QUOTE(eglaite2 @ 2014 03 09, 13:30)
Musu situacija ir norai panasus, tik pas mus didelis plotas (apie 300kv. per du aukstus). Buvau isigijusi Electrolux ZT 3530, bet man netenkino jo siurbimo galia ir dideliame plote pasigedau ilgesnio laido (atrodo smulkmena, bet labai aktuali). Zinau tiek, kad norisi, jog labai gerai trauktu, kuo maziau ismestu i ora dulkiu (tenkintu ir vienkartiniai maisiukai). As garsa bet koki galeciau pakesti, bet auga dvi mazos merginos, kurioms kartais galeciau duoti pasitraukti savo kambarius, kad mokint prie tvarkos, tai nesinoretu kad baisiai staugtu
. Kaina galetu traukti ir daugiau, gal iki 1000lt
.
Likciau dekinga uz patarimus nes karta pabandziau jau isigyti dulkiu siurbli savo galva, bet nepasiteisino
. Vyras dabar kalba apie pakraunama dulkiu siurbli, bet nzn, kazkaip nelabai man patikimai atrodo
.
Filtrai siurblyje nebus užsinešė(išemate, valote?)? Multicikloninė technologija visada silpniau trauks, bet švariau išvalys orą. Nepriklausomai nuo parašytų skaičiukų, tai jau technologijos savybė. Bet koks pakraunamas siurblys siurbs žymiai silpniau nei įprastas, manau Jums tikrai nepatiks. Negalvojote apie centrinį siurblį(pati tylesnė ir švaresnė technologija, tik brangi)? O kiliminiai siurbliai kaip Jums(jie platesni ir našesni)?

Likciau dekinga uz patarimus nes karta pabandziau jau isigyti dulkiu siurbli savo galva, bet nepasiteisino