Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

Nusiunciau striukyte jei dar spejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2013 09 17, 19:07)
vakar nesiuntinejau skaiciuku  4u.gif
aciukas jums
aciu jums  4u.gif
LAIVU VLN ir KNS issiusta  4u.gif  i KLP iskeliaus rytoj.  4u.gif

Čia laivu į Klp iškeliaus siunta rytoj? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2013 09 17, 19:12)

oho unsure.gif unsure.gif

Laureta- o ne visi paltukai Macys dar gauti ? ar jau nebebus? ar šiaip skaičiukai pasimetė pakeliui? ax.gif

Ingut- reikia dar vienos striukės laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 17, 17:30)
zinokit as    gavau 10tuka  man jis  vos ne kaip  8
8juodi    sudejus prie  melynu 10  skirias tik 2cm biggrin.gif liemuo  klubai nesiskiria taip kad nepergyvenkit gal bus kaip man biggrin.gif

Apie kuriuos džinsus kalbat, oldnavy? parodykit kurie didesni, kurie mažesni, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Man irgi reikia striukes mano vyrui. Siunciu uzsakyma, tikiuos, kad spejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamyte27* @ 2013 09 17, 19:12)
Nusiunciau striukyte jei dar spejau g.gif

nupirkau wub.gif
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 17, 19:13)
oho  unsure.gif  unsure.gif 

Laureta- o  ne visi paltukai Macys dar gauti ? ar jau nebebus? ar šiaip skaičiukai pasimetė pakeliui?  ax.gif

Ingut- reikia dar vienos striukės laugh.gif

jau pioneer.gif

QUOTE(Vlastimila @ 2013 09 17, 19:15)
Apie kuriuos džinsus kalbat, oldnavy? parodykit kurie didesni, kurie mažesni, ačiū 4u.gif

aha kaip tympos, labai smagus, na mano juodi 8 tokio pat tik liemuo 2cm 10 placiau smile.gif nei tie patys batman spalvos laugh.gif

va juoda spalva labai nedekinga laaabai visokie pukeliai ir t.t. limpa vat kita liuks
http://oldnavy.gap.c...cid=96568#close

QUOTE(happy mammy @ 2013 09 17, 19:19)
Man irgi reikia striukes mano vyrui. Siunciu uzsakyma, tikiuos, kad spejau 4u.gif

idekit kai tik susirinks 3 paimsui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lazanija i orkaite pasauta, kempineles valymui nupirktos. As- supermoteris lotuliukas.gif Jusu visu deka 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 17 rugsėjo 2013 - 18:25
QUOTE(zaRAza @ 2013 09 17, 19:24)
Lazanija i orkaite pasauta, kempineles valkymui nupirktos. As- supermoteris lotuliukas.gif Jusu visu deka 4u.gif  bigsmile.gif

biggrin.gif supermama tu wink.gif 4u.gif

na imdzinsu tema jei kam idomu 8tukas juodu liemuo tempias iki 85cm klubai iki 104cm biggrin.gif
10tukas liemuo tempias iki 87 klubai 108 drasiai

va dabar laukiu
http://oldnavy.gap.c...cid=96568#close turkis tile spalvos biggrin.gif kazi kaip ji bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mammy @ 2013 09 17, 18:19)

Mamukai cia jus taip papirkot blink.gif blink.gif bigsmile.gif dar tik buvo juodu M dydzio, o kai dejau i krepsiuka ir nebera doh.gif

Ingut, jei kartais atsirastu juoda uz 39 M , paimk maniskiui as dar i pastuka dar parasysiu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ingakalnis,2013 09 17, 19:23]
nupirkau wub.gif

Dekui labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mammy @ 2013 09 17, 19:28)
Mamukai cia jus taip papirkot  blink.gif  blink.gif  bigsmile.gif  dar tik buvo juodu M dydzio, o kai dejau i krepsiuka ir nebera  doh.gif

Ingut, jei kartais atsirastu juoda uz 39 M , paimk maniskiui as dar i pastuka dar parasysiu  4u.gif

oj siandien jau viskas M supirkom visas blush2.gif juodas smile.gif dar labai laukiu reik vel amazon renkas S ir etc dydziai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 17, 19:23)

aha kaip tympos,  labai smagus,  na mano juodi 8  tokio pat tik liemuo 2cm 10 placiau smile.gif nei  tie patys batman spalvos laugh.gif

va juoda spalva labai  nedekinga laaabai visokie pukeliai ir t.t. limpa  vat  kita liuks
http://oldnavy.gap.c...cid=96568#close

Inga, atsiprašau, nesupratau blush2.gif tai juodi didesni nei batman spalvos?
Atsakyti