Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 09 23, 00:11)
o koks tavo ūgis?  g.gif aš su 100 cm nusiunčiau irgi Rinse 8Long, ūgis 170 cm, kiba, keist?

oj, kad ilgesnių ir nėr  g.gif

na mano kojos ilgokos, ugis tik 168, vidine siule gavau 78, bet man kazkaip norisi ilgesniu, yra tall dar, bet nzn net, nes man ju 6 dydis, ant manes neuzsisege smile.gif o va 10 didokas, tai man loterija, o juodis 8 didoki smile.gif batman 8 long tip top smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 22 rugsėjo 2013 - 22:21
QUOTE(proksi @ 2013 09 22, 22:21)
na mano kojos ilgokos, ugis tik 168, vidine siule gavau 78, bet man kazkaip norisi ilgesniu, yra tall dar, bet nzn net, nes man ju 6 dydis, ant manes neuzsisege smile.gif o va 10 didokas, tai man loterija, o juodis 8 didoki smile.gif batman 8 long tip top smile.gif

hm, tai man gal tada 8 iš Tall imt? g.gif nes 78 cm vidinė siūlė man per mažai būtų

nors gal ir ne, prisidėjau metrą, tai gal ir geras ilgis būtų biggrin.gif nu vienžo, loterija, jaučiu, paliksiu, kokį nusiunčiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 22 rugsėjo 2013 - 22:25
Kokius cia dzinsiukus imate? bigsmile.gif
Atsakyti
proksi, Alateja, o jus paskaitet prie tu dzinsiuku apacioj aprasyme "fit&sizing"? Ten isdetalizuota spalvom, kokia medziagos sudetis ir tiksliai tie ilgiai parasyti. Long=Tall, nebus trumpi 4u.gif.
Papildyta:
QUOTE(Delicia @ 2013 09 22, 23:28)
Kokius cia dzinsiukus imate?  bigsmile.gif

Apie situos http://oldnavy.gap.c...p;pid=730770702
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 09 23, 00:37)
proksi, Alateja, o jus paskaitet prie tu dzinsiuku apacioj aprasyme "fit&sizing"? Ten isdetalizuota spalvom, kokia medziagos sudetis ir tiksliai tie ilgiai parasyti. Long=Tall, nebus trumpi 4u.gif.
Papildyta:

Apie situos http://oldnavy.gap.c...p;pid=730770702

As viska, skaiciau ir pagal sudetis ir t.t., bet kadangi jau ne vienus turejau ir turiu ir dave net pasimatuoti, tad matai kokia loterija su jais, jeigu net ilgiai skirtingi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 09 22, 21:18)
jau 10 reiketu, jeigu domina parduodu 10 dydzio, nes man su 102 uzpakaliuku didoki siek tiek  ax.gif
lemuo man ju patinka, toks siek tiek zemiau bambos, bet ir ne low rise kaip ae dzinsiuku, as vel dabar kitus sakysiuos 8 dydi su savo 102 uzpakaliuku  tongue.gif

O kuriuos turite 10 dydzio, ta prasme spalvyte kokia?ir kiek noretumete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2013 09 23, 00:56)
O kuriuos turite 10 dydzio, ta prasme spalvyte kokia?ir kiek noretumete?  ax.gif

rinse spalva labai grazi tamsiai melyna, su mielu nori pasikeisciau bigsmile.gif kad neguletu pas mane atiduociau net pigiau nei kainavo uz 55.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 09 22, 23:04)
rinse spalva labai grazi tamsiai melyna, su mielu nori pasikeisciau  bigsmile.gif kad neguletu pas mane atiduociau net pigiau nei kainavo uz 55.

Tai tuomet is jusu imu, nes 10 dydi rinse katik mergaitems nusiunciau doh.gif
Parasysiu Jums az wink.gif
Atsakyti

Prisijunkite 4u.gif
Aeropostale
Crazy8
Envirosax
Sliceofnature
Shoemetro minus $25 nuo $125
Gymboree nedaug truksta iki freeship
Gap -35%
TennisWarehouse
ChildrensPlace
HM
Macys
Disney -15%
Vitaminshoppe
Venus
ToysRus
Vitacost
Carters
Bearpaw reikia kompanijos, kad ship padalinti
Mattel
HM
RL -10%
AE
4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif

Temos išparduotuvė
4u.gif

Sierratradingpost -35% kodukas ESX1096S 4u.gif

GYMBOREE nedaug truksta iki freeship
ax.gif
Atsakyti
ar oldnavy 30 proc ir seil prekėms galioja?
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2013 09 23, 08:28)
ar oldnavy 30 proc ir seil prekėms galioja?

Taiko 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, gal kas pirkote vaikuciams Sorel cub pac boots
batus va tokius
http://www.sierratra...;colorFamily=10
mane domina jus dydziai, ar nepamazinti?nepadidinti?
maniske nesioja 27 dydi dabar, tai as ketinu ju imti 11?

ir kaip apskritai sitie batai jums?
Atsakyti