Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(troliuke @ 2013 09 19, 11:01)
http://www.escentual...ainterraora007/

Gal kuri matet sita bronzata pigiau  biggrin.gif  4u.gif

JAV tikrai ji nebus pigiau, esu lyginusi ne vieną GUERLAIN produktą, tai man visada siųstis iš UK parduotuvių išeidavo pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 09 19, 07:03)
JAV tikrai ji nebus pigiau, esu lyginusi ne vieną GUERLAIN produktą, tai man visada siųstis iš UK parduotuvių išeidavo pigiau  4u.gif

O siunciates pati, ar per kokia tarpininke? ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 19, 09:56)
o kaip maisot  gal tada rimtai imt ir nesukt galvos.. kazi neatidarius  metus ji gali stoveti  blush2.gif

Paprastai, strobes truputi at rankos, pudros tuputi , sumaisau su sepeteliu ir tepu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 09 19, 11:08)
Paprastai, strobes truputi at rankos, pudros tuputi , sumaisau su sepeteliu ir tepu smile.gif

aciukas 4u.gif
ramka jei noresit bUffalo parasyki t i pasta nes is dvieju jau tik viena belikus sypsniuke berods ima kita
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 19, 11:02)
siu batu daug pripirkau  gal kuriai netiks  bigsmile.gif

bigsmile.gif
Man šių bačiukų reiktų 7 - 7,5 ir 9,5 dydžio jaučiu g.gif Abejom mergom paimčiau.
Įsiveskit mano niką kas pirkot ir jei netiks laukiu AŽ.

QUOTE(Dideja @ 2013 09 19, 11:02)
As emiau L, jei netiks , galesiu pasiulyti smile.gif
Nes mano brangusis labai nestandartas : trumpas - drutas biggrin.gif tai visko gali buti smile.gif

biggrin.gif Prajuokinot
O maniškis kūdas ir ilgas lotuliukas.gif
Šiaip jo dydis M, bet daugelio striukių M jam rankovės per trumpos būna, tai dažnai perku L dydį jam, nors per platu būna.

QUOTE(gretuxxx @ 2013 09 19, 11:03)
O as paemiau dickei situos i mokykla tongue.gif  Ir maziukei zieminukus. http://shop.timberla...ductId=15771976

Eik tu!!!!!!!!!! Spėjai į traukinį???? Ko man neskambinai, tel tai turi ?????!!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 19, 10:09)
aciukas  4u.gif
ramka jei noresit bUffalo parasyki t i pasta nes  is dvieju  jau tik viena belikus sypsniuke berods ima kita

Nusprendem,kad visgi mums M didele bus unsure.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 09 19, 11:07)
O siunciates pati, ar per kokia tarpininke?  ax.gif

Pati perku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mammy @ 2013 09 19, 09:59)
Oj, kaip cia iseina  blush2.gif  einu tikrint pasta  ax.gif . Reikia tik vienos  blush2.gif  blush2.gif

Aciu, tikrai yra nupirkta 4u.gif Reik ir man sustot, t.y. pradet taupyt, doh.gif ypac kai ir vyras jau beveik apipipirktas, bet dvi striukes naujas tures per sezona thumbup.gif Ciut trecios nenupirkau, aciu Inga, kad sustabdei lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Ai, kas nespejo i Timberlandu ryti traukini, pasirodo galima gauti pas mus pigiu Kopiju lotuliukas.gif , iki nauju nuolaidu. Timberland kiek suprantu ju vis buna. As jau antra karta per tris pastaruosiu menesiu cia su 50% nuolaida apsiperku.

Atsakyti
oj tas timberlandas....

ech megstu tokius dalykus tik kaip as nepamaciau pati nesuprantu laugh.gif

matot, ka as be Jusu daryciau, matot,parasot,paperkam... liuks...

Turiu kelis uzsakymukus reiktu dar poros shipukui mazesniam nukainavima sneblogas
http://www.dillards.com/

http://www.famousfootwear.com/ - 15% viskam
Atsakyti
O kas nos ėmė timberland striukę XL? g.gif
Aš ėmiau L, tai jei mums bus per maža, o kas ėmė XL bus per didelę - galėtume apsikeisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 19, 10:07)
juk tam cia ir esu  drinks_cheers.gif

as tai bijau ka ir sakyt, kad neprisikalbet, bet ten kur pirkdavau, dazniausiai gaudavau "neliko". kazkaip klausinejau ir domejausi kitom galimybem, mane gasdino ir cia, bet tfu tfu tfu, kazkaip visi mano kad ir atsiprasau "sudeliavimaisi" yra uzsakomi. na nereikia man kiekiu uz simtus, tik tiek kiek reikia. tai va... ax.gif ir atsakyma i klausima gaunu. VISADA.
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 09 19, 11:10)
biggrin.gif  Prajuokinot
O maniškis kūdas ir ilgas  lotuliukas.gif
Šiaip jo dydis M, bet daugelio striukių M jam rankovės per trumpos būna, tai dažnai perku L dydį jam, nors per platu būna.

Na, musu poroje , tai as kuda ir ilga , o jis trumpas-drutas lotuliukas.gif
Va tokia vat "prancuziska" porele mes biggrin.gif

Jau taip noreciau , kad striuke tiktu, bet jei ne - pasiulysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 19 rugsėjo 2013 - 10:21