Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(waiber @ 2013 09 18, 16:50)
nesigincykit del tu dydziu  mirksiukas.gif
geriau pasidalinkit kur perkat Columbia zieminukus vaikams  ax.gif

sierratradingpost, amazone
Atsakyti
QUOTE(waiber @ 2013 09 18, 16:50)
nesigincykit del tu dydziu  mirksiukas.gif
geriau pasidalinkit kur perkat Columbia zieminukus vaikams  ax.gif

buvo Zulilly akcijų, bet lyg mažiem dydžiam...tai daug Sierra pasirinkimo yra wink.gif tik nuolaidų reik palaukt ax.gif
Atsakyti
ccolumbia yra altrec .com, amazon.com,sierratradingpost -pigiausiai gal , dar viena pamirsau kazkaip departmentgood ar kazkaip panasoai pigiai buna g.gif
Atsakyti
kokia grazi suknyte wub.gif wub.gif

http://www.zulily.co...acie-...=1&e=1
Atsakyti
Mergaitės, o kokį dydį crocsų reik žiūrėti mažiukui su kažkur 13cm pėdute? 4u.gif
Atsakyti
Gal aš neteisingai mastau..ale perku vaikui tam sezonui batus kuo arčiau jos dydžio blush2.gif Na Columbia tie lengvučiai kur yra, tai jie turi kulniuko laikiklį..tai ten tas 1-2cm gal ir nebaisu daugiau imti...bet kur su veilokine kojine, tai imu kuo artimesnį dydį,kad vaikui patogu būtų blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Cia mes praziopsojom uzvakar columbia .com buvo nuo sale kainu 40% ,as ir pamaciau kai jau buvo nuolaida pasibaigus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 09 18, 16:58)
Mergaitės, o kokį dydį crocsų reik žiūrėti mažiukui su kažkur 13cm pėdute?  4u.gif

nuo modelio priklauso smile.gif žieminukų imčiau C7 ar net C8, nes viduj C7 batukų apie 13,5-14cm..bet va kokie guminukai tai tik C7,nes 14cm ir tai daug su 13cm kojyte:)
aš pernai saviškei Gust nupirkau vasarą C7... nu ri ką..atėjo spalis ir jau nebesukišau kojos doh.gif iki 14cm paaugo...o per visus šiuos metus tik 5mm doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 18 rugsėjo 2013 - 16:03
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 18, 15:59)
Gal aš neteisingai mastau..ale perku vaikui tam sezonui batus kuo arčiau jos dydžio  blush2.gif  Na Columbia tie lengvučiai kur yra, tai jie turi kulniuko laikiklį..tai ten tas 1-2cm gal ir nebaisu daugiau imti...bet kur su veilokine kojine, tai imu kuo artimesnį dydį,kad vaikui patogu būtų  blush2.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif
as taip pat
kad ir su tais laikikliais, batas nekrenta, bet ar patogu.
tarkim as apsiauciau batus 3cm didesnius nei peda. Paeit tai paieciau bet... g.gif doh.gif

o ir kam tos siltos storos kojines i Columbia batus irgi nesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti
Timberland tax yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 18, 16:12)
Šiaip tai jūs negalvokit,kad aš baisi gaspadinė-atvirkščiai,nei aš moku kažką sudėtingo,tingiu ir pan  biggrin.gif  blush2.gif Vaidinu ,kad labai gaspadinauju  lotuliukas.gif
Receptas paprastutis.Tešlą aš visada darau plikytą-man ir skaniau ir prie rankų nelimpa.
user posted image
(tik aš visada darau dvigubą dozę tešlos)
Išvirtus grybus sumalti.Sumaišyti su pakepintais svogūnais.Pipirai ,druska ir kiti jūsų mėgstami prieskoniai.Kepu keptuvėje ant aliejaus.Galima ir virti.Į virtinukų vidų galima dėti pakepintą faršą,varškę ir kt. Šiaip tai einamas patiekalas.Kūčioms visada darau.Vyrams užkanda gera  biggrin.gif Ir šiaip ,kam patinka grybai-patiks ir čeburekiukai.

Laureta mane išspirs su visais mano patiekalais  doh.gif  unsure.gif
Lauretuk  4u.gif  blush2.gif

man skanu kai kiti gamina, mat pati pritingiu blush2.gif ir noro didelio neturiu po virtuve sukiotis verysad.gif blush2.gif

QUOTE(zeneta @ 2013 09 18, 16:26)
Ingut crazy truksta daug  g.gif

truksta jei pirkti su koduku, be koduko galima nupirkti tuoj pat 4u.gif

QUOTE(miligerta @ 2013 09 18, 16:40)
Sveikutes gal turite 6PM 10% koduka?

papirkta su koduku 4u.gif

QUOTE(ramka @ 2013 09 18, 17:05)
Timberland tax yra? 4u.gif

7 proc 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 09 18, 17:02)
drinks_cheers.gif
as taip pat
kad ir su tais laikikliais, batas nekrenta, bet ar patogu.
tarkim as apsiauciau batus 3cm didesnius nei peda. Paeit tai paieciau bet... g.gif  doh.gif

o ir kam tos siltos storos kojines i Columbia batus irgi nesuprantu rolleyes.gif

as pirmais metais dejau lotuliukas.gif is kur man zinot buvo-po to mergicka viena apsviete...paskui nupirkau timberland storesnes pusiau sintetika -superines kojines-neplysta, visad kaip naujos, o dar ir tamposi tai greit prie kojos dydzio prisitaiko ir koja su jom nesala bet kaina buvo negrazi apie 16 dol biggrin.gif oas visad perku pora dydziu didesnius tik vistiek s -isauga greit doh.gif nupirkau slipkes gap pavasari buvo lyg didokos dabar vos ikisam kaip tik doh.gif jei batus arciau jo dydzio pirkciau tai sau jau nepirkciau nieko nes koja auga zveriskais tempais kaip ugis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 18 rugsėjo 2013 - 16:33