Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Jolanteleee @ 2013 09 20, 17:38)
Sveikos,
Zinau, kad daug kalbeta apie dydzius, bet praleisdavau kazkaip blush-anim-cl.gif noriu mamai uzsakyt treningus is aerospostale, ji nesioja m dydi. Koki dydi treninginiu kelniu ir virsaus reiketu imt? Nepamazinti jie? g.gif

Kelnes man atitinka, virsu imu dydziu didesni.
Atsakyti
[quote=tebelaukiu,2013 09 20, 19:57]
Taip, drekini ir trini - orkaite per 7 metus, nors ir pavalant, bet buvo apsinesusi, ka cia slepti... doh.gif maniau, kad jau negriztamai, o cia pabandziau - ir stiklas kaip vakar gimes thumbup.gif

drinks_cheers.gif aš turiu kitokias kur viskam tinka, tai labai gerai nusivalo viskas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tebelaukiu @ 2013 09 20, 17:27)
Tai tos brillo kur mergaites anksciau rode daro stebuklus...  ax.gif  Nepatikeciau, jei pati nebuciau isbandzius:)

ir man reik kempineliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2013 09 20, 20:53)
kaip jas naudot? tiesiog sudrėkint ir trint? blush2.gif orkaitės nesubraižo?

AS Super tokias kempines perku uz 4lt ,5vnt:lol: tik ne sios firmos,super nusveicia puodus thumbup.gif nesubraizo schmoll.gif arbatinukas kaip naujas kol kempineliu neatradau,maniau mesiu lauk,nes, buvo rudas,kaip apdeges biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tebelaukiu @ 2013 09 20, 18:57)

Merginos, aciu uz Ideeli zaiba  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
vos tik spėjau paspaaust send
jau grįžta usakyta

Ačiū!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
lithuania.gif Su pergale moterys!!!!!!!!!
Atsakyti
Ačiū mergaitėms už siuntinuką 4u.gif Kruopos Emu'kai superinės spalvytės thumbup.gif Hale Bob wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tebelaukiu @ 2013 09 20, 18:57)
Taip, drekini ir trini - orkaite per 7 metus, nors ir pavalant, bet buvo apsinesusi, ka cia slepti... doh.gif  maniau, kad jau negriztamai, o cia pabandziau - ir stiklas kaip vakar gimes  thumbup.gif
Merginos, aciu uz Ideeli zaiba  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Sandraxa @ 2013 09 20, 19:33)
AS Super tokias kempines perku uz 4lt ,5vnt:lol:  tik ne sios firmos,super nusveicia puodus thumbup.gif nesubraizo  schmoll.gif arbatinukas kaip naujas kol kempineliu neatradau,maniau mesiu lauk,nes, buvo rudas,kaip apdeges  biggrin.gif

dėkui, oi trinsiu ir aš orkaitę biggrin.gif nu nes jokios priemonės idealiai neišvalė, bandysiu dabar šias kempinėles..o tai neseniai gavau ir dar nedrįsau nieko su jom šveist blush2.gif
Atsakyti
Su pergale wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

Fainas paltukas wub.gif
http://www.ideeli.co...st_view/3228330
Papildyta:
Ačiū už Ideeli ,Malandrino kokia sukne merguces pagavo thumbup.gif
Red sale tik dabar uzmaciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 09 20, 01:25)

Man sis originalus receptas (kur ant pakuotes) pats geriausias, nors jau nebeatsimenu kada paskutini karta jas kepiau..

ir as pagal si recepta kepu, pas mus su uogiene viduje einamiausios ax.gif cia vienas is nedaugelio patiekalu, ka musu vaikai noriai valgo, tai as pusryciams gana daznai kepu ax.gif

QUOTE(flixe @ 2013 09 20, 05:14)
Gal Sieroje turit koduką 40proc?  ax.gif

turim drinks_cheers.gif

gal kam reiktu tokiu 7 dydzio columbia batuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 09 20, 20:03)
Su pergale  wub.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Fainas paltukas  wub.gif
http://www.ideeli.co...st_view/3228330
Papildyta:
Ačiū už Ideeli ,Malandrino kokia sukne merguces pagavo  thumbup.gif
Red sale tik dabar uzmaciau  biggrin.gif

Aga su PERGALE! drinks_cheers.gif As net vyno ysipyliau. smile.gif
Nagi nagi, gal ta balta susigundei vis delto, kur rodziau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga7 @ 2013 09 20, 12:52)
Ačiū mergaitėms už siuntinuką  4u.gif Kruopos Emu'kai superinės spalvytės  thumbup.gif Hale Bob  wub.gif

4u.gif

Atsakyti