orin @ 2013 09 21, 12:38)
Iskilo man beda.Nedziovinan man lako lempa,kame cia gali buti beda, gal per storai tepu foundation?Nors kai uztepu jau paskutini sluoksni topa tai ji isdziovina.

is ko sprendi, kad fundation nedziovina?
Atsakyti
My forbiden love -2 sl.Labai graži spalvikė,bet baisiai sunku tikrą spalvą pagaut su fotiku.Žinau,žinau-3-ias pirštukas nelygus prie odelių schmoll.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaidela @ 2013 09 21, 21:08)
My forbiden love -2 sl.Labai graži spalvikė,bet baisiai sunku tikrą spalvą pagaut su fotiku.Žinau,žinau-3-ias pirštukas nelygus prie odelių schmoll.gif user posted image

labai graziai
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 21, 20:13)

o kokie lipdukai? smile.gif kur pirkai? savuosius as pirkau ebay, tai suslapinu, nuimu, uzdedu, nusausinu su servele prispaudus, papuciu dar biski biggrin.gif ir tada top'a dedu... o kai pirma karta bandziau juos uzklijuoti draugei, tai kita diena jai nusilupo, nes buvau normaliai nenusausinus....
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 09 21, 21:40)
o kokie lipdukai? smile.gif kur pirkai? savuosius as pirkau ebay, tai suslapinu, nuimu, uzdedu, nusausinu su servele prispaudus, papuciu dar biski biggrin.gif ir tada top'a dedu... o kai pirma karta bandziau juos uzklijuoti draugei, tai kita diena jai nusilupo, nes buvau normaliai nenusausinus....

nu tai ir as is ebay pirkau.. dar nebandziau ant zmogaus.. gausiu ant saves isbandyti gal kada.
Cia Jolkuces reiktu klaust ji lipuku spece,
Atsakyti