As tokios laukiu . nelabai zinau , kas cia bus, bet man patinka nesaldus kvapai . turejau namu kvepalus prabangius Paryziaus kavines tai gal ir cia bus nieko apie kava Ir pumpkinus su cinamonu turejau . o dabar dar Spice kazkokia deginu , tai ten irgi ir cinamonas, ir gvazdikeliai
As pernai Tory Burch tokios spalvos paemiau, labai patinka . Tik dar juodu kokiu noreciau, aisku reiktu, kad prie sijono tiktu, sie nelabai.. isvis tik si sezona sijonus nesiot su suknelem pradejau, paciai keista
Laba Isbandziau Douglase Norikos isreklamuota Chanel lupdaziuka Bet spalva 54 man nelabai. Man sviesiaodei sviesaplaukei labiau tiko ir patiko 57 ir 70 numeriukai. Sekantis pirkinys bus butent tas lupdaziukas. O dabar papirkau YSL blizgiu, tusa, Douglas 40 proc. nuolaida visai YSL produkcijai.
Buvau gavus dovanu zvakutes tiek kavos, tiek kazkokios karameles kvapo, taip nerealiai skanu namuose buvo o is cia niekad neuzsakinejau. Uzvakar stalcius tvarkiau, radau kamputyje uzsilikusius, kazkada uzsakytus kvepaliukus-purskaliukus, pamenu urmu pirkom, tai purskiu dabar reik nereik namuose