Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Manuška,nestumk ant Landsendo devil.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 09 23, 20:21)
Aisku, kaina nedidele salyginai. Jaunimui vienam sezonui gal ir nieko pasirinkimas. Tik ar nebus jie sunkoki del tokio pado.., nors, atsiliepimai du, ir tie patys geri biggrin.gif.

Va butent kad tik 1 sezonui unsure.gif ir dar del kailio neramu - nesuprantu ar jie bus zieminukaiar tik del vaizdo tas kailiukas uzdetas.
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2013 09 23, 19:25)
Va butent kad tik 1 sezonui  unsure.gif ir dar del kailio neramu - nesuprantu ar jie bus zieminukaiar tik del vaizdo tas kailiukas uzdetas.

Raso,kad su 200 g insulat. Turetu but prie šiltesniu,atsiliepimuose taip pat raso,kad silti. Galima imt puse dydzio didesnius ir pvz kokiam Salamander nupirkt papildoma kailini vidpadi... Man landsend batai 10 dydis pasirode tinkamas 26,5 cm kojai.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 09 23, 20:31)
Raso,kad su 200 g insulat. Turetu but prie šiltesniu,atsiliepimuose taip pat raso,kad silti. Galima imt puse dydzio didesnius ir pvz kokiam Salamander nupirkt papildoma kailini vidpadi... Man landsend batai 10 dydis pasirode tinkamas 26,5 cm kojai.

Aciu Gafsa notworthy.gif
Atsakyti
Koks man sitas grazutis wub.gif

http://www.landsend....at/id_249213_58
Atsakyti
Aš ir apie batus vaikams, renkuosi ir neišsirenku iš šių modeliukų:
pirmieji
antrieji
tretieji

gal kas turėjot ir pakomentuosit, apie pirmuosius šiek tiek jau diskutavo, tai kaip suprantu su jais viskas super, tik tiek kad jie pakankamai sunkūs. o kaip kiti dveji?

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 09 23, 20:25)
Manuška,nestumk ant Landsendo  devil.gif  nail.gif

As tik ant Lndsend batu, drabuziai ju geri. Kieti tie batai ju kazkokie, kiek suprantu. Nors pati dvejas balerinkes nesiojau kad nu bigsmile.gif biggrin.gif. Bet saltajam sezonui batu is Lndsend nenoriu schmoll.gif. Pilna pasirinkime geresniu brand'u.
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2013 09 23, 19:32)
Aciu Gafsa  notworthy.gif

As turiu landsend sniegbacius, kai reik kur prabrist ir gaila brangiu batu, labai patenkinta. Jie zomsos turi,reik impregnuot,bet šilumos prasme ir patogumo- viskas kuo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(labiausiai @ 2013 09 23, 16:51)
Merginos, o situos guminukus su 91 klubais kokio dydžio imti?

Merginos, patarkit prašau dėl džinsiukų unsure.gif

http://oldnavy.gap.c...730770702#close
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labiausiai: 23 rugsėjo 2013 - 19:41
QUOTE(Mamux121 @ 2013 09 23, 21:34)
Aš ir apie batus vaikams, renkuosi ir neišsirenku iš šių modeliukų:
pirmieji
antrieji
tretieji

gal kas turėjot ir pakomentuosit, apie pirmuosius šiek tiek jau diskutavo, tai kaip suprantu su jais viskas super, tik tiek kad jie pakankamai sunkūs. o kaip kiti dveji?

jus paspauskit prie batuku kur aprasymas SPEC ir ten ju svoris yra parasytas dazniausiai
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 09 23, 20:36)
As tik ant Lndsend batu, drabuziai ju geri. Kieti tie batai ju kazkokie, kiek suprantu. Nors pati dvejas balerinkes nesiojau kad nu bigsmile.gif  biggrin.gif. Bet saltajam sezonui batu is Lndsend nenoriu schmoll.gif. Pilna pasirinkime geresniu brand'u.

QUOTE(Gafsa @ 2013 09 23, 20:36)
As turiu landsend sniegbacius, kai reik kur prabrist ir gaila brangiu batu, labai patenkinta. Jie zomsos turi,reik impregnuot,bet šilumos prasme ir patogumo- viskas kuo puikiausiai.

Aciu mergaites aciuks.gif vistik surizikuosim su tais batais biggrin.gif

O vaikiskus kas nors bande pirkti? gal irgi atsiliepimu yra kokiu nors?
PVZ tokie
http://www.landsend....H=Shopping_Cart
Atsakyti
QUOTE(labiausiai @ 2013 09 23, 21:36)
Merginos, patarkit prašau dėl džinsiukų  unsure.gif

http://oldnavy.gap.c...730770702#close

mano kolege su 92 uzpakaliu nupirko tris vienetus guminuku 4 dydzio, dzinso spalvos tiko, o spalvoti siek tiek mazinti, skao telpa, bet taip uccchhhh, geriau sako 1 dydziu didesnius. vienintelia sitie guminukai atitinka dydi, jie neapdidinti. tad rinkites savo iprasta dydi, as su 101-102 imu 8, 6 nesusisega per pilva lotuliukas.gif
Atsakyti