Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2013 09 14, 15:06)
o šakutės  ,po 15  doh.gif  blink.gif
Papildyta:
aš dabar linų sėmenų aliejų pradėjau gerti  rolleyes.gif http://edieta.mama.l...riemones/s1022/
aga 3k po 5 biggrin.gif

linu semenis man negelbejo turiu problemu biskiuka su ... tai triphala padejo pirmus3men paksui viskas nors 4 is kart gerk kas neleidziama nieko.. drauge fiberi geria labais eniai, man israsyti vaistai kuriu poveikis nepatinka, tai leidziu sau pati ju negerti o naudot fiber diet kapsulytes ir liuks

QUOTE(doruta @ 2013 09 14, 15:06)
Ne i tema  blush2.gif
Gal zinote, kokia moteryte, kuri megztu grazias vilnones kojinytes naujagimiui?
Ar geriausia mugese ieskoti?

as pirkdavau mugese naujagymiam, norejos gyvai paciupinet ne is foto rinktis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 09 14, 15:16)
Nu tai lauksim atsiliepimu. biggrin.gif
O paprastai po visu makiazu filmukais, paspaudus Rodyti daugiau, buna aprasytos visos naudotos priemones. ax.gif

drinks_cheers.gif
ok 4u.gif ,bet senų senovėj mokiausi vokiečių ;na bet jei bus parašyta pavadinimas ir numeriukas - suprasiu drinks_cheers.gif biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
O dozė fiberio čia jau tokia rekomenduojama ar reik atrasti ''kad mačytų'' biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 14 rugsėjo 2013 - 14:24
As kazkada geriau collagen liquid , neprisimenu tik koks gamintojas, pas kosmetologe prikau, tai va oda tapo aksomine.

Tai va dabar ziuriu ir galvoju gal is Puritano ka "paragauti" . Tik ten ju daug, vis neapsisprendziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 14, 15:20)
drinks_cheers.gif
ok  4u.gif ,bet senų senovėj mokiausi vokiečių ;na bet jei bus parašyta pavadinimas ir numeriukas - suprasiu  drinks_cheers.gif  biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:
O dozė fiberio čia jau tokia rekomenduojama ar reik atrasti ''kad mačytų''  biggrin.gif ?

ten nurodyta kaip vartoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
labukas -Ingut gal turi ka atliekamo mergytei iki metu naujo, nedeveto-nupirkciau -gal kas neapmokejo ko g.gif man rytdienai reikia dovanu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 14 rugsėjo 2013 - 14:42
QUOTE(zeneta @ 2013 09 14, 15:41)
labukas -Ingut gal turi ka atliekamo mergytei iki metu naujo, nedeveto-nupirkciau -gal kas neapmokejo ko  g.gif man rytdienai reikia dovanu  4u.gif

ne maziukem nieko neturiu maise, paziurejau kad yra vaikam keli rubai bet mergaite M dydzio jau
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 09 14, 15:02)
O Puritane nebera geriamo hialurono, ar as nebemoku ieskoti? g.gif Sugeriau vasaros pradzioj buteliuka, vel noreciau pakartot. smile.gif Gal is kur kitur perkat, parekomenduokit. 4u.gif

Man šitas geriausias. Tiksliai nepamenu, bet gal iš 3 bandytų 4u.gif
http://www.vitacost....lenish-plus-msm
Atsakyti
nu kaip nesiseka kur dabar taip greit rast gavom pakvietima doh.gif einu pasikapstyt po temas doh.gif
Atsakyti
Mergytes turiu isbegti, Grazaus vakaro ryt pasistengsiu per jcrew papildyma prisistatyti biggrin.gif
na jei kazkas bus labai skubaus, turit gi mano nr galit rasyt -skambint bet kuriuo paros metu jei reieks pasijungsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 09 14, 15:47)
nu kaip nesiseka kur dabar taip greit rast gavom pakvietima  doh.gif einu pasikapstyt po temas  doh.gif

o ko butent ieskot? mes daug visko turim, parasykit i az savo norus,gal pagelbesim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 09 14, 16:12)
o ko butent ieskot? mes daug visko turim, parasykit i az savo norus,gal pagelbesim 4u.gif

kombiukas, suknyte, koks grazus komplektukas bet iki 12 men nes mergtei tik menesis prase kad rubeliai butu 6-12 men 4u.gif
siuskit ka turit i emeila sakeniene@hotmail.com ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 14 rugsėjo 2013 - 15:18
QUOTE(zeneta @ 2013 09 14, 16:17)
kombiukas, suknyte, koks grazus komplektukas bet iki 12 men nes mergtei tik menesis prase kad rubeliai butu 6-12 men  4u.gif
siuskit ka turit i emeila sakeniene@hotmail.com ...

i az nusiunciau 4u.gif
Atsakyti