Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sbo @ 2013 09 18, 09:59)
Sie, tik mano juodi 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Patarkite is GAP kudikiams siltu kombiu, pukiniu  4u.gif  ACIU smile.gif Niekad nesu susidurus. Kas svarbu, i ka atkreipt demesi?

Puffer tai cia kas? O pukinis tai "down", taip?

Taip, "down" yra pukai, as turejau ir Columbia ir GAP. GAP man patiko labiau nes is vidines puses jau yra idetas fleece'as po Columbia dejau kita. Dydziai manau daugmaz atitinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delphi @ 2013 09 18, 11:22)
Taip, "down" yra pukai, as turejau ir Columbia ir GAP. GAP man patiko labiau nes is vidines puses jau yra idetas fleece'as po Columbia dejau kita. Dydziai manau daugmaz atitinka  4u.gif

O sis geras?
http://www.gap.com/b...p;pid=673986002
Atsakyti
QUOTE(nerka @ 2013 09 18, 09:50)
Gal Macys papildoma nuolaidele yra (nuo sale prekiu)?

Yra -20% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 09 18, 11:26)

Sbo, jeigu naujagimiui, jokiu budu neimciau atskiru kojyciu ir net rankyciu, na kam tas papildomas vargas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 09 18, 11:36)
Sbo, jeigu naujagimiui, jokiu budu neimciau atskiru kojyciu ir net rankyciu, na kam tas papildomas vargas blush2.gif  4u.gif

Aga, naujagimiui. O buna kad kartu? Atleiskit uz neismanyma blush2.gif
Atsakyti
www.gap.com -35% nuolaida
Patarkite is GAP kudikiams siltu kombiu, pukiniu  4u.gif  ACIU smile.gif Niekad nesu susidurus. Kas svarbu, i ka atkreipt demesi?

[/quote]
Jiegu jums naujagimiui reikia, tai tik pukini vokeli, UCB man patys paciausi, ir silciausi. Labai patenkinta buvau. Kalbu apie toki vokelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 18 rugsėjo 2013 - 10:45
QUOTE(sbo @ 2013 09 18, 11:40)
Aga, naujagimiui. O buna kad kartu? Atleiskit uz neismanyma blush2.gif

Kojytes tai nemazai kur kartu, buna tik rankytes atskirai. Bet as turejau su atskirai, tai man nepatiko, maziuke dar buvo, rankyciu nesugebedavau i tas pirstines as ikisti biggrin.gif Siaip yra kur rankytes atsilenkia ir pristukai pasislepia, kaip ir bodziukai naujagimiams yra su pirstynytemis is karto ax.gif Del puku nepatarsiu, maniske vasarinuke biggrin.gif
Atsakyti
[quote=savita1,2013 09 18, 11:45]
www.gap.com -35% nuolaida

[/quote]
Jiegu jums naujagimiui reikia, tai tik pukini vokeli, UCB man patys paciausi, ir silciausi. Labai patenkinta buvau. Kalbu apie toki vokelis
[/quote]
UCB tai cia kas? biggrin.gif United Colors of Benetton? g.gif

Stuleju, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 18 rugsėjo 2013 - 10:47
QUOTE(sbo @ 2013 09 18, 11:26)

Geras, labai smagus ir šiltas 4u.gif Gražus tas margas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 09 18, 11:45)

As vokelio neturejau, bet tie maziuku kombinezonai pilnai atsisega, nesunku budavo ten ja supokuoti biggrin.gif O kaip vokelis keduteje auto? g.gif Atsegti kojytes reikia? blush2.gif Klausiu, nes nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 09 18, 11:47)
As vokelio neturejau, bet tie maziuku kombinezonai pilnai atsisega, nesunku budavo ten ja supokuoti biggrin.gif O kaip vokelis keduteje auto? g.gif Atsegti kojytes reikia? blush2.gif Klausiu, nes nezinau biggrin.gif

Aga,ir man tada idomu biggrin.gif
Atsakyti
Gal 6PM -10% turit? 4u.gif
Atsakyti