Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 4

doh.gif doh.gif doh.gif Ar visiska as blone,ar kaip? Reikia prie ciklononiu dar maiselius papildomai dar [irkt?
bigsmile.gif
Atsakyti
Ar yra siurblių, nebijančių remonto metu atsiradusių dulkių (frezuojant, šlifuojant ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2014 02 26, 15:26)
doh.gif  doh.gif  doh.gif Ar visiska as blone,ar kaip? Reikia prie ciklononiu dar maiselius papildomai dar [irkt?
bigsmile.gif

Ne tikrai nereikia prie ju pirkti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(valkata @ 2014 02 26, 15:37)
Ar yra siurblių, nebijančių remonto metu atsiradusių dulkių (frezuojant, šlifuojant ir t.t.)

Yra žiūrėkite http://www.irankiai....lkiu-siurbliai/
Papildyta:
Geriausias sprendimas keičiami dulkių surinkimo maišeliai kurie praleidžia orą, todėl galima didelė trauka. Siurbliai kuriuose yra tokie maišeliai, veikia tyliau ir galingiau nei tie kuriuose yra dulkių surinkimo konteineriai thumbup.gif
Jai namuose yra alergija sergančių žmonių jokių būdų nenaudoti cikloninių dulkių siurblių doh.gif
Visada rekomenduoju rinktis siurblį turintį kompresorinė technologija su aerodinaminiu ventiliatoriumi ir idealiai sukalibruotu oro apytakos srautu visame prietaise optimaliam dulkių surinkimui, esant labai mažoms energijos sąnaudoms
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 02 26, 16:01)
Gerokai pro šoną čia prirašėte  biggrin.gif
P.S. paprastai gerbiu išsakytą nuomone, bet šiuo atveju perteklinis kategoriškumas tik parodo Jūsų supratimo stoką ir gerą pardavėjo darbą.

Ka reiskia - pro sona? As pasakiau savo asmenine nuomone ir asmenine patirti. Ji nebutinai turi sutapti su jusiske. Ir ka reiskia, kad mano kategoriskumas parodo ziniu stoka? Prie ko cia zinios?? Jei pilstyciau teorija, galima butu mane apkaltinti ziniu stoka, bet jei as ta daikta turiu realiai ir man jis nepatiko, isvardinau priezatis, tai prie ko cia supratimas? Gal pas jus ten super duper brangus ciklonas, jei net garmoskes pacios issivalo, bet as aprasiau savo turimus ciklonus, kuriu garmoskes pacios neissivalo ir aprasiau kokius nepatogumus jie kele asmeniskai man. Galu gale parasiau, kad pas mus yra ilgaplaukis suo. Gal pas jus tik geles, tai vel gi kita situacija. Isvadinti mane neismanele ar perlenkiancia lazda, gal but galetumet, jei abi/abu turetumem lygiai ta pati cikclono modeli ir musu atsiliepimai sitaip kardinaliai skirtusi. Bet dabar, tai jau atsiprasau.....
Zmones, nustokite kitus laikyti kvailais ir neismaneliais vien del to, kad ju nuomone ir potyriai nesutapma su jusiskiais. Ar as neturejau teises papasakoti savo atsiliepimu apie mano naudotus cikloninius siurblius?
Galu gale, kalbejau ne su vienu specu ir visi patvirtino, kad ciklonas yra prastesnis pasirinkimas uz gera maiselini siurbli. Kam ka pirktis - kiekvieno asmeninis reikalas, bet nuomone pasakyti tai jau turi teise visi.
Ir dar pridursiu, kad naudojant ciklona, nuolat jautesi smarve nuo ismetamo lauk oro is siurblio o su maiseliniu - nera jokio kvapo. Bet velgi, rasau apie savo turimus ciklonus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 26 vasario 2014 - 17:13
QUOTE(valkata @ 2014 02 26, 17:37)

Taip. Karcher tokius gamina. Turiu tokį, naudoti be maišelio - vargas, su maišeliu - pusė velnio. Bet rimtam darbui, girdėjau, geresni Bosch arba Festool.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 26, 19:10)
Ka reiskia - pro sona? As pasakiau savo asmenine nuomone ir asmenine patirti. .....

Pirmiausia , miela ponia, paskaitykite ką pati prirašėte:
...Visu pirma, si sistema durna tuom, kad kazkiek pasiurbus ir susirinkus siuksliu konteineryje (o jei dar turite gyvunu ir jie seriasi, povilne meta), labai mazeja isiurbimo galia...

Jūsų kategoriškas pasisakymas apie visą cikloninių siurblių veikimo principą: "...si sistema durna tuom..." kalba geriau už Jūsų vėliau surašytą "paklodę". Jei manote, kad iš savo turėtų (neturėtų?) 2 siurblių galite daryti tokias apibendrinančias išvadas, tai tegul bus Jūsų asmeninis reikalas. Nesiruošiu čia "su pliku pešiotis". rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 26 vasario 2014 - 17:51
[quote=Nidulia,2014 02 26, 17:10]
Nidulia nediskutuokite su ponu speedy nes jis turi tik savo nuomonę.Kitų nuomonės neįdomios ir nenori jis klausyti.Geriau džiaukites Siemens nupirktu siurbliuku ir visiems rekomenduokite 4u.gif
Atsakyti
Sutinku: džiaukites, rekomenduokite, tik jei galite ne taip:
QUOTE(Kikker @ 2014 02 26, 17:50)
...Visada rekomenduoju rinktis siurblį turintį kompresorinė technologija su aerodinaminiu ventiliatoriumi ir idealiai sukalibruotu oro apytakos srautu visame prietaise optimaliam dulkių surinkimui, esant labai mažoms energijos sąnaudoms

nes čia net nežinau kieno nuomonė iš kokios kalbos versta lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai gal jus I visuma ziurekite o ne prie atskiru zodziu kabinekites? Visuma aiskiai parodo, kad as skundziuosi savo turetais ciklonais ir todel nebenoriu daugiau jokiu ciklonu. Ir ne is vieno zmogau girdejau, kad itraukimo galia tikrai mazeja kai talpa ima pildytis. Ypac, jei yra namie ilgaplaukiu gyvunu ir kvadratura nemaza. Issiurbus trecdali namu juk neisi kratyti talpos turinio I siukliu deze.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 26, 19:53)
Tai gal jus I visuma ziurekite o ne prie atskiru zodziu kabinekites? Visuma aiskiai parodo, kad as skundziuosi savo turetais ciklonais ir todel nebenoriu daugiau jokiu ciklonu. Ir ne is vieno zmogau girdejau, kad itraukimo galia tikrai  mazeja kai talpa ima pildytis. Ypac, jei yra namie ilgaplaukiu gyvunu ir kvadratura nemaza. Issiurbus trecdali namu juk neisi kratyti  talpos turinio I siukliu deze.

Ką Jūs norite ir ko ne - Jūsų reikalas.
Ką ir iš ko Jūs girdėjote - Jūsų reikalas.
Bet Jūsų apibendrinimai - pro šoną:
1. maišelinių trauka, pildantis talpai, taip pat mažėja. Tai ką, "issiurbus trecdali namu" maišelį keisti jau gėris ar kaip?
2. ne visų ciklonų trauka, pildantis talpai, mažėja. Yra DYSON ir jų kopijos (pagal nukopijuotą technologiją).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 26 vasario 2014 - 18:18
doh.gif panasu, kad cia atejot ne apie siurblius pakalbeti o paieskoti, prie ko prisikabinti ir paskaityti moralus.
Nezinau kelinta karta kartoju, kad as aprasiau savo turimus ciklonus ir savo nuomone apie juos o ne viso pasaulio cuklonine siurbliu sistema. Gal patureciau rankose Dyson, tai ir nuomone butu kita. Na ne Dyson pas mane ir net ne su issivalancia garmoske, kiek dar jus kabinesites prie mano zodziu? Na neprivalau as tureti tokia pacia nuomone, kokia turite jus, jokioje sferoje. Ar aiskiai issireiskiau?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 26, 21:44)
doh.gif panasu, kad cia atejot ne apie siurblius pakalbeti o paieskoti,  prie ko prisikabinti ir paskaityti moralus.
Nezinau kelinta karta kartoju, kad as aprasiau savo turimus ciklonus ir savo nuomone apie juos o ne viso pasaulio cuklonine siurbliu sistema. Gal patureciau rankose Dyson, tai ir nuomone butu kita. Na ne Dyson pas mane ir net ne su issivalancia garmoske, kiek  dar jus kabinesites prie mano zodziu? Na neprivalau as tureti tokia pacia nuomone, kokia turite jus, jokioje sferoje. Ar aiskiai issireiskiau?

Aš Jums galiu gal trečią kartą pakartoti:
1. Jūsų nuomonė - Jūsų reikalas (niekas jos nesiruošia kvestionuoti).
2. Bet Jūsų apibendrinimai - pro šoną ("...si sistema durna tuom..." - nereikia apibendrintai rašyti apie tai, ko nežinote).
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 02 26, 17:45)
Taip. Karcher tokius gamina. Turiu tokį, naudoti be maišelio - vargas, su maišeliu - pusė velnio. Bet rimtam darbui, girdėjau, geresni Bosch arba Festool.
O galima būtų plačiau apie tai, kodėl vargas naudoti be maišelio ir tik pusė velnio su maišeliu? Gal galite pasakyti kokį modelį naudojate?

Esmė tame, kad remontuojamės būstą jame gyvendami ir dulkės baigia užknisti. Mūsų turimas buitinis su jomis nesusitvarko - visos tos smulkios dulkės, atsiradusios griovimo ir šlifavimo metu bematant užkemša jo maišelį...

Tai reikia siurblio, su kuriuo būtų galima be problemų visą tą remonto brudą siurbti.
Dar man įdomu ar tokį siurblį galima būtų naudoti kaip įprastinį buitinį siurblį po remonto.

Aišku, būtų gerai, jei kas nors žinotų konkrečius modelius, nes irankiai.lt aš radau jau senai, tačiau ten tų siurblių tokia gausybė, kad net ir nebeaišku ką rinktis. Aš suprantu, kad Metabo, Festool, Bosch ir pan. profesionalūs siurbliai už 2,5 kLt tikrai su šiuo darbu susidorotų, bet keleto savaičių naudojimui čia būtų pernelyg didelė prabanga...
Atsakyti