Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Jurga_urte @ 2014 04 24, 08:11)
Siauram ilgam kambariui man dar tokie variantai uzkliuvo:
user posted image
user posted image

As siulyciau deti palei ilgaja siena lova salia kitos lovos  ax.gif

Pas mane vaiku kambaryje taip lovos sustatytos, tik kambarys trumpesnis o uz lovu galo spinta iki duru tiesi eina, tai spintutes tarp lovu nera. Stalai du isilagai priesais lovas palei siena. Kambarys nedidelis, bet taip sustatyti baldai jo neuzgriozdina, islieka erdvu, kiek tai imanoma, ir patogu. Tikrai nepasirikau taip isdesciusi vaiku kambari.
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 04 24, 10:08)

Man ir grazu labai, bet maniskes nei viena nepamiegotu tokiose lovose aukstai, nes slankioja naktimis po lova pirmyn, atgal, i sonus, tiek desimtmete, tiek trimete, abi iskristu. Nebent bortai butu dideli biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiai irgi kristu iš tokių lovų biggrin.gif
Atsakyti
čia daugumai vaikų manau tas būdinga biggrin.gif manasis irgi migruoja skersai išilgai lovos per naktį, aukštos lovos užtai net neplanuoju.
Atsakyti
Merginos, gal kur matet pirkti tokia spintele kaip namelis? bigsmile.gif
QUOTE(kiskius @ 2014 04 18, 11:52)
As rinkciausi pirmo su treciu  derini 4u.gif
Papildyta:
Man labia grazu ir atrodo emociskai tinkama vaikams tokie kambariai:
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revla: 25 balandžio 2014 - 11:08
Cia gal nespintele, o leliu namas. Pas mus Siauliuose esu maciusi tokiu mediniu dideliu namuku wink.gif Arba galima gaminti pagal uzsakyma wink.gif

Man ikeltos foto irgi patiko. As irgi rinkciausi tokius variantus, o ne kazkokius 2a kurie bus masyvus ir kurio jau i kita vieta neperstumsi. Tik as pries kampines spintas. Kiek esu ju maciusi, tai man pasirode, kad jos uzima daug vietos o telpa i jas nedaug, o ir rubu ten giliai ieskoti nesinori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2014 04 25, 13:07)
Merginos, gal kur matet pirkti tokia spintele kaip namelis? bigsmile.gif

tokio namelio ir as visur ieskojau, bet kol kas dar neradau g.gif jei kas rasit pasidalinkit nuoroda ar kontaktais 4u.gif

QUOTE(JEma @ 2014 04 25, 13:43)
Tik as pries kampines spintas. Kiek esu ju maciusi, tai man pasirode, kad jos uzima daug vietos o telpa i jas nedaug, o ir rubu ten giliai ieskoti nesinori smile.gif

ir man jos nepatinka, nors net nesu turejus biggrin.gif
Atsakyti
maniskei tai vyras pries 3 metus lygiai toki pat leliu nama padare Kaledom, taip, kad prasykit vyru, nes kainuoja tai labai daug, o padarys per vakara
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2014 04 25, 12:53)
tokio namelio ir as visur ieskojau, bet kol kas dar neradau  g.gif jei kas rasit pasidalinkit nuoroda ar kontaktais  4u.gif
ir man jos nepatinka, nors net nesu turejus biggrin.gif

O mes turime, kai kambarys 8 kvdr.m. ir pagal isplanavima nera kaip kitokios spintos statyt, tai labai geras sprendimas, pasidejimas pas mus labai patogus ax.gif Didele gili antresole (ten laikau dezeje dickes isaugtus rubus), 40 cm gylio lentyneles sulankstomiems, 100 cm ilgio pakabinamiems rubams, o apacioje vaikai pasideje zaislu deze, dar ir dulkiu siurblys telpa. Kaip vaikams - labai uztenka:)
Atsakyti
Patarkit, prasau, geriau, vaikams du plafono tipo sviestuvus deti, ar 1 ilga centre (ziurineju yra net 1.2-1.5 metru ilgio). Kambarys 5.2 m ilgio
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2014 04 25, 22:09)
Patarkit, prasau, geriau, vaikams du plafono tipo sviestuvus deti, ar 1 ilga centre (ziurineju yra net 1.2-1.5 metru ilgio). Kambarys 5.2 m ilgio

Aš dėčiau ilgą centre, su kokiom 7-8 lemputėm. Pas draugus vaikų kambaryje kažkas panašaus yra, tai šviesos tikrai užtenka ir gražiai atrodo.
Atsakyti
bigsmile.gif

kaip pasigaminti nameli

tikrai nagingas tevelis ir net mamyte gali tokia pdaryti , galima senukuose nusipirkti kokiu atraizu ploksciu ir susidelioti toki, arba is lentu kokiu, manau mes meistrausim, nes jau lelytes "rakandam" vietos neuztenka, o ir zaisti mergaitem manau labai patiktu - ir namelis ir zaislu lentyna viename bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucija Devyndarbė: 26 balandžio 2014 - 09:06