Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 269

Norika, kokie naktinukai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šituos ėmiau, labai minkšta ir maloni medžiagytė.... wub.gif http://www.dillards....1_301_503943873
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 22 rugsėjo 2013 - 22:16
QUOTE(NORIKA @ 2013 09 22, 21:36)
Ačiū mergaitėm už siuntinuką, nedidukas, bet mielas ir svarbiausia viskas tiko ir patiko  drinks_cheers.gif
RalphLauren naktinukai pasakiški  wub.gif Sijoniukas baltas irgi liuks, tik šiek tiek trumpinsiu, nes su  mano ūgiu ilgis toks bobiškas gaunasi  biggrin.gif  O man norisi sulig keliais kad būtų, o ne žemiau jų  biggrin.gif  Bet čia smulkmė...
Chanel lūpdažis fantastiškas, rekomenduoju iš visų jėgų  wub.gif Spalva universali - 54 BOY, nežinau kam tokia gali netikt, lūpas padaro sveikai rausvas ir dar pablizgina, nu žodž.... wub.gif O ir ant lūpų jausmas lyg prabangiausiu balzamu tepta būtų.... wub.gif
Dar ačiū dorutai už pristatymą  biggrin.gif
Žiūriu kašį ir nervuojuos... doh.gif  unsure.gif

Gal galite nuorodele imesti lupdaziuko? bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.saksfifth...p;bmUID=k54yIod
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 09 22, 22:36)
Ačiū mergaitėm už siuntinuką, nedidukas, bet mielas ir svarbiausia viskas tiko ir patiko  drinks_cheers.gif
RalphLauren naktinukai pasakiški  wub.gif Sijoniukas baltas irgi liuks, tik šiek tiek trumpinsiu, nes su  mano ūgiu ilgis toks bobiškas gaunasi  biggrin.gif  O man norisi sulig keliais kad būtų, o ne žemiau jų  biggrin.gif  Bet čia smulkmė...
Chanel lūpdažis fantastiškas, rekomenduoju iš visų jėgų  wub.gif Spalva universali - 54 BOY, nežinau kam tokia gali netikt, lūpas padaro sveikai rausvas ir dar pablizgina, nu žodž.... wub.gif O ir ant lūpų jausmas lyg prabangiausiu balzamu tepta būtų.... wub.gif
Dar ačiū dorutai už pristatymą  biggrin.gif
Žiūriu kašį ir nervuojuos... doh.gif  unsure.gif

ech krepsinis, liudna pasidare cray.gif cray.gif

einam mergaites po koki lupdazi nusiperkam ta proga smile.gif as jau sita chaneliuka tikrai pirksiu, vis laikiausi laikiausi, bet po Norikos parasymo sito, imsiu ! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 22 rugsėjo 2013 - 22:52
Oi... jei kas netiks ar nepatiks - Norika tebūnie nekalta... biggrin.gif

O aš džiaugiuos už mūsų rintinę... Sidabrą paėmė - šaunuoliai... Ispanam šiknas parodė tongue.gif Būt antriem Europoj - labai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 09 22, 23:54)
Oi... jei kas netiks ar nepatiks - Norika tebūnie nekalta... biggrin.gif

O aš džiaugiuos už mūsų rintinę... Sidabrą paėmė - šaunuoliai... Ispanam šiknas parodė  tongue.gif Būt antriem Europoj - labai super  thumbup.gif

na ne, jeigu nepatiks, tai Norika kaltinsim biggrin.gif juokauju 4u.gif

aisku gerai labai ir sidabras, pasidziaugsiu ir as antra vieta Europoje, bet tikrai neapsimesiu kad nenorejau aukso, pirmos vietos ir pergales victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 22 rugsėjo 2013 - 22:59
Labas rytas, Yoox dar turit nuolaidele? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 09 22, 21:03)
kazkokia telepatija, as vakar kaip tik ziurejau toki show, kazkaip vadinasi doughnuts wars ar kazkas panasaus per foodnetwork, ir ten visokius doughnutsu kepe, tai jau vakar ieskojau guglej visagalej receptu, tai laukiu nekantriai atsiliepimo apie sita receptuka  biggrin.gif
Papildyta:

yra tokia speciali formele  ax.gif

formele

drinks_cheers.gif as tai gaminu is sonomos pirkto misinuko doughnuts mirksiukas.gif stovejo stovejo ir galvoju nu gi reikia jau iskept biggrin.gif tai vat jei skanios gausis, tai imesiu receptuka, bet jie panasus visi, bent jau is sonomos puslapiuko mirksiukas.gif o del formos, tai nors dabar jau uzsisakiau, bet prasisukau si kart va su situo daikciuku, kuri kazkada irgi sonomoj isigijau, tai keksiukams isimti viduriukus, o cia man pavyko padaryti doughnuts ax.gif sunkiai, bet pavyko, nors manau, kad su ta special formele viskas graziau gautusi ax.gif kai iskeps spurgytes jei spesiu nufotografuosiu mirksiukas.gif

/sleep.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='sleep.gif' />' target='_blank'>http://www.williams-sonoma.com/products/cu..._-NoFacet-_-sleep.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 23 rugsėjo 2013 - 08:42
QUOTE(driu @ 2013 09 23, 08:55)
Labas rytas, Yoox dar turit nuolaidele?  4u.gif  4u.gif

taip, dar yra 4u.gif

Papildyta:

labai laukiu
GAP/ ON/ BR

user posted image

www.piperlime.com
-20%
user posted image

www.yoox.com
-10% kodukas sample sale
user posted image

www.jcrew.com
-25% viskam
user posted image

factory.jcrew.com
-30%
user posted image

Kodukai vienkartiniai
perkam siandien
www.saksfifthavenue.com
-10% kodukas ir kosmetikai
taxu nera
user posted image

www.williams-sonoma.com
-15% kodukas
user posted image

Atsakyti
ar as nematau, ar istikruju nera kur suvesti ON ar GAP koduko, kad paziureti kokia gaunasi kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cereza @ 2013 09 23, 10:39)
ar as nematau, ar istikruju nera kur suvesti ON ar GAP koduko, kad paziureti kokia gaunasi kaina? ax.gif

suvesti galima jau tik prisiregistravus 4u.gif
Papildyta:
Laukiam prisijungiant

www.hm.com

user posted image
Atsakyti