QUOTE(speedy @ 2014 02 26, 17:45)
Taip. Karcher tokius gamina. Turiu tokį, naudoti be maišelio - vargas, su maišeliu - pusė velnio. Bet rimtam darbui, girdėjau, geresni Bosch arba Festool.
O galima būtų plačiau apie tai, kodėl vargas naudoti be maišelio ir tik pusė velnio su maišeliu? Gal galite pasakyti kokį modelį naudojate?
Esmė tame, kad remontuojamės būstą jame gyvendami ir dulkės baigia užknisti. Mūsų turimas buitinis su jomis nesusitvarko - visos tos smulkios dulkės, atsiradusios griovimo ir šlifavimo metu bematant užkemša jo maišelį...
Tai reikia siurblio, su kuriuo būtų galima be problemų visą tą remonto brudą siurbti.
Dar man įdomu ar tokį siurblį galima būtų naudoti kaip įprastinį buitinį siurblį po remonto.
Aišku, būtų gerai, jei kas nors žinotų konkrečius modelius, nes irankiai.lt aš radau jau senai, tačiau ten tų siurblių tokia gausybė, kad net ir nebeaišku ką rinktis. Aš suprantu, kad Metabo, Festool, Bosch ir pan. profesionalūs siurbliai už 2,5 kLt tikrai su šiuo darbu susidorotų, bet keleto savaičių naudojimui čia būtų pernelyg didelė prabanga...