Įkraunama...
Įkraunama...

Persikraustymo vargai

Nu ten gaunasi tokia permatoma celofaninen minksta deze uzsitraukianti uztrauktuku. Ne nezinau kaip kitaip paaiskinti. Tai ji tink atik drabuziams ir patalynei ar kazkam panasaus. Jos buna padetos ten kur pakabos, kitokie maiseliai.
Atsakyti
Galiu parupinti deziu , nemokamai lotuliukas.gif . Jei zinociau anksciau labai daug buciau davus dabar galeciau kokiu 10-15 dyyy deliu duot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 06 08, 16:22)
Aš nenoriu ,kad krautu ,mano ir mano šeimos drabužius ,aš galiu gi pati  tik dėžių reikia blink.gif

Tai gal turi draugių kurios parduotuvėje dirba? Paprašyk ir parūpins ax.gif
Mes irgi kaip tik dabar į namą kraustomės, tai man draugė parduotuvėje dirbanti ir dėžių, ir maišų pririnko daugiau nei reikėjo biggrin.gif
Atsakyti
mielosios,
manau,kad čia sulauksiu pagalbos.gal kažkam teko susidurti su perkraustymo firmomis.musu po poros menesiu laukia persikraustymas tai norečiau daugiau sužinoti.gal žinot kokios kainos ir tt.būčiau labai dėkinga bigsmile.gif
Atsakyti
Uzhjauchiu kurios kraustotes. Tuo pachiu ir save... ax.gif Guodzhia tik kad naujas bustas labai patinka. Mes nusprendem samdyti firma, kad pervezhtu daiktus. Butu faina, kad jie ir supakuotu, bet zhinau, kad butent per persikraustymus yra geriausia atsikratyti nebereikalingais daiktais. Tad pachiai teks pakuot verysad.gif Ir pupa tuo pachiu prizhiuret. Giminiu pagalbos negalim tiketis, o dar nuojauta kuzhda, kad MB bus paskendes savo darbuose...
Atsakyti
Ši savaitgali mes persikraustem į naują bustą,buvo kažkoks siaubas,tiek fiziškai neteko dirbti per visą savo gyvenimą.ačiū dievui kad maždaug apsitvarkiau,mes samdemes tik krovin.mašiną visus daiktus supakavau į dėžes,užklijavau ir užrašiau,tai kad labai patogu buvo ir išpakuot,poto tik sulankščiau dėžės ir į makulatūrą.Nenorėčiau ,kad mano daiktus asmeninius pakuoti kažkokie pašaliniai žmonės schmoll.gif
Atsakyti
labai noreciau suzinoti,vat jei pati supakuoju daiktus,ar firma atvaziavus pati sunesios?ir kokia kaina yra tas visas pervezimas daiktu?
Atsakyti
Dinute nemanau kad butu tau problemos susitarti su firma, kad jie suneshiotu viska. Tik aishku viskas turi pinigine verte mirksiukas.gif As gyvenu ne LT, tad kainu negaliu tau pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(dinute @ 2006 06 27, 16:02)
labai noreciau suzinoti,vat jei pati supakuoju daiktus,ar firma atvaziavus pati sunesios?ir kokia kaina yra tas visas pervezimas daiktu?

MES MOKĖJOME UŽ KROVINE MAŠINA VAL 35LT BET NEŠIOJOME MES PAT schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 06 28, 10:17)
MES MOKĖJOME UŽ KROVINE MAŠINA VAL 35LT  BET NEŠIOJOME MES PAT schmoll.gif

Man irgi gręsia persikraustymas už kokių 1-2mėn. Ojei kaip nenoriu doh.gif , nes žinau ką tai reiškia (krausčiausi 2 kartus). Bet teks. Vat kas labiausiai patinka, kad nereikalingų daiktų atsikratai. O šiaip tai vargelis tikras.

Beje per kiek valandų suvežiojote, nes kaina tai nelabai kandžiojasi... 4u.gif
Atsakyti
Na turbut as jau profesonale.... Mano 31m gyvenimely bus jau 12 persikraustymas doh.gif Ir tikrai ne paskutinis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 06 28, 17:28)
Man irgi gręsia persikraustymas už kokių 1-2mėn. Ojei kaip nenoriu  doh.gif , nes žinau ką tai reiškia (krausčiausi 2 kartus). Bet teks. Vat kas labiausiai patinka, kad nereikalingų daiktų atsikratai. O šiaip tai vargelis tikras.

Beje per kiek valandų suvežiojote, nes kaina tai nelabai kandžiojasi...  4u.gif

Mes sumokėjome 200 lt tai kažkur 5,5 val gaunasi.Kol baldus iš 4 aukšto sunešiojom,kolvisus daiktus užima laiko ,net negalvojau kad taip ilgai,o poto kol vėl iškrauni blink.gif katastrofa tai gerai ,kad vyras turėjo pagalbininkus,nes kitaip
tai turbut visą dieną gali nešiot blink.gif
Atsakyti