Juodai,Mindija,dėkui,kad neišpeikėt

Tas nuleistas stalviršis su "grioveliu"-tai jungimas toks.Gamintojai taip pasiūlė,kad nebūtų status kampas ir nesidaužytų vaikai galvas

Tikrai niekur nekliūva

.Grindų visada norėjau juodų,visi atkalbinėjo,bet man vistiek labai patinka.Vonioje turiu šviesias,tai matosi irgi visokie plaukai ir pūkai.Tik žiauriai buvau supykusi ant savęs ir pardavėjų,jo nepasiaiškinau ir pati ir jie nepatarė jog reikia rinktis GLAZŪRUOTAS o ne POLIRUOTAS plyteles

Mat poliruotos,kaip pas mane,sugeria visokius riebalus ir dėmes,jei iš karto neišvalai.Tai kai suklojo,kaip musulmonai su vyru meldėmės joms,kol atplovėm

Paskui teko impregnuoti ir dabar viskas gerai.Kadangi pas mane jos šildomos,pūkų daugiau matosi,bet porą kartų pereinu su šlapia šluota ir viskas.Apelsinka,man laaabai graži jūsų virtuvė,o ypatingai stalas

.Pati apie tokį svajojau,bet pamatėme juodą stiklinį ir kaip durneliai nusipirkom

.Matyt su plaktuku man jį reiks stuktelėt,nes užpypino valyt...bet "modernu"

Kėdės raudonos ir juodos plastiko,žiūrisi gerai,ale vistiek pirksiu,kaip pas Apelsinką
Sveiki, aš irgi vargstu su tamsiomis poliruotomis plytelėmis po remontų. kuo impregnavot, kuo valot, nes jau skyles pravalysiu.