Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(aukse555 @ 2014 05 06, 10:09)
laba diena,

merginos, patarkit, kokia lovatiese tiktu? beveik baigtas kambariukas sunaus (jam 8m)

http://www.ikea.com/...ducts/80268981/ 4u.gif
Atsakyti
Labas,

O as lovatiese rinkciausi vienspalve tokiam kambariui.Man ir taip jame labai daug margumo wink.gif Kadangi tai berniuko beveik paaugliuko kambarys tai manau netgi tiktu vienspalve tamsi, tokia kaip tapetu tamsiu ornamentu wink.gif

Kas del peledziuku... buvau labai ju uzsikepusi, bet dabar tiek visur ju pilna kad kazkaip apsiraminau. Senukuose vienus visai fainus nuziurejau. Tokius margus kazkas su gelem ir fejom. Tokie neipareigojantys amziaus prasme. Tai sakiau gal kazka tokio reikes pasirinkti... Pas mus po viena siena bus kazkokia tapetuota (margesne)... (keista internete nerandu...) Turiu telefonu nusipaveikslavusi.
Atsakyti
[quote=JEma,2014 05 06, 11:57]
Labas,

O as lovatiese rinkciausi vienspalve tokiam kambariui.Man ir taip jame labai daug margumo wink.gif Kadangi tai berniuko beveik paaugliuko kambarys tai manau netgi tiktu vienspalve tamsi, tokia kaip tapetu tamsiu ornamentu wink.gif

man didziausias galvos skausmas kur ja nusipirkti... as irgi uz vienspalve smile.gif
Atsakyti
Kam patinka peledziukai. Su jais maciau vaiku kambariui lepma Ardenos salone, Vytenio g. Viliuje. Kaina iki 150 Lt.
Atsakyti
QUOTE(aukse555 @ 2014 05 06, 14:12)
man didziausias galvos skausmas kur ja nusipirkti... as irgi uz vienspalve smile.gif

O nenorite pasisiuti? Nemanau, kad turetu brangiai kainuoti, jei paprasta vienspalve lygi... g.gif

Arba ieskokit Ikea, Jysk ar dar kur...
http://www.ikea.com/.../bedroom/20527/
Atsakyti
kas kokių minčių turite vaikų kambario apšvietimui?kas gal kokius jau nužiūrėja ar jau turite,pasirodykite.tų visų vaikiškų tai visai nesinori,norisi paprasto ir gražaus tik nežinau ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EB @ 2014 05 07, 12:50)
kas kokių minčių turite vaikų kambario apšvietimui?kas gal kokius jau nužiūrėja ar jau turite,pasirodykite.tų visų vaikiškų tai visai nesinori,norisi paprasto ir gražaus tik nežinau ko smile.gif

bendram pas mus kabo tokia lempa ikejine:

user posted image

12kv kambariui dar tinka, didesniam - nebesiulyciau.

stalinio apsvietimo dar reik ir salia lovu planuoju kazka pakabinti.
Atsakyti
Na ir dydį įkėliau doh.gif blush2.gif atleiskit blush2.gif blush2.gif 4u.gif

SM nerodo parašytos paskutinės žinutės, būčiau ištaisiusi... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai reikia jūsų pagalbos blush2.gif

Turiu didelį galvos skausmą - kaip patogiai išsiplanuoti nestandartinius (veidrodiniu principu) sūnaus ir dukros kambarius. Visaip tuos baldelius stumdau, bet vis tiek nerandu mums patogaus sprendimo unsure.gif verysad.gif

Šlaitinis stogas, nuo grindų pakeltas labai nedaug, ~110 cm. Sienoj, kur du iki žemės langai, iš tiesų tas kur arčiau pertvaros tai durys į balkoną.

Sūnaus kambary viena siena (aukštėjanti) yra mūrinė, ant jos norėtume jam padaryti laipiojimo sienutę. Viršuj balkiai, virš jų (čia nesimato) dar bus šiek tiek erdvės iki pat stogo.

Norim kad turėtų savo TV, jis patogiausiai būtų kažkur priešais lovą pakabint. Šlaitiniam stoge yra stoglangis, nemokėjau aiškiau padaryt.
Tiesa, sūnui 8 metai, jis aukštas bernas jau dabar kaip pagal savo amžių. O kol įsikelsim į namą dar kokie metai praeis doh.gif

Gal jūs turėsit kokių minčių kaip jį čia įkurdinti blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labai dėkinga būsiu už bet kokias mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2014 05 09, 01:36)
Sveikos  4u.gif

Labai reikia jūsų pagalbos  blush2.gif

Turiu didelį galvos skausmą - kaip patogiai išsiplanuoti nestandartinius (veidrodiniu principu) sūnaus ir dukros kambarius. Visaip tuos baldelius stumdau, bet vis tiek nerandu mums patogaus sprendimo  unsure.gif  verysad.gif

Šlaitinis stogas, nuo grindų pakeltas labai nedaug, ~110 cm. Sienoj, kur du iki žemės langai, iš tiesų tas kur arčiau pertvaros tai durys į balkoną.

Sūnaus kambary viena siena (aukštėjanti) yra mūrinė, ant jos norėtume jam padaryti laipiojimo sienutę. Viršuj balkiai, virš jų (čia nesimato) dar bus šiek tiek erdvės iki pat stogo.

Norim kad turėtų savo TV, jis patogiausiai būtų kažkur priešais lovą pakabint. Šlaitiniam stoge yra stoglangis, nemokėjau aiškiau padaryt.
Tiesa, sūnui 8 metai, jis aukštas bernas jau dabar kaip pagal savo amžių. O kol įsikelsim į namą dar kokie metai praeis  doh.gif

Gal jūs turėsit kokių minčių kaip jį čia įkurdinti  blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image 
user posted image 
user posted image

Labai dėkinga būsiu už bet kokias mintis  4u.gif

Visai gerai jums gavosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2014 05 09, 00:36)
Sveikos  4u.gif

Labai reikia jūsų pagalbos  blush2.gif

Aš gal bandyčiau labiau atskirti zonas - pramogoms viena siena, darbui kita, miegui - dar kita.

user posted image

O drabužių spintos nebus? Ją galima statyti prie sienos, kurios aukštis 1,10 m.
Atsakyti
Revla Ačiū 4u.gif

QUOTE(vinniepooh @ 2014 05 10, 19:04)
Aš gal bandyčiau labiau atskirti zonas - pramogoms viena siena, darbui kita, miegui - dar kita.

O drabužių spintos nebus? Ją galima statyti prie sienos, kurios aukštis 1,10 m.

Ačiū labai 4u.gif
Man šis variantas labai patinka, juolab, kad išsiaiškinau, jog dar ne vėlu duris į balkoną sukeisti su langu, tai rašomą stalą tikrai galėsiu statyti prie šios sienos bigsmile.gif
TV tame kampe kur nupiešėte - baisoka statyt, kad laipiodamas neužkabintų ir nenuverstų, bet jei lovą pritraukčiau prie laipiojimo sienelės (vietoj spintelės kurią įsivaizdavau slankiojančiomis durimis ir joje būčiau kabinusi pakabinamus rūbelius) tai TV nusikeltų ant priešingos sienos, ten jam tikrai būtų saugu.
Drabužiams spintos taip, reikia, nors kaip pas berną jų ne taip ir daug, bet bent komodos sulankstomiems ir dar vienos spintutės pakabinamiems tikrai reikia. Dar pasuksiu galvą kur jas įkomponuot g.gif Kitiems nesezoniniams rūbams turėsime visą rūbinę (kambarį) šalia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijoliux: 12 gegužės 2014 - 12:45