QUOTE(aaktinija @ 2013 12 22, 17:06)
Mes turejom toki siurbli
http://apsipirk.lt/p...-vcc6560v3gxsb/ Galiu apie ji pasakyti tik bloga, gale kur yra groteles hepa filtro tai nuo karscio plasmase issitampe, iskrito tos groteles, nebesilaike, vyras primeistravojo, su varztu priverze, bet ir toj vietoj plasmase issilyde, tokia islinko ir isluzo,
Ilgai siurbta ant maksimalios galios ir smarkiai stabdant įsiurbimo srovė, pvz. siurbiant kilimus.
po dvieju metu naudojimo smarve eina is to hepa filtro baisi
Tikriausiai filtras gavo drėgmes. Pvz. siurblys buvo laikomas drėgnoje vietoje. Arba filtras buvo plautas bet ne iki galo išdžiovintas.
ta deze dulkiu surinkimo uzsikisa, turiu istraukti ir nuimti nuo virsunes suns plaukus, ar mano ilgus plaukus susiurbia, apvynioja virsunele ir nebesiurbia, pradeda uzti baisiausiai tai po kelis kartus jungiu laukan ir nuimu plaukus,
Nelabai supratau. Tikriausiai plaukai apvyniojo filtrą ir tada stabdomas siurbimas. Filtrą reikia karta nuo karto pavalyti. Ir nuo plauku tame tarpe.
antgali nuluzo irgi mano jegom i skyles sukaisioti medvarzciai, kad laikytu

Antgaliai kartais gali lūžti. Jų nebrangiai galima pakeisti.
Man del tos plasmases issilydymo kyla naturalus klausimas, ar visi siurbliai pucia toki karsta ora, nera siurbliu, kurie pustu vesu ora?
Visi. Būna didesnių siurblių, turinčių mažesnius variklius, jie atsparesni perkrovoms.
Plaunantys lyg buna, kad galima ten visokiu kvapu ipilti, bet ne plaunantys jauciu nieko panasaus neturi.
Nemanau, kad kvapai padės tokiam reikalui. Man atrodo atvirkščiai smarvė bus stipresnė.
Tai kokie privalumai siurbliu su keiciamais dulkiu surinkimo maiseliais?
Pigesni. Dažnai tylesni. Riečiau reikia valyti detalės nuo dulkių.
Nes minusas tai aiskus, juos reikia pirkti, ir kiek kazi uztenka vieno maiselio.
Priklauso kur siurbti, būna labai skirtingai. Ilgai laikyti dulkės maišelyje irgi negerai, nes maišelis tampa mikrobų veisyklą.
O kaip su sitais sauso, dregno valymo siurbliais?
Dar negirdėjau realių gerų atsiliepimų apie universalius siurblius. Jeigu turite kilimų patarčiau pamąstyti apie kiliminius siurblius, jie smarkiai sumažina apkrovą siurbiant kilimus, padeda darbą padaryti gerokai greičiau ir to sumažinti siurblio perkrovą.