Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

dar koduka turite GAP 35 %? atsisusciau kelioms striukytems ?
Atsakyti
man pacios paciausios zvakes wub.gif http://www.bathandbo...amp;cp=12586994 dabar dar akcija uz dvi 22 dol. ir kodukas yra NEWLUV - 20 proc. ir nuo 50 free shipas 4u.gif vienos svoris 450 g. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *FemmeFatale*: 15 rugsėjo 2013 - 20:12
QUOTE(Muksis @ 2013 09 15, 21:04)
Sveiki,
Gal kas norėtų prisijungti prie šios lelytes ar kitos kur perkant 2 daugiau kainuoja po 16$ plius yra 15% nuolaida
Lelyte
Noriu Kaledom dukrytei  4u.gif

manau, verta palaukt su sia lelyte. Pernai kaledoms as tokuas pliusinukes po 8 dol pirkau pusseseriu mergaitems.
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 09 15, 21:10)
manau, verta palaukt su sia lelyte. Pernai kaledoms as tokuas pliusinukes po 8 dol pirkau pusseseriu mergaitems.

Dekui, palauksiu tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 15, 17:55)
Na mergytes del talbots svarkiuku uzsimeciau dabartes ( ji leido)  S dydzio svarkuti -  laaabai aciu patarusiom, man S kaip nulietas nei kudet nei storet negalima laugh.gif

cia tas pats svarkiukas su zirniukais kur ta pacia diena pirkom ? rolleyes.gif
jei sis , dar labiau gaila ,kad man atsauke cray.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiss1 @ 2013 09 15, 21:09)
dar koduka turite GAP  35 %? atsisusciau kelioms striukytems ?

taip galite jungtis 4u.gif

QUOTE(evvva @ 2013 09 15, 21:12)
cia tas pats svarkiukas su zirniukais kur ta pacia diena pirkom ?  rolleyes.gif
jei sis , dar labiau gaila ,kad  man  atsauke  cray.gif

pas dabarte geltonas vienspalvis ne su zirniukais, zinok jei toks pats audinys bus su zirniukais as labai pamastysiu ar reik man jo, mano matau issiustas lauretai jau.

jei gausiu paziuresiu as prie dzinsu norejau bet maniau jis bus svarko audinio o cia jis labiau nzn kaip medvilninis tai man netiks tada .. zodziu kai gausiu as jus turiu minty 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 15 rugsėjo 2013 - 20:15
QUOTE(proksi @ 2013 09 15, 19:24)
As evvvai veziau jos turtus, o ten tas maise berniokas guli, maniske vos neverkia kaip jai to bern prireike  ax.gif

ax.gif
oi tikrai tos leles mane pakerejo ...kaip kazkuri mergaite sake ir pati su jom pazaistu ir kolekcija surinktu ...gerai kad pajemiai porele ,princese ir kovalieriu jai lotuliukas.gif jei bus gera kaina ir dar nupirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Ar maccosmetucs renkat? Ten mc strobe pigiau http://www.maccosmet...Size/index.tmpl einu siust, kaip tik baigiu
Papildyta:
Aciu uz nupirkta strobe 4u.gif Kaip greit nupirkta! Nerealu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 09 15, 21:44)
Ar maccosmetucs renkat? Ten mc strobe pigiau http://www.maccosmet...Size/index.tmpl einu siust, kaip tik baigiu

as is kart perku is cia nereik laukti nes is kart free shipukas.

o ka daro sis dalykelis? seniau ji pirko panos berods po 15 usd jis buvo, bet as nebandzius o gal verta blush2.gif
nes kiek suprantu tai cia kaip drekinamas kremukas ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 15 rugsėjo 2013 - 20:54
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 15, 21:52)

o ka daro sis dalykelis? seniau ji pirko panos   berods po 15 usd jis buvo, bet  as nebandzius o gal verta  blush2.gif

aga, po 15 pirkdavau. Jis kaip drekiklis ir dar blizgesiuko, skaistumo veidui suteikia. Mergaites su kremune pudra ji maiao, bet man super tinka ir be pudrls, kai iki kokios parduotuves be makiazo nulekt, ar taip i koki savu suejima, kur nereikia dazytis- patepi ir tarsi nusvinta veidas, praskaisteja, yoac kai pavargus, neissimiegojus. Bet cia jau brandziai odai, jaunatvini svytejima praradusiai daugiau, man atrodo biggrin.gif kai tamsta ir taip svytinti, tai ji stebuklu nepadarys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jinafire: 15 rugsėjo 2013 - 20:59
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 15, 20:52)

o ka daro sis dalykelis? seniau ji pirko panos   berods po 15 usd jis buvo, bet  as nebandzius o gal verta  blush2.gif
nes kiek suprantu tai cia kaip drekinamas kremukas ar ne?

cia truputi raso 4u.gif http://www.moteris.l...s.d?id=59665855
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *FemmeFatale*: 15 rugsėjo 2013 - 21:01
QUOTE(Jinafire @ 2013 09 15, 21:57)
aga, po 15 pirkdavau. Jis kaip drekiklis ir dar blizgesiuko, skaistumo veidui suteikia. Mergaites su kremune pudra ji maiao, bet man super tinka ir be pudrls, kai iki kokios parduotuves be makiazo nulekt, ar taip i koki savu suejima, kur nereikia dazytis- patepi ir tarsi nusvinta veidas, praskaisteja, yoac kai pavargus, neissimiegojus. Bet cia jau brandziai odai, jaunatvini svytejima praradusiai daugiau, man atrodo  biggrin.gif kai tamsta ir taip svytinti, tai ji stebuklu nepadarys

laugh.gif as vadinas zinau ka ji daro,skaitejimo prideda, esu turejus seniau kazka nebepamenu dovanu gavus, kaip kremukas kuris eina kaip makiazo pagridnas -geris turi but reik ir man paimt as retai pudrytes naudoju tai bus man vietoj kremuko wub.gif
Atsakyti