QUOTE(*Vaniliukė* @ 2014 01 21, 14:18)
Tai Jus mano vaikui ta paaiskinkit. Uzsimane puzle ant sienos pasikabint, ir ka tu jai...
QUOTE(JEma @ 2014 01 21, 15:25)
Eufrozina, privertet susimastyti del atskiru kambariu.
O iki kokio amziaus uztenka tu trumpesniu lovyciu? Man Ikejos fainos jos. Irgi jau nuziurejau, bet kazi kiek ilgam ju uztenka? Gal geriau iskart ilga ziureti, nes dabar mano dicke tai 2m lovoj miega
O iki kokio amziaus uztenka tu trumpesniu lovyciu? Man Ikejos fainos jos. Irgi jau nuziurejau, bet kazi kiek ilgam ju uztenka? Gal geriau iskart ilga ziureti, nes dabar mano dicke tai 2m lovoj miega

As irgi uz atskirus kambarius. Labai greitai vaikai ju uzsinores, o ne bendru. O ir kaip sake daug greiciau uzmiega kai atskiruose kambariuose. Dargi mano sunus tokio charakterio, kad ten kur jo, tai jo ir ne pirstu neprisiliesk. Kai gulejom vakare lovoj ir pasakiau kad noreciau jo lovoj miegoti viena nakti, tai kad patriko

QUOTE(JEma @ 2014 01 21, 18:13)
O tie visi lipdukai nusiklijuoja ir persiklijuoja tiek nuo tapetu tiek nuuo dazytu sienu? Man gal dazytos graziau, bet tapetams paprasciau ir pigiau sienas paruosti...
As visus lipdukus tiek vaiko kambary tiek svetaineje pirkau ebejuje (ai tiesa esu vienus ir lietuvoj pirkus). Tai ka galiu pasakyti, kad kokybe tikrai skiriasi is ebejaus, tikrai ne visi vienodai geri. Vieni pigesni buvo tai prasti, atkibo po kurio laiko kampukai, zodziu ismetem lauk, o ir paccio lipduko kokybe tragiska, aplink paveiksleli balti remukai, nzn kai ppaaiskint. Visi kiti vaiko kambary lipdukai geri, kokybe super. Kadangi baldus keitem tai teko perklijuoti i kita vieta, persiklijavo, jokiu zymiu neliko.
Turim lipduka ir salione ant sienos nemaza. Mokejom nemazai palyginus su vaikiskais. Taikokybe super viskas, bet pabandziau dabar nuplesti, tai lupasi su visais dazais