vyrams akmenukas i ju darza tas eilerastukas

QUOTE(gretuxxx @ 2013 09 18, 12:57)
Rapoja, iskepiau siryt pusryciams tu sumustinuku su sureliu, tai jau lapnojo paneles patenkintos.
Sake, nu kokia gera ta teta, kur recepta dave.

kaip fainai

ir svarbiausia labai lengva ir greita

QUOTE(rapugis @ 2013 09 18, 12:59)
pirkus spalvos grazios, medziaga kad super tai nepasakyciau, bet medziaga nera skysta

QUOTE(zeneta @ 2013 09 18, 13:02)
pirkus spalvos grazios, medziaga kad super tai nepasakyciau, bet medziaga nera skysta
ir skalbiasi gerai..tokia standoka kaip vyrisku polo kartais buna 

O gal tada nieko, o kaip dydis? nes ziuriu su elastiku, tai nenoriu apteskes. Nu pav. aeropostales, ten tik sliekams, ziauriai siauros.
QUOTE(rapugis @ 2013 09 18, 12:59)
gera sudetis, smagios jos as L turejus jei rasiu pamatuot galiu bet spintoj jovalynas tai...
L su 102 ar 104 krutine gera buvo
QUOTE(rapugis @ 2013 09 18, 13:03)
O gal tada nieko, o kaip dydis? nes ziuriu su elastiku, tai nenoriu apteskes. Nu pav. aeropostales, ten tik sliekams, ziauriai siauros.
didintos vienu dydziuku kaip jcrew

as ne i tema, kad neterst temos, kas galit imeskit man i az tu sureliu uztepeles ar kas ten, einu luzt su mazium, kai nubusim, bandysiu palepint

QUOTE(JMD @ 2013 09 18, 13:09)
as ne i tema, kad neterst temos, kas galit imeskit man i az tu sureliu uztepeles ar kas ten, einu luzt su mazium, kai nubusim, bandysiu palepint 

Kelkit į temą tą receptą, gal ir man reik

Mergaites turiu 6pm - 10% koduka
laukiu iki 14.30 ir perku
http://www.6pm.com/
zeneta figura figurai nelygi kas kriausytes kas obuoliai... sakykim as dabar ae imciau tik S net ne L kai buvo krutine nepamenu apie 105 klubai 106 liemuo 90 L buvo gera
laukiu iki 14.30 ir perku
http://www.6pm.com/
zeneta figura figurai nelygi kas kriausytes kas obuoliai... sakykim as dabar ae imciau tik S net ne L kai buvo krutine nepamenu apie 105 klubai 106 liemuo 90 L buvo gera
Inga,sakykite , kada Yoox pirksite? kiek truksta dar?
QUOTE(Tantamm @ 2013 09 18, 13:19)
Inga,sakykite , kada Yoox pirksite? kiek truksta dar?
yoox tik uz 75usd turiu uzsakyma free nuo 150