Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mergaites, junkites prie Shoemetro, ten nuo 125$ duoda 25$ off 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasiulyti man netikusia Guess by Marciano suknele 4u.gif
100% silkine. Susideda is dvieju daliu - po apacia yra aptemta juoda suknele, o ant virsaus krentantis audinys, labai kokybiska 4u.gif
150lt.

user posted image

user posted image

Rašykit į AŽ.
Atsakyti
Laukiame prisijungianciu prie:

www.armaniexchange.com

www.jcrew.com

4u.gif
Atsakyti
Is kur dabar perkat siuos batus? Kur ju yra? as tik amazone matau uz pilna kaina

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2013 09 22, 11:25)
Merginos, gal kuri zinote, ar tokie UGG tinka aukstai kelciai ir platesnei kojai  4u.gif
aciu patarusioms!

http://www.uggaustra...ds-new-arrivals

Sitie nauji, nepazistu nei vienos pirkusios maziams savo, bet superinis modeliukas...storesniu (tikiu, kad neslidziu padu), geruliski, gaila, kad mano maziaus koja jau netelpa i YOUTH dydzius doh.gif
o del kelties, savita rase, kad su sagute jai per kelti spaude, turetu prasinesiot,, o del vaikisku - nezinau ar vaikai (jei ne sau ziurite) pranesios, jei mazesnis vaikiukas paprasciausiai gali nesidet ir tiek g.gif bet visumoj kas turi auksta kelti ugg prasinesioja 4u.gif
as turiu tokius is vaiku skyriaus, pirma karta vos vos ikisau koja, o dabar kuo puikiausiai nesioju, kazkuo panasus modeliukai abu, tik mano turimas dar sunkiau prasinesiojantis yra nei Jusu rodomas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 22 rugsėjo 2013 - 15:01
QUOTE(TrioSSS @ 2013 09 22, 06:18)
Labai daili suknyte!
Kodel man hautelook prekyciu nerodo?Reik kazkokios specialios programos? Anksciau viskas ok budavo..o dabar nei per kompa, nei per mobilu..

Man irgi nerodo, galvojau man vienai g.gif
Atsakyti
Gal yra pirkusiu sias maikutes
Kazi atitinka dydi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 22 rugsėjo 2013 - 15:08
QUOTE(Ramaja @ 2013 09 22, 15:03)
Man irgi nerodo, galvojau man vienai  g.gif

o pasirodo ne man vienai>? Tai kas cia gali buti?
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 09 22, 15:07)
Gal yra pirkusiu sias maikutes
Kazi atitinka dydi g.gif

mes tokias turim, tik trumpom rankovytėm, tai mano beveik dvimetinukas 89 cm nešioja 2-3 m.
Atsakyti
merginos,gal kam nors reik GESTE PROPOSITION sviesiu batu?10 dydzio
http://www.yoox.com/...p...10=&sizeId=
160lt
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 09 22, 15:13)
mes tokias turim, tik trumpom rankovytėm, tai mano beveik dvimetinukas 89 cm nešioja 2-3 m.

Tai va ir mastau, nes neuzilgo 5 metai, turbut reiktu i 6-7 zvalgytis g.gif Galetu ir 5-6 dydis but rolleyes.gif
O kaip pats trikotazas, neskystas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramka: 22 rugsėjo 2013 - 15:27
Dar zvalgausi i sias kelnytes. Gal atsiliepimu kokiu butu 4u.gif
Atsakyti