Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(*Vaniliukė* @ 2014 01 21, 14:18)
tai kad ir nereikia tu paveiksleliu ant margu sienu smile.gif

Tai Jus mano vaikui ta paaiskinkit. Uzsimane puzle ant sienos pasikabint, ir ka tu jai...

QUOTE(JEma @ 2014 01 21, 15:25)
Eufrozina, privertet susimastyti del atskiru kambariu.

O iki kokio amziaus uztenka tu trumpesniu lovyciu? Man Ikejos fainos jos. Irgi jau nuziurejau, bet kazi kiek ilgam ju uztenka? Gal geriau iskart ilga ziureti, nes dabar mano dicke tai 2m lovoj miega biggrin.gif

As irgi uz atskirus kambarius. Labai greitai vaikai ju uzsinores, o ne bendru. O ir kaip sake daug greiciau uzmiega kai atskiruose kambariuose. Dargi mano sunus tokio charakterio, kad ten kur jo, tai jo ir ne pirstu neprisiliesk. Kai gulejom vakare lovoj ir pasakiau kad noreciau jo lovoj miegoti viena nakti, tai kad patriko blink.gif O kai uzsiminiau, kad jei turetum dar viena broli, jis miegotu tavo kambary, tai butumet mate reakcija bigsmile.gif kompromisas buvo toks, kad galetu ateiti pas ji pazaisti su zaislais, bet miegos tai pas sese kambary, salione ar kur tik nori tik ne jo kambary ir taskas doh.gif Nesugundziau nei dviaukste lova, sake statyk pas sese kambary ir ten gales miegot biggrin.gif

QUOTE(JEma @ 2014 01 21, 18:13)
O tie visi lipdukai nusiklijuoja ir persiklijuoja tiek nuo tapetu tiek nuuo dazytu sienu? Man gal dazytos graziau, bet tapetams paprasciau ir pigiau sienas paruosti...

As visus lipdukus tiek vaiko kambary tiek svetaineje pirkau ebejuje (ai tiesa esu vienus ir lietuvoj pirkus). Tai ka galiu pasakyti, kad kokybe tikrai skiriasi is ebejaus, tikrai ne visi vienodai geri. Vieni pigesni buvo tai prasti, atkibo po kurio laiko kampukai, zodziu ismetem lauk, o ir paccio lipduko kokybe tragiska, aplink paveiksleli balti remukai, nzn kai ppaaiskint. Visi kiti vaiko kambary lipdukai geri, kokybe super. Kadangi baldus keitem tai teko perklijuoti i kita vieta, persiklijavo, jokiu zymiu neliko.
Turim lipduka ir salione ant sienos nemaza. Mokejom nemazai palyginus su vaikiskais. Taikokybe super viskas, bet pabandziau dabar nuplesti, tai lupasi su visais dazais blink.gif , tai palikau ramybeje.. Na bet tapetams tai nemanau kad butu buvo blogai kas. Bent mano kai dazyti tapetai tai viskas liuks ant tokiu butu manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 21 sausio 2014 - 22:43
Ragana, o aš tai nieko į tai biggrin.gif. Vaiko kambarys, tai lai ir kabinas jei JAM gražu ir norisi.
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 01 21, 14:25)
Eufrozina, privertet susimastyti del atskiru kambariu.
Jusu kambariukai grazus wink.gif Ir spalvos rozines nebijojot. Man ji tokia... bet as sakiau gal irgi jos nebijjosiu jei dukryte nores. Kai manno sesuo sako geriau jau tokiam amziuj rozine epocha nei kad paauglysteje biggrin.gif

O iki kokio amziaus uztenka tu trumpesniu lovyciu? Man Ikejos fainos jos. Irgi jau nuziurejau, bet kazi kiek ilgam ju uztenka? Gal geriau iskart ilga ziureti, nes dabar mano dicke tai 2m lovoj miega biggrin.gif

Mano vyresnėlė pageidavo rožinių sienų, bet parinkom ryškesnę rožinę tik vienai sienai (spinta ir lentyna prie jos stovi), o kitos sienos labai blankiai rožinės. Tai kai dukra atėjo į išdažytą kambarį, tai nustebus klausė, kada jau nudažys jos kambarį biggrin.gif Ji tikėjosi tos akinančios rožinės spalvos doh.gif

Mano 126 cm ūgio dukra dar vis miega 140 cm ilgio lovytėj doh.gif Bet jau iki vasaros pakeisim. O Ikejos tos trumpesnės 160 cm ilgio, tai iki 1-2 klasės tikrai tiltų vaikas.

QUOTE(JEma @ 2014 01 21, 17:13)
O tie visi lipdukai nusiklijuoja ir persiklijuoja tiek nuo tapetu tiek nuuo dazytu sienu? Man gal dazytos graziau, bet tapetams paprasciau ir pigiau sienas paruosti...

Nuo sienų tai lengvai nusiklijuoja, nelieka jokių klijų žymių. Bet aš pirkau brangesnius, siunčiausi iš mytoys.de wink.gif

QUOTE(PUka @ 2014 01 21, 20:15)
As nuo vienos sienos perklijavau ant kitos nieko, bet va keli lipdukai po "n" kartu mazosios perkliajvimo jau kampuciai keliose vietose nebeprilimpa taip.

Maniškė irgi pradžioj atsigulus kažką pakrapštydavo, tai teko vieną gėlytę visai išmest. Daugiau nekrapšto, tai visi laikosi puikiai.

QUOTE(Raganaa999 @ 2014 01 21, 22:41)
As irgi uz atskirus kambarius. Labai greitai vaikai ju uzsinores, o ne bendru. O ir kaip sake daug greiciau uzmiega kai atskiruose kambariuose. Dargi mano sunus tokio charakterio, kad ten kur jo, tai jo ir ne pirstu neprisiliesk. Kai gulejom vakare lovoj ir pasakiau kad noreciau jo lovoj miegoti viena nakti, tai kad patriko  blink.gif  O kai uzsiminiau, kad jei turetum dar viena broli, jis miegotu tavo kambary, tai butumet mate reakcija  bigsmile.gif  kompromisas buvo toks, kad galetu ateiti pas ji pazaisti su zaislais, bet miegos tai pas sese kambary, salione ar kur tik nori tik ne jo kambary ir taskas  doh.gif Nesugundziau nei dviaukste lova, sake statyk pas sese kambary ir ten gales miegot biggrin.gif

Labai girdėta istorija lotuliukas.gif Aš irgi joms siūliau pradžioj dviaukštę lovą, bet ne schmoll.gif Pas mus tik du vaikų kambariai, tai irgi užsimindavau, kad kur gyventų dar viena sesytė ar broliukas, tai didžioji iškart pareiškė, kad pas sesę tegul gyvena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eufrozina: 22 sausio 2014 - 09:03
Hmmm del tu dvieju kambariu... Nu realiai kai persikraustysim i nama vienai gal jau bus 4m kitai tik 1m... Giminaites dukrytes zaidzia vienam kambaryje, o miega kitame. Labai patenkinti tokiu sprendimu. Bendravimas tarp sesiu superinis. Dabar vienai 10m kitai 7m tai va tik dabar jau koks pusmetis kai pradejo sneketi, kad nori atskiru kambariu ir tai labiau ta dicke mergyte.
Man taip patiktu, kad miego kambarys amzinai tavrkingas, svarus... Nereikia nuo lovyciu patalu nuimti kai ateina draugu. O ir atejus draugams aisku butu kuriame kambaryje reikia zaisti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 01 22, 10:39)
Hmmm del tu dvieju kambariu... Nu realiai kai persikraustysim i nama vienai gal jau bus 4m kitai tik 1m... Giminaites dukrytes zaidzia vienam kambaryje, o miega kitame. Labai patenkinti tokiu sprendimu. Bendravimas tarp sesiu superinis. Dabar vienai 10m kitai 7m tai va tik dabar jau koks pusmetis kai pradejo sneketi, kad nori atskiru kambariu ir tai labiau ta dicke mergyte.
Man taip patiktu, kad miego kambarys amzinai tavrkingas, svarus... Nereikia nuo lovyciu patalu nuimti kai ateina draugu. O ir atejus draugams aisku butu kuriame kambaryje reikia zaisti...  g.gif

man toks sprendimas butu idealus.

gaila, kad mes gyvenam mazam butuke, o atskiros zonos ir mano vienam vaikui butu labai naudinga ir reikalinga
Atsakyti
Jema, o vaiku kambariai kuriame aukste?

Pvz musu vaiku kambariai ir miegamas antrame aukste. Tai patikekite, kambariai ten nepaliesti praktiskai visada buna. irgi zaidzia visada kartu. Bet visada pirmame aukste ir labai retai nueina i antra. Nors visi zaislai, viskas antrame aukste. Isskyrus rasomus staliukus, jie pirmam akste darbo kambary. Bet nueina i antra auksta, pasiima su kuo zais ir atsiduria abu pirmame aukste.
As kadmiegotu kambaryje dviese nenoreciau tik del vienos priezasties, nes kalbes, duks ir t.t kol uzmigs. Jei kuris susirgs, kosys, sloguos irgi trukdys kitam miegoti. O jei dar vaiksciosi kokia temperatura pamatuoti.
Na zodziu as nesigailiu kad darem atskirus kambarius, nors irgi minciu buvo kaip pas jus. Mes kai atsikelem buvo 1,5 ir 3,5 metu. Puikiausiai miega savo kambariuose nuo to laiko. O zaidzia irgi visada kartu, niekada po viena.
Na bet Jums spresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2014 01 22, 12:36)
Tai patikekite, kambariai ten nepaliesti praktiskai visada buna. irgi zaidzia visada kartu. Bet visada pirmame aukste ir labai retai nueina i antra. Nors visi zaislai, viskas antrame aukste. Isskyrus rasomus staliukus, jie pirmam akste darbo kambary. Bet nueina i antra auksta, pasiima su kuo zais ir atsiduria abu pirmame aukste.

Bet juk taip yra todėl, kad Jūs taip leidote smile.gif blush2.gif
Ji pratins vaikus, kad žaidimų zona antras aukštas, tai taip ir bus. Į apačią kada ne kada atsineš tik vieną kitą žaislą.
Atsakyti
Kambariai 2a, bet nemanau kad tai problema. Zinoma gales atsinesti viena kita zaisla ir i svetaine, kai nores buti drauge. Bet mes jau dabar dickei neleidziam per daug zaislu nesiotis. Nori zaistis - eik i savo kambari wink.gif Beto turiu video aukle, tad visada bus galima stebeti visa kambari ir kas jame vyksta. Del miego, kad uzmiega greiciau atskirai tai tikiu, bet gal vel nuo amziaus ir pratinimo priklauso. Maniskes dabar jei kartu atsigulam nori duotis, bet buna grieztai pasakau viena i viena puse, kita i kita ir be zodziu - pavyksta smile.gif Bet va kai toks amzius tai naktim keltis man rodos kaiptik geriau i viena kambari nei per du lakstyti g.gif bet cia tik samprotauju, nes musu mazyle iki siol tik su manim miega. Dicke iki 2m irgi tik su mumis miegojo...
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2014 01 22, 12:36)
Pvz musu vaiku kambariai ir miegamas antrame aukste. Tai patikekite, kambariai ten nepaliesti praktiskai visada buna. irgi zaidzia visada kartu. Bet visada pirmame aukste ir labai retai nueina i antra. Nors visi zaislai, viskas antrame aukste. Isskyrus rasomus staliukus, jie pirmam akste darbo kambary. Bet nueina i antra auksta, pasiima su kuo zais ir atsiduria abu pirmame aukste.

Pas mus tas pats. Vis atsitempia ką nors į pirmą aukštą, vis nori būti kartu su tėvais. Bet pastebėjau, kad antram aukšte joms nesinori būti rudenį, žiemą, kai grįžtam iš darželio ir už lango tamsu. Pabūna, papiešia, pažaidžia savo kambariuose ir vėl ateina į pirmą aukštą. O va savaitgaliais, kai už lango šviesu, tai tik savo kambariuose žaidžia.

QUOTE(*Vaniliukė* @ 2014 01 22, 12:41)
Bet juk taip yra todėl, kad Jūs taip leidote smile.gif  blush2.gif
Ji pratins vaikus, kad žaidimų zona antras aukštas, tai taip ir bus. Į apačią kada ne kada atsineš tik vieną kitą žaislą.

Aš tiesiog išmokiau susirinkt savo žaislus iš pirmo aukšto, kai pažaidžia, aišku, primint vis tenka biggrin.gif O draust atsinešt, niekad dar nesugalvojau g.gif Juk vaikai mėgsta būt ten, kur ir tėvai. Man sąžinė neleistų jas varyt į savo kambarius cool.gif Man taip faina po darbo grįžus girdėt jų klegėjimą, matyt, ką jos žaidžia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2014 01 22, 14:22)
Aš tiesiog išmokiau susirinkt savo žaislus iš pirmo aukšto, kai pažaidžia, aišku, primint vis tenka biggrin.gif O draust atsinešt, niekad dar nesugalvojau g.gif Juk vaikai mėgsta būt ten, kur ir tėvai. Man sąžinė neleistų jas varyt į savo kambarius cool.gif Man taip faina po darbo grįžus girdėt jų klegėjimą, matyt, ką jos žaidžia wub.gif

Va mes irgi jei leidziam atsinesti tai liepiam ir issinesti. O draudziam tam tikrus zaislus nestis. Nes musu pana net ir visa stala su kedem atsitempia doh.gif
Papildyta:
Beja ar Ikea lovytes turi kokius stalcius po apacia patalynei? Kazkaip nematau www...
Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2014 01 22, 14:22)

Aš neleidžiu viso turto susitempt pas mus blush2.gif
atsinešei 2 mašinas ir gana, nori trasą statytis, tai jau geriau savo kambaryje. taip pat,kaip aš savo daiktų nedėlioju vaiko kambaryje smile.gif taip pat, kai lėkštes ir puodai virtuvėj,batai prieškambary o dantų pasta ir šampūnas vonioj laugh.gif

ir tai nereiškia, kad su vaiku mes nesusitinkam:) būna jis pas mus, būna, kad mes pas jį pažaist...

bet žinoma, kiekvienas renkamės kaip jam patogiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vaniliukė*: 22 sausio 2014 - 14:51
QUOTE(JEma @ 2014 01 22, 14:28)
Beja ar Ikea lovytes turi kokius stalcius po apacia patalynei? Kazkaip nematau www...

Yra su stalčiais: http://www.ikea.com/.../bedroom/19037/
Atsakyti