QUOTE(kubilina @ 2013 10 25, 08:03)
Apie 800 išleidau ne vien už patį akvą, šioje sumoje ir spintele...
Persiprasau, kazkaip spintele uzmirsau, o gi cia stambokas/nepigus daiktas
QUOTE(Tuomce @ 2013 10 25, 08:09)
suskaiciavau kad apie 30 naujoku, tik neaisku kiek ju isgyvens
Sveikinu
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 25, 09:41)
nors ir protingi padarai tie ciklidai, bet pas mane pilni namai protingų grifonų
Oi, geras pastebejimas
QUOTE(raganiuxe @ 2013 10 25, 09:58)
o Raimis turi parduotuve?
Taip, su Hipika kartu.
QUOTE(Dreamm @ 2013 10 25, 10:32)
O kur Kalvariju turguje yra? Cia turbut senajam kazkur? Ne zuvyciu, bet Bet jau zinau ko noriu

126 ltr., radau Wiwal firmos (ar nieko blogo apie ja nezinot?),
Wiwal stiklai normalus, bet dangciai labai jau siaip sau...Jusu vietoj jei kantrybes yr pasiziureciau kiek gaminamas kainuoja...kaip sakiau Kaune tokios galimybes ner...
QUOTE(Saule222 @ 2013 10 25, 10:47)
Tai yra yra tokia senoviška

Šilainiuose Naujakurių g. Norfoj, tik as kai buvau ten prieš kokius metus, tai skurdokas asortimentas man ten pasirodė
Nu va, reiks valdziai pasakyt, man ir paciai taip atrodo
QUOTE(Dreamm @ 2013 10 25, 11:37)
zinau , kaip darysiu - palauksiu min savaite. Kaip pastebejau, daro labai ivairiai: vienos ileidzia is karto, kitos vos po 3 d., (nes neva kitaip ir nesusifomuos ta tinkama flora), kiti pataria palaukti. Ne viena mergaite jau rase, kad ileidus po keliu dienu zuviukai numire, tai gal nerizikuoti geriau. Pakenteti tas kelias dienas ....
Jau savaites tai jus tikrai nelaukit...geriau tai savaitei ileiskit pora nelepiu zuvyeliu, kas antra diena ju kakucius pasiurbinekit, tada ir mikroflora greiciau isikurs

Klaida daroma, kai privaro tu zuvyciu kruva tik nusipirkus akvuka...net grizta su visu nauju akvu ir maiseliu zuvu, kurios laukia, kol bus gruntas isplautas etc