QUOTE(Elze.22 @ 2013 09 23, 12:51)
O apsimoka siųstis iš JAV, ar ir čia panaši kaina
Apsimoka....
QUOTE(Blond @ 2013 09 23, 13:29)
o kokia kaina mazdaug iseina siustis?
Apie 90Lt, gal litu brangiau, o pas mus 119Lt
QUOTE(zaliass @ 2013 09 23, 16:29)
Laba,gal galit pagelbet,kokia hyaliurono rugsti visos pirkot,prireike dabar ir man,gal nuoroda galit idet! Aciu!
Aš rekomenduoju EPISILK (iš Hialogic), superinė hialurono rūgštis, va neseniai subaigiau pigesnę, tai nė iš tolo neprilygo tai Episilk
Nepigi rupke, už 30ml - 50$, bet ji man žymiai skalsesnė už tą pigią, susigeria fantastiškai ir odą sulygina akimirksniu, man labai labai patiko, bet vis gailiu pinigų jai

Bet sakiau gal kalėdų proga sau pasidovanosiu, nes priemonė fantastiška, tikra hialurono rūgštis

Mačiau lyg Vitacost, Luckyvitamin, Iherb būdavo. Amazon neabejoju irgi bus
QUOTE(Izabelee @ 2013 09 23, 16:38)
I grozio tema, gal paakiu kremuka koki galit uzrodyti, gera jums. Baigineju n-aji Estee Lauder, noreciau kazko naujo
Man šiai dienai pats pačiausias šis
http://www.parfum24....nsive-Eye-Cream
Tik USA pardose neaptikau ir Douglase nemačiau

Gal nebegamina...

Bet aš jau po savaitės pajutau poveikį, pas mane buvo "vištų kojelės" bepradedančios rastis ties akių kamučiais, tai po savaitės oda sulygėjo, pastangrėjo... Tai čia buvo pirmas kremas, kuris davė akivazdų rezultatą, visi kiti nieko nepadarydavo

Nepigus, bet skalsus. Man 7ml pakuotės 1,5mėnesiui pakako pilnai, nes reikia labai nedaug, puikiai pasiskirsto
Na nebent jums tik drėkinimo lengvo reikia, nes šis kremas jau intensyvesnio poveikio...