O žuvytes kiek pirkau turguje tai dar nebuvo, kad jos man numirtų
 .
 .

Šilainiuose Naujakurių g. Norfoj, tik as kai buvau ten prieš kokius metus, tai skurdokas asortimentas man ten pasirodė
 Šilainiuose Naujakurių g. Norfoj, tik as kai buvau ten prieš kokius metus, tai skurdokas asortimentas man ten pasirodė  

))
))

, bet galiu patarti.
 , bet galiu patarti.   Prisiskaiciusi siu klausimu jau esu, tai zinau , kaip darysiu - palauksiu min savaite. Kaip pastebejau, daro labai ivairiai: vienos ileidzia is karto, kitos vos po 3 d.,  (nes neva kitaip ir nesusifomuos ta tinkama flora),  kiti pataria palaukti. Ne viena mergaite jau rase, kad ileidus po keliu dienu zuviukai numire, tai gal nerizikuoti geriau. Pakenteti tas kelias dienas ....
  Prisiskaiciusi siu klausimu jau esu, tai zinau , kaip darysiu - palauksiu min savaite. Kaip pastebejau, daro labai ivairiai: vienos ileidzia is karto, kitos vos po 3 d.,  (nes neva kitaip ir nesusifomuos ta tinkama flora),  kiti pataria palaukti. Ne viena mergaite jau rase, kad ileidus po keliu dienu zuviukai numire, tai gal nerizikuoti geriau. Pakenteti tas kelias dienas ....   

, bet galiu patarti.
 , bet galiu patarti.   Prisiskaiciusi siu klausimu jau esu, tai zinau , kaip darysiu - palauksiu min savaite. Kaip pastebejau, daro labai ivairiai: vienos ileidzia is karto, kitos vos po 3 d.,  (nes neva kitaip ir nesusifomuos ta tinkama flora),  kiti pataria palaukti. Ne viena mergaite jau rase, kad ileidus po keliu dienu zuviukai numire, tai gal nerizikuoti geriau. Pakenteti tas kelias dienas ....
  Prisiskaiciusi siu klausimu jau esu, tai zinau , kaip darysiu - palauksiu min savaite. Kaip pastebejau, daro labai ivairiai: vienos ileidzia is karto, kitos vos po 3 d.,  (nes neva kitaip ir nesusifomuos ta tinkama flora),  kiti pataria palaukti. Ne viena mergaite jau rase, kad ileidus po keliu dienu zuviukai numire, tai gal nerizikuoti geriau. Pakenteti tas kelias dienas ....  

126 ltr., radau Wiwal firmos (ar nieko blogo apie ja nezinot?),
 126 ltr., radau Wiwal firmos (ar nieko blogo apie ja nezinot?),  Šilainiuose Naujakurių g. Norfoj, tik as kai buvau ten prieš kokius metus, tai skurdokas asortimentas man ten pasirodė

Klaida daroma, kai privaro tu zuvyciu kruva tik nusipirkus akvuka...net grizta su visu nauju akvu ir maiseliu zuvu, kurios laukia, kol bus gruntas isplautas etc
 Klaida daroma, kai privaro tu zuvyciu kruva tik nusipirkus akvuka...net grizta su visu nauju akvu ir maiseliu zuvu, kurios laukia, kol bus gruntas isplautas etc