Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

o aš šiuo metu susilaikysiui nuo pirkinių- reikia sulaukti visko ką jau nusipirkusi esu. o siuntiniai kažko taaaaip ilgai eina.....
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
kazin kasmyriukai visi jau pareje, ar dar nelabai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 16, 08:53)
sveikutės  wub.gif
man tai gėris strobe  wub.gif
jei krempudra potamsė-daugiau į maišai ir liux.Arba man labai tikdavoguerlain extreme ir gold krempudrų pamaišymui,nes jos man sausindavo veidą,o strobe kaip drėkiklis įmaišius padarydavo,kad nebesausindavo  wub.gif

Aš tai mastau gal krempudrą dar pasiimt antrą g.gif Bet jei netiks  g.gif Bet vien tas žodis 'naturel' sako,kad nu neturėtų kažkas labai toli nuo natūralios spalvos būti  biggrin.gif

ji nera tom mulatem skirta tikrai drinks_cheers.gif tokia ruda gryna ruda na ant rankos pameginus, jauciu kai buvau is turkijos grizus man ji idealiai tiktu dabar vel baltas suris tai ne pro kur blush2.gif
bet pati juk tamsoka esi, manau nebus bloga spalvyte paciai 4u.gif
QUOTE(vilvet @ 2013 09 16, 08:53)
Labas rytas, nematyti dar kitu miestu siuntinuku?  ax.gif  as galvojau rasiu geru ziniu po savaitgalio  blush2.gif

as nzn net vln gavo, dabar julijos skype nematau, uzklausiau,kai ji bus parasys blush2.gif
Papildyta:
kasmyriukai ne visi gauti dar
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 16, 08:59)
ji nera  tom mulatem skirta tikrai  drinks_cheers.gif  tokia  ruda gryna ruda  na ant rankos pameginus,  jauciu kai buvau is turkijos grizus man ji idealiai tiktu dabar vel  baltas suris tai ne pro kur  blush2.gif
bet pati juk tamsoka esi, manau nebus bloga spalvyte paciai 4u.gif

as  nzn net  vln gavo, dabar julijos skype nematau,  uzklausiau,kai ji bus parasys  blush2.gif
Papildyta:
kasmyriukai ne visi gauti dar

bet kurios jau gavo saskaiteles, toms jau praeje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziuginta @ 2013 09 16, 09:03)
bet kurios jau gavo saskaiteles, toms jau praeje? biggrin.gif

taip, yra dar laukianciu tokiu kaip as blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites! 4u.gif
Siandien dar turi but dezuciu, gal ktm bus...bet kokiu atveju kai gausiu reikes supakuot, pasvert ir tik tada parasysiu laiskiukus kiek moket uz siuntima. Stengsiuosi greiciau aisku, bet kaip sveikata mano ir dukrytes leis... unsure.gif

Dukryte mano siandien namie, neinam i darziuka, jau uzkymom ir temperaturos turim...bet aciu D ausyte sako jau nebeskauda...
Atsakyti
Julieja sveikite!
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2013 09 16, 09:12)
Sveikos mergaites! 4u.gif
Siandien dar turi but dezuciu, gal ktm bus...bet kokiu atveju kai gausiu reikes supakuot, pasvert ir tik tada parasysiu laiskiukus kiek moket uz siuntima. Stengsiuosi greiciau aisku, bet kaip sveikata mano ir dukrytes leis... unsure.gif

Dukryte mano siandien namie, neinam i darziuka, jau uzkymom ir temperaturos turim...bet aciu D ausyte sako jau nebeskauda...

va tokiu virusu ir mes visi prasirgom-gerkle, temperatura , po to sloga -ziauri doh.gif
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 16 rugsėjo 2013 - 08:16
Labas rytas,

Didziausias ACIU mergaitem uz siuntinuka, jau leliu grazumas bigsmile.gif ACIU visai puikiai komandai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu ir jum mergaites uz pirkinukus wink.gif

ne uz ilgo imu - 20% nuo kainu
superines vyriskos striukes
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 09 15, 21:59)
bent jau riebiai buvo kitoks pardavime, ziuriu dabar nera, sitas tikrai labiau sausai tinka kremukas.

Yra ir riebiai odai mirksiukas.gif
http://www.maccosmet...Size/index.tmpl
Atsakyti
taip pat kam tinka rudas atsp.pudrytes tamsesnes gali drasiai jungtis free ship tax nera Chanel kaina superine

http://www.amazon.co...=A2GCZA90HY2BIS
Papildyta:
QUOTE(dzestina @ 2013 09 16, 09:26)

o gal teko matyti ar girdeti apie koki gera MAC scruba veidui? pas mane poros tokios.. nepatinka man..kokios smile.gif gal yra stebuklingu priemoniu jom mazinti blush2.gif
Atsakyti