Įkraunama...
Įkraunama...

***Kreta - XVII tema***

Tai jau musu grizusiu ispudziai bus visai neidomus ax.gif
Atsakyti
Saulesagne, mes rugsėjo 25-spalio 9 ax.gif Labai laukiu atostogų, nes nuo kovo neatostogavau, tik, kad rūpesčių nemalonių išlindo doh.gif

Racke, nežinau kaip kitiems, bet man visada smagu skaityti pasakojimus ir ypač iš tų vietų, kur buvome 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,

ir man idomus ispudziai, dbr as persikrausciau i fotoreportazus ten nemazai info, ir dar yra senuciu temu kokios 4 turbut dar gyvos 4u.gif

mums liko 3savaiteles, nesulaukiu wub.gif wub.gif

pamazu ruosiames 4u.gif
Atsakyti
Mes tai pervezima uzsisakeme, uzsirasiau jau manikiura su pedikiuru, nusikirpau visai trumpai plaukus (megstu kurortuose buti trumpaplauke) thumbup.gif ..... judejimas vyksta, kad ir dvi savaites bet smagu kai rupesciai keliones jau pradeda isiterpti i kasdienybe
Atsakyti
Parasysiu tikrai dar ir as grizusi biggrin.gif O gal kazkiek ir tiesioginiu ziniu bus, nes greiciausiai turesim interneta smile.gif
Atsakyti
Trumpai.

Atskridom po 23:10 kazkur.. lauke is karto del masinos nuomos...

Nakti vaziuoti malonumas menkas...Visi zenklai apipaisyti, nesimato kas parasyta, o dar geriau - net nesviecia jie nakti. Kai kurie zenklai krumuose, sustojam, nubraukiam krumus ir ziurim lotuliukas.gif Sunkiai radom viesbuti, nes i mazesnius miestelius nuorodu nera. Nebuvo net jokio zenklo, kad JAU Rethymnas. Po Ispanijos tvarkos mums cia naujiena biggrin.gif
Grizus placiau papasakosiu.

Naktis labai silta, trumpom rankovem. Diena yra ir debesiuku, bet silta.
Vanduo MAN saltas lotuliukas.gif

Viesbutis SUX svelniai tariant. Paeme sumustiakus vaiko, liko nevalges.. Nes negalima. Ir net sudegus kambary sviesas laaaabai tamsu, nes mazas langiukas.. o pats kambarys didelis, erdvus.. Be balkono.

Uz aptriususius gultus paprase 6 euru.. Bet mes jau ruosemes iseidineti... Tai nemokejom, daugiau eisim kaip ir LT gultis ant smeliuko... Man tie gultai simtas metu.

Na ir neigiamybiu prirasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
racke, man labai įdomūs grįžusiųjų įspūdžiai. Ir pati dalinsiuos, jei tik bus su kuo bigsmile.gif
Žalia rūta, na ir patirtis unsure.gif Nesupratau, kas ten su sumuštiakais. O jūs su navigacija važiavot? Mes planuojam imti, tai gal lengviau pavyks orientuotis unsure.gif Kai turėsi laiko, tai siųsk siųsk mums įspūdžius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 09 19, 11:13)
Atskridom po 23:10 kazkur.. lauke is karto del masinos nuomos...
...Paeme sumustiakus vaiko, liko nevalges.. Nes negalima.

Idomiai kaip g.gif As kazkaip isitikinus buvau, kad apie 24 val tik atskrisim. Na, bet mums tai nera labai svarbu, pervezimas jau uzsakytas. Jie ten patys susiziuri biggrin.gif O del sumustiniu tai visai nesupratau. Cia ka, viesbutyje savo sumustiniu negalima tureti blink.gif
O del kelio zenklu tai taip, nera ka lyginti su Ispanija. Graikijoje ir radus zenkla kartais sunku suprasti ka jis raso, nes jau rastelis ju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 19 rugsėjo 2013 - 14:36
QUOTE(racke @ 2013 09 19, 14:34)
Idomiai kaip  g.gif  As kazkaip isitikinus buvau, kad apie 24 val tik atskrisim. Na, bet mums tai nera labai svarbu, pervezimas jau uzsakytas. Jie ten patys susiziuri  biggrin.gif  O del sumustiniu tai visai nesupratau. Cia ka, viesbutyje savo sumustiniu negalima tureti  blink.gif
O del kelio zenklu tai taip, nera ka lyginti su Ispanija. Graikijoje ir radus zenkla kartais sunku suprasti ka jis raso, nes jau rastelis ju  biggrin.gif

per kokia firma uzsisakete pervezima?
Atsakyti
Na jau tik nereikia perdėti, kad nėra ženklų, ypač žyminčių tokius didelius miestus kaip Rethymnas. Nemaži jų apipaišytų, bet viską suprasti eina, aišku, pasitaikydavo ir tokių, kad pravažiuoji ir tik tada pamatai, bet tai vienetai tokių atvejų mums per dvi savaites pasitaikė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 09 19, 19:38)
Na jau tik nereikia perdėti, kad nėra ženklų, ypač žyminčių tokius didelius miestus kaip Rethymnas. Nemaži jų apipaišytų, bet viską suprasti eina, aišku, pasitaikydavo ir tokių, kad pravažiuoji ir tik tada pamatai, bet tai vienetai tokių atvejų mums per dvi savaites pasitaikė.  smile.gif

drinks_cheers.gif Tikrai neteko listi i krumus, kad pamatytume zenkla cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 20 rugsėjo 2013 - 07:16
QUOTE(Elvita @ 2013 09 20, 08:15)
drinks_cheers.gif Tikrai neteko listi i krumus, kad pamatytume zenkla  cool.gif

Nežinau, gal kaip kam pasiseka... Mums tikrai pasitaikė daug ženklų, kurie buvo taip apipaišyti, kad nieko neidavo suprasti kas parašyta. Važinėjom be navigacijos, po poros dienų važinėjimo jau pradedi gaudytis jų ženkluose, taigi viską suradom, ko norėjom.
Dar pagalvojau - žinot kodėl nerašo įspūdžių iš Kretos? Kad neypatingi tie įspūdžiai. Na nuvažiavom, pažiūrėjom, bet yra Europoje daug gražesnių ir įspūdingesnių vietų. Kaip viena pažįstama pasakė - Kreta kaip tokia didelė statybų aikštelė smile.gif
Paminėsiu kas man buvo gražu - Melidoni urvas (gražus apšvietimas padarytas), Spinalonga (nusileidom į Plaka nuo kalnų, nerealus vaizdas), Preveli Palm beach (pliaže daug pavėsio, gali eiti palei upelį į tarpekliuką), Latisi plokštikalnė (ypač užvažiavimas į ją su gražiais vaizdais). Labai gražus vaizdas iš viršaus Balos įlankoj, bet į pliažą nelabai vertėjo leistis, geriau pvz. Elafonissi pabūti. Tarp kitko, Balos prie mašinų stovėjimo aikštelės yra tokia pašiūrė-kavinė. Ten buvo pačios skaniausios graikiškos salotos.
Labai nuvylė Frankokastelo pilis - nežinau ko tikėjausi, bet tokia tuščia vieta pasirodė.
Bet tikiu kad visur yra ką pažiūrėti ir kievienas ras sau įdomią vietą smile.gif
Atsakyti