Įkraunama...
Įkraunama...

Vedinimas nuosavame name - 3

QUOTE(korida @ 2014 01 28, 10:21)
As uz visa sildyma per menesi zenkliai maziau sumokesiu tureciau 200 netraukti) ... vedindamasis per vamzdi  biggrin.gif o temperatura ipucia i kambarius apie 14 nes susyla magistraleje  tuo isnaudodamas ,,stebuklinga vamzdi' kuris pasildo ora 4kartus pigesne energija negu tenas (cia  kur klause edita ).Zinau ,edita tuoj prades -kondensatas ,bet galiu nuraminti viska stebiu ,jo nesidaro  tongue.gif

kazkur austostradoje maciau reklama - jei uz sildyma mokate daugiau kaip 1Lt,m2, jum reikia III kartos siltinimo sistemos ... doh.gif
Kaip suprantu Koridai dar yra kur uzsipusti Grako ar kazko ten mirksiukas.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 01 28, 09:47)
Tai gal kas nors gali pasidalinti online informacija apie rotoriaus NVK, t.y. monitoringu ar pan.? Kol das šalta, būtų puiku palyginti abi sistemas. Tada ir bus visi atsakymai į klausimus.

pas mane yra rotorinio monitorigas - NVK plaukioja apie 78%-83%.
Atsakyti
Jei tik nustatomas teisingai - rezultatas visai ne blogas.
Tuoj turėsiu plokštelinio NVK, su ir be ŽŠ.
Atsakyti
QUOTE(Juzex @ 2014 01 28, 15:15)

Koks modelis, ką deklaruoja gamintojas, t.y. kaip skiriasi realus ir gamintojų nurodomas NVK?
Atsakyti
QUOTE(Juzex @ 2014 01 28, 16:15)

O gamintojas ir modelis ar būtų paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Juzex @ 2014 01 28, 15:15)

Ar čia iš temperatūrų paskaičiuotas NVK, ar dar ir santykinės drėgmės davikliai stovi?
Ar paėmimas/ištraukimas subalansuoti ir oro prateka vienodai?
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 01 28, 09:16)
O dabar gipsas? Oi, kazkada kentejom ir mes, nuo gipsines mansardos  doh.gif

Gipsas ir blokeliai SAM is polesterolo ir dar grindis sildomos,tai kai termose gyvenu.
Tai nieks nera dar israde kokio priedo prie rekuperatoriaus,kad dregmes ipustu?
Atsakyti
Modelis Rego 400 PE
Atsakyti
Šitie skaičiai gauti matuojant t ortakiuose.Srautai subalansuoti tiksliai prie naujų filtų.Drėgmė neįvertinta. Šiaip man kažkodėl labiau užsineša filtras iš patalpų pusės - tada ir temperatūrinis NVK labai krist pradeda - kol suratau kame kampas doh.gif tai labai keikiau Amalva smile.gif .Kai pakeičiu filtrus būna kad NVK siekia ir 87%.Ventiliatoriai sukasi 45% pajėgumu naudoja 50w ir oro apykaita 160m/3.Taip rekuperatorius dirba jau daugiau kaip metai nuo pastatymo non stop vasaros režimu.
Atsakyti
Plokštelinės amalvos pamatuoti COP / NVK
Tikslus modelis RECU 500PECFL-EC-C4.
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 01 28, 15:59)
kazkur austostradoje maciau reklama - jei uz sildyma mokate daugiau kaip 1Lt,m2, jum reikia III kartos siltinimo sistemos ...  doh.gif
Kaip suprantu Koridai dar yra kur uzsipusti Grako ar kazko ten  mirksiukas.gif
lotuliukas.gif

pagal pastaruju siu dienu metereologines salygas biggrin.gif prognozuojamos bendros islaidos sildymui ir karsto vandens ruosimui apie 176Lt .Sildomo ploto 145m2 -grindinis sildymas .Tai gal ir nereikia Rakom pusti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 28 sausio 2014 - 17:34
QUOTE(Vilienė @ 2014 01 28, 17:09)

Tik viena pastabėlė - be ŽŠ reiktų paskaičiuoti po keletos dienų naudojimo. Matomais nebūtų ko ten skaičiuoti/sisteminti, nes būtų užšalę viskas prie tokių oro salygų.

Su ŽŠ - rezultatai puikūs!
Atsakyti