QUOTE(Musė Liusė @ 2013 09 26, 11:13)
Gal kas žinote kaip Ivanka Trump drabužių kokybė ir dydžiai (padidinti/atitinka)?
Nusižiūrėjau pūkinę striukę, visai simpatiška ir nuolaida nebloga, tik va kaip kažin kokybė. 
Lietpaltį buvau pirkus
QUOTE(linamog @ 2013 09 26, 11:18)
Rubu nezinau, bet turiu dvi rankines, kokybe nepriekaistinga.
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2013 09 26, 13:18)
Ačiū merginos
QUOTE(Girl. @ 2013 09 26, 10:20)
Man pati skaniausia šokoladinė mėta, o kas visiškai nepatiko, tai žalioji hot cinammon
stovi visa dėžutė, kiek kas ragauja, nei vienas nelieka sužavėtas
bet čia gal todėl, kad mano aplinkoj nei vienas negeria arbatos su cukrum, o ji pati iš savęs labai saldi. Cinamoną labai mėgstu, bet šitoj arbatos jis fui kaip neskanu 
QUOTE(savita1 @ 2013 09 26, 10:21)
Atvesk ir iv miestu kartu 
As nemazai isbandziau, tai man patiko tropical green, chinese flover, paris... ai dar kazkokia balta labai skani buvo, neprisimenu pavadinimo, su vanile ir greipfrutu. O ta cinamomine tai net labai nepatiko
As nemazai isbandziau, tai man patiko tropical green, chinese flover, paris... ai dar kazkokia balta labai skani buvo, neprisimenu pavadinimo, su vanile ir greipfrutu. O ta cinamomine tai net labai nepatiko
QUOTE(egluciauskas @ 2013 09 26, 10:43)
Apie Harney:
man labiausiai pasiteisinusi ir pamegta Hot cinnamo spice bet ne juoda, zalia, o zoleliu.
sokoladine meta visai nepatiko, beja, net negeriau, uzteko pakvepinti
skani body orange ( su vaisiu gabaliukais)
visas perku birias, o tu kur nezinau skonio bandau Loose Tea sample, jo uztenka kokiems 5 puodeliams (gal dar daugiau).
Nuolaidu kiek esu maciusi retokai buna, ir lyg ne daugiau nei 10 proc
man labiausiai pasiteisinusi ir pamegta Hot cinnamo spice bet ne juoda, zalia, o zoleliu.
sokoladine meta visai nepatiko, beja, net negeriau, uzteko pakvepinti
skani body orange ( su vaisiu gabaliukais)
visas perku birias, o tu kur nezinau skonio bandau Loose Tea sample, jo uztenka kokiems 5 puodeliams (gal dar daugiau).
Nuolaidu kiek esu maciusi retokai buna, ir lyg ne daugiau nei 10 proc
QUOTE(Tasty @ 2013 09 26, 11:04)
Būna, bet gana retai ir neitin didelių. Jų dar yra iherb.com , ten irgi būna nuolaidų
Mums nepatiko nei ta cinamoninė, nei šokoladinė mėta- pastaroji išvis kažkoks nesusipratimas, gėrėm kompanijoje, tai tą aromatą ir skonį jautėm tik dėl to, kad spec ieškojom, šiaip nieko nesijaučia... Bet labai patinka English breakfast ir Genmaicha
Visos buvo birios, pakeliuose nesu ragavusi...
Mums nepatiko nei ta cinamoninė, nei šokoladinė mėta- pastaroji išvis kažkoks nesusipratimas, gėrėm kompanijoje, tai tą aromatą ir skonį jautėm tik dėl to, kad spec ieškojom, šiaip nieko nesijaučia... Bet labai patinka English breakfast ir Genmaicha
aciu mergaites uz nuomones ir patarimus
QUOTE(karolinc' @ 2013 09 26, 12:06)
Ir clearance taiko?
Sveikos, patarkite ar ugiui 170 cm reikia imti svarka regular ar Tall,
jei Tall tai jei siaisp nesioju 4 dydi, per krutine apie 92 cm, tai Tall pakaktu 2 dydzio
konkreciai sis domina My Webpage
jei Tall tai jei siaisp nesioju 4 dydi, per krutine apie 92 cm, tai Tall pakaktu 2 dydzio
konkreciai sis domina My Webpage
Mergaites ar turit J.Crew koduka?
QUOTE(dzestina @ 2013 09 26, 12:43)
Mergaites ar turit J.Crew koduka?
yra sale prekem -30 proc.
Junkites prie Ann Taylor, 50% nuo sale
QUOTE(Lyn @ 2013 09 26, 09:03)
nu laukiam nekantriai toliau
p.s. o jiems patiems nesigauna paskambinti ir paklauti

Nemegstu skambinet ir trukdyt jiems
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 09 26, 10:17)
Gal nevaziuokit, dar po to prasilenksit
QUOTE(Girl. @ 2013 09 26, 11:20)
Man pati skaniausia šokoladinė mėta, o kas visiškai nepatiko, tai žalioji hot cinammon
stovi visa dėžutė, kiek kas ragauja, nei vienas nelieka sužavėtas
bet čia gal todėl, kad mano aplinkoj nei vienas negeria arbatos su cukrum, o ji pati iš savęs labai saldi. Cinamoną labai mėgstu, bet šitoj arbatos jis fui kaip neskanu 
Man sokoladine meta nesamone, o cinamonine superine
QUOTE(sandrixxx @ 2013 09 26, 15:17)
Nemegstu skambinet ir trukdyt jiems
Bet jei ryt is ryto dar nebus skambucio is ju, pati paskambinsiu kur prapuole siuntiniai
As bandziau skambint kelis kartus - ne siandien, bet anksciau - tai nekelia ragelio