Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 10 14, 16:47)
O as gal apie si pagalvociau, juk lovoj dominuoja roziniai atspalviai, tik gal bijociau del margumo. As gal tik lovatiese kita uzdeciau ir pagalvociau apie si kilimuka, jums gyvai geriau matosi mirksiukas.gif
user posted image
Pas mus kambary zaidimo zonoj zalsva spalva, o apie lova rozine. Toki kilima kur Eufrozina idejo nuoroda, mes irgi turim labai geras thumbup.gif

Lovatiese musu tikrai bus kita, auksaranke jau siuva smile.gif bet ji irgi marga su peledu motyvais smile.gif
sis kilimas man irgi krito i akis, nes vel peledos wub.gif bet taip baisu del margumo kambary g.gif gal tikrai reiktu vienspalvio zalio smile.gif

Labaiii aciu visoms uz nuorodas ir mintis, smagu kad pasidalinat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 10 14, 12:50)
Sveikos mamytes  4u.gif

atejau ir prasyti patarimo del kilimo  4u.gif  kambarys jau sutvarkytas, bet reikia kilimo dukrytei, ikelsiu kambario nuotrauka,nepykit uz kokybe telefonu daryta  blush2.gif  zodziu kambaryje dominuoja zalia, salotine spalvos, koki kilima rinktis? jei zalia ar nebus tos zalios jau per daug? lovatiese dar siuna irgi bus su zalia ir kazkiek ruzavos kaip pagalveleje su peleda. Buciau dekinga uz patarimus  4u.gif

user posted image

user posted image

Deciau vienspalvi - balta arba gelsva kilimuka (tokio atspalvio, kaip pauksciukai). Nes tikrai bus per marga, per rysku, jei deti kitoki.

Geriau BALTA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 14 spalio 2013 - 16:00
QUOTE(baste @ 2013 10 14, 16:56)
gal tikrai reiktu vienspalvio zalio  smile.gif

drinks_cheers.gif

Aš dėčiau būtent tokį ax.gif
Papildyta:
O šaip kilimas, tai šitas mielas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 10 14, 17:22)
user posted image

Oi man irgi sis kilimas labai grazus, bet du kart buvau ikejoj ir niekaip nepamatau jo gyvai, nes kazkaip nuziurejau ji i savo bernaicio kambari. Pas mus sienos labai sviesiai zalsvos momentais lyg zydros atrodo doh.gif , as kadangi neesu megeja zalsvu sienu jau norejau prasyt vyro perdazyt, bet nusprendziau inesiu i kambari daugiau melsvumo, baltumo ir kilimu pamarginsiu vienspalviskuma ir manau bus grazu smile.gif
O jus gyvai matet si kilimuka?
Papildyta:
Visgi Baste, tikrai reikia vienspalvio kilimo, dramblio kaulo spalva tikrai tiktu, bet praktiskumo tai jokio nebutu, nebent megstat valyti mirksiukas.gif
O zalsvas man rodos grazu butu ir ne per daug tos zalios, jeigu dar ypac jusu lovatiesieje naujoje dominuos rozine splava ir tokia grazi rozine kaip jusu pasiutos peledos, tai manau dailu bus - peledos apsuptos zalios spalvos mirksiukas.gif
O kas tas jums grazias peledas pasiuvo, gal rankdarbe siuveja internete kur nors viesai skelbias, aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 10 14, 19:45)
Oi man irgi sis kilimas labai grazus, bet du kart buvau ikejoj ir niekaip nepamatau jo gyvai, nes kazkaip nuziurejau ji i savo bernaicio kambari. Pas mus sienos labai sviesiai zalsvos momentais lyg zydros atrodo doh.gif , as kadangi neesu megeja zalsvu sienu jau norejau prasyt vyro perdazyt, bet nusprendziau inesiu i kambari daugiau melsvumo, baltumo ir kilimu pamarginsiu vienspalviskuma ir manau bus grazu smile.gif
O jus gyvai matet si kilimuka?

Ne, žinokit, nemačiau unsure.gif Toli aš nuo ikėjos.
Dar spalvas paderinus galima dekoruot kambarį va šitaip wub.gif

user posted image

http://cdn.gollos.co...96/64408778.jpg

http://doit-yourself...ser/2/blog/306/

user posted image

O galima ir iš tokio audinio pasiūti pagalvėles http://www.ikea.com/...ducts/00228970/
biggrin.gif

Dar va pakabinamos lėkštukės http://www.ikea.com/...ducts/60233775/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 14 spalio 2013 - 19:43
baste, aš dėčiau vienspalvį kilimą - žydrą arba žydrą su minimaliu dekoru, šviesiai smėlinį t. y. rinktis kažkurią splavą iš esančių tapetuose, kad derėtų prie jų bei tekstilės. Žalios, mano manymu, kambaryje ir taip pakankamai, o margas kilimas jau būtų per daug - nukreips dėmesį nuo gražių tapetų, nublanks ir lovatiesė.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vinniepooh: 14 spalio 2013 - 20:20
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 10 14, 19:45)

O kas tas jums grazias peledas pasiuvo, gal rankdarbe siuveja internete kur nors viesai skelbias, aciu mirksiukas.gif

va cia prasom

http://www.supermama...;#entry64302036
Papildyta:
Labai smagu sulaukti tiek patarimu smile.gif apsisprendziau bent jau tiek kad kilimas bus vienspalvis, visgi uztenka marginti ir nesinori kad dingtu mano peledytes wub.gif linksta sirdis prie zalio, zalsvo, o dramblio kaulo butu persviesus kaip vaikui, butu tikrai nepraktiskas.

Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 10 14, 17:22)
user posted image

isparduotas doh.gif ir musu Ikejoj, ir lenkijos ner...

Norejau kist savo trigrasi - kad tiktu vienspalvis, ramesnis kilimas, nes ir kambarys nedidelis marginimui... smile.gif

o ant ilgo plauko Ikejos kilimo turbut kokie pet shopai ar lego duplo jau nelabai stovetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 10 15, 08:03)

Norejau kist savo trigrasi - kad tiktu vienspalvis, ramesnis kilimas, nes ir kambarys nedidelis marginimui... smile.gif

o ant ilgo plauko Ikejos kilimo turbut kokie pet shopai ar lego duplo jau nelabai stovetu g.gif

Tai gal dar atsiras ax.gif

Pet shopai ir duplai tai stovėtų, manau. Bet paprasti lego kaip bermudų trikampy teleportuotus į nebūtį g.gif Reikėtų rankiot pastoviai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 10 15, 08:03)

Šiandien prie to kilimo naujiena rašo smile.gif

O aš nupirkau mažiui vilnos kilimėlį žaidžiant atsisėsti, ir mąstau dabar, kaip seksis jį valyti g.gif Gal prašoviau unsure.gif

user posted image

user posted image

Toks va, kailėtas, mažiukas. Vilna, aišku, pliusas. Bet tas plaukas toks ne vaikų kambariui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 16 spalio 2013 - 18:31
QUOTE(baste @ 2013 10 14, 17:56)
Lovatiese musu tikrai bus kita, auksaranke jau siuva  smile.gif  bet ji irgi marga su peledu motyvais  smile.gif
sis kilimas man irgi krito i akis, nes vel peledos  wub.gif  bet taip baisu del margumo kambary  g.gif  gal tikrai reiktu vienspalvio zalio  smile.gif

Labaiii aciu visoms uz nuorodas ir mintis, smagu kad pasidalinat  4u.gif

Gal toks variantas Jums patiktu?
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wspring: 20 spalio 2013 - 18:33
QUOTE(wspring @ 2013 10 20, 19:13)
Gal toks variantas Jums patiktu?
user posted image user posted image

is kur jie?
Atsakyti