Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 4

ar aš teisi, kad jei electrolux siurbly įdėtas neplaunamas hepa12, tai vietoj jo gali įsidėti plaunamą hepa 12? na bent jau topocentre taip aiskino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 03 12, 22:31)
ar aš teisi, kad jei electrolux siurbly įdėtas neplaunamas hepa12, tai vietoj jo gali įsidėti plaunamą hepa 12? na bent jau topocentre taip aiskino  g.gif

taip,hepa12 paprasta galetumet pakeisti i hepa12 plaunama,o taip pat ir i hepa 13 paprasta ar plaunama,nes vienodo dydzio yra ir 12 ir 13.........nezinau kaip praktiski tie plaunami,gal kas pakomentuos ar ten jie tikrai issiplauna...as jau 2 metai naudoju siurbli karta i savaite,tai tas filtras gan pobaltis toks,manau dar 2metus tvers 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wanilla69 @ 2014 03 12, 22:19)
Tai kuri siurbliuka reiktu rinktis?
Electrolux ZE330G - Dustmagnet, kietu grindu antgaliai ir neplaunamas  hepa - 419,00 Lt
Electrolux ZE346B - Dustmagnet, kietu grindu antgaliai, plaunamas hepa, +200W - 440,00 Lt
Electrolux ZE355R - Dustmagnet, kietu grindu ir Turbo dex antgaliai, plaunamas hepa - 469,00 Lt
Ar vertas plaunamas hepa arba Turbo DEX papildomu litu  ax.gif

klausykit,as jum parodysiu kur trecias siurblys yra uz kokia 429,nusipirkit ir bus ramu,daugiau antgaliu nebus blogiau,nepatiks,numesit i sklepa ir viskas....deal or no deal? thumbup.gif drinks_cheers.gif

tiesa kitu 2 kaina nesiekia ir 400,tai rinkites pagal danga,ko daugiau, kilimu ar plyteliu,laminato,o gal isvis nera kilimu....siaip man uztenka to dust magnet ir as nezaidziu su tuo pridetu kietu grindu antgaliu,nes pas mane apie 70kvadratu ir du nedideli kilimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 12 kovo 2014 - 21:52
internetu naudotis mokam cia mirksiukas.gif
Tai kaip suprantu reikia rinktis pagal spalva smile.gif
Man svarbu, kad butu antgalis, kuris nebraizo laminuotu grindu
Papildyta: Kilimu nera ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wanilla69: 12 kovo 2014 - 22:06
QUOTE(wanilla69 @ 2014 03 12, 21:58)
internetu naudotis mokam  cia mirksiukas.gif
Man svarbu, kad butu antgalis, kuris nebraizo laminuotu grindu ax.gif

bet apie buitene tiek blogu atsiliepimu, kad baisu ir pirkti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 03 12, 21:59)

Jeigu tau duoda supakuota daikta, manau nera skirtumo is kokio pardavejo ji pirksti.
Vistiek garantijos atveju, dazniausiai, su pardaveju nereikia bendrauti, tam yra garantiniai centrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2014 03 12, 22:03)
Jeigu tau duoda supakuota daikta, manau nera skirtumo is kokio pardavejo ji pirksti.
Vistiek garantijos atveju, dazniausiai, su pardaveju nereikia bendrauti, tam yra garantiniai centrai  ax.gif

paieskok atsiliepimu googlej
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 03 12, 22:59)

as nukreipiaiu i kita shopa,apie ji neturetu buti daug blogu atsiliepimu,juolab,kad galite moketi atvezus preke....o ten ponia jei mokate naudotis google,tai kam dedat modelius su didelem kainom ir verciat kitus ieskoti uz maziau? g.gif
Papildyta:
QUOTE(wanilla69 @ 2014 03 12, 22:58)
internetu naudotis mokam  cia mirksiukas.gif
Man svarbu, kad butu antgalis, kuris nebraizo laminuotu grindu
Papildyta: Kilimu nera ax.gif

as esu paprastas kaimo jurgis ir naudoju tik dustmagnet antgali ,kuris turi 2 padetis,viena is ju svelniai pakelta ir rieda graziai ratukais ir nieko nebraizo,ir nera galimybes kazka subraizyti,yra dar kazkoks kietu grindu (kaip suprantu laminato,plyteliu) antgalis,bet as dejau ant tu papildomu antgaliu,juos ten kaitalioti ir pan...man tas pagrindinis viska susurbia ir as nesuku sau galvos nei dar ten ka nors....beja,manau ateis ekspertai speedy,kikker,jie jums daugiau paaiskins apie visokius turbo ir kitus antgalius...dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 12, 22:08)
as nukreipiaiu i kita shopa,apie ji neturetu buti daug blogu atsiliepimu,juolab,kad galite moketi atvezus preke....o ten ponia jei mokate naudotis google,tai kam dedat modelius su didelem kainom ir verciat kitus ieskoti uz maziau? g.gif

Tiesiog buvau susidejusi i palyginima visus tris siurblius vienoje svetaineje, atsiprasau, jei ka suklaidinau blush2.gif

o buitene internetineje erdveje tikrai neblizga g.gif
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2014 03 12, 22:18)
Tiesiog buvau susidejusi i palyginima visus tris siurblius vienoje svetaineje, atsiprasau, jei ka suklaidinau  blush2.gif

o buitene internetineje erdveje tikrai neblizga  g.gif

aha ir man fantazija nuo jos atšoko.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 03 12, 23:21)
aha ir man fantazija nuo jos atšoko.

geras...nieko negirdejau....siaip naudojuosi pigu.lt,neriba,mediashop,avitela,topocentras,elktromarkt,avitela,technorama,tausa,derekis ir dar kazkokiom panasiom svetainem,visada moku kai atveza,niekad nera kile jokiu bedu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2014 03 12, 22:27)
geras...nieko negirdejau....siaip naudojuosi pigu.lt,neriba,mediashop,avitela,topocentras,elktromarkt,avitela,technorama,tausa,derekis ir dar kazkokiom panasiom svetainem,visada moku kai atveza,niekad nera kile jokiu bedu g.gif

na pas juos žymiai pigiau, o nukenčia klientai.

Viskas taškas, užsisakiau. Jei ką keiksiu Kasco biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 03 12, 23:28)
na pas juos žymiai pigiau, o nukenčia klientai.

Viskas taškas, užsisakiau. Jei ką keiksiu Kasco biggrin.gif

jei is mediashop manau nekeiksit schmoll.gif
Atsakyti