Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(kipitun @ 2013 09 21, 15:27)
Aš pernai Kalėdoms vyrui satino chalatą iš overstock.com pirkau.
Tik dydis netiko, tai iki šiol guli supakuotas, niekas neperka doh.gif 
Bet šiaip spalva graži ir atrodo kokybiškas, rekomenduočiau.

Satinas grazu bet vesu(ziema)vasara sutinku-ok,tik kad jiems nereikia visiems sezonams chalatu biggrin.gif
Atsakyti
Ar gali būti, kad zulily prekiauja kopijomis? blink.gif Prašau, paneikite kas nors g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 21 rugsėjo 2013 - 15:37
QUOTE(prettiness @ 2013 09 21, 16:36)
Ar gali būti, kad zulily prekiauja kopijomis?  blink.gif Prašau, paneikite kas nors  g.gif

crocs pirkau tapkes, tai tikrai originalai atėjo..o Carters matomai tikrai ne originalai doh.gif
Atsakyti
Laureta, parašiau į skype - labai laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 21, 16:38)
crocs pirkau tapkes, tai tikrai originalai atėjo..o Carters matomai tikrai ne originalai  doh.gif

Kažin kaip Columbia, prašyčiau dar grąžinti..
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 21, 15:36)
O man įtarimą sukėlė www.cookieskids.com pirkti Calvin Klein triusikėliai-na tokie kaip pradedančios siuvėjos siūti  rolleyes.gif

Labai kokybiski ir geri, patogus tie CK triusikeliai, dziaugiames, nepasirode itartini.
Atsakyti

QUOTE(manouche @ 2013 09 21, 16:46)
Labai kokybiski ir geri, patogus tie CK triusikeliai, dziaugiames, nepasirode itartini.

Esu pirkusi iš MACYS ,tai tikrai super buvo,o čia ne tokie ir psio ,bet aš nesakau ,kad padielkos-tik prastesnės kokybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2013 09 21, 16:45)
Kažin kaip Columbia, prašyčiau dar grąžinti..

As pirkau columbia vaikui, atejo su visom etiketem, zenkliukais ir maiseli originaliam, viskas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 09 21, 16:56)
As pirkau columbia vaikui, atejo su visom etiketem, zenkliukais ir maiseli originaliam, viskas super thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 09 21, 14:13)
Gal iš Zulily pirkot?  g.gif  nes man tikrai sukėlė įtarumų Carters komplektukai iš Zulily...nes nėr viduj Carters štampuko ir flyso kokybė ne tokia,kaip perkant iš carters.com  doh.gif

Iš zulily pirkta. Flysas plonas, nuo aplikacijų kabo nutįsę siūlai, etiketė kitokia, kaina kaip carter's.
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2013 09 21, 17:09)
Iš zulily pirkta. Flysas plonas, nuo aplikacijų kabo nutįsę siūlai, etiketė kitokia, kaina kaip carter's.

tai vadinasi ne man vienai kilo įtarimas...tai va,kad kaina kaip Carters..tai nusivyliau labai... Na gyveni ir mokaisi biggrin.gif nes tokių "Carters" kaip Zulilly pinas aliexpresas doh.gif
Atsakyti
Jau iš pradžių buvo keista kad zulily prekiauja carter's. Ir tokia didelė nuolaida.
Atsakyti