QUOTE(adija5 @ 2013 11 16, 23:43)
Nu ir pasakei
Nesitrauk...o ko pati taip neužsidirbinėji iš draudimo,a
?Gerai pagalvojus,kad jei nepristabdytum,nepraleistum kokio žioplo ar naglo,tai kartą į savaitę tikrai galėtum užsidirbt
...Bo vienas ženklų nemato,kitas jų nepažįsta,trečias vėl pagal savo taisyklės varo,kitam aplamai dzin ir taisyklės ir ženklai,dar kitam posūkius rodyt tingisi
Važiuoji ir visada uški na makuški,vis stebi ką kuris darys.Aš tik užmiesčiuose važiuoju labiau atsipalaidavusi,na ir vakarais,kai sumažėja mašiniukų.O šiaip tai vis dirbu važiuodama...

Važiuoji ir visada uški na makuški,vis stebi ką kuris darys.Aš tik užmiesčiuose važiuoju labiau atsipalaidavusi,na ir vakarais,kai sumažėja mašiniukų.O šiaip tai vis dirbu važiuodama...

Papildyta:
QUOTE(deep @ 2013 11 16, 23:05)
Arsios tos bobos
.
Kita karta zinosiu
.Dabar su draudimais kitaip,kaina siulo maza,uz ja neuztenka susitvarkyti masinos,tai geriau varyti tiesiai i servisai,ten sutvarko ir saskaita nusiuncia draudimui.

Kita karta zinosiu

Tai kad,sakyciau-kaip tik daug moka...jei pazeistas tik kebulas laisvai galima i maziau su remontais susitvarkyti...Man va si rudeni kaimynai kieme stovincia masina uzkabino-nedideli ibrezimai ant galinio sparno ir bamperio ir sudauzyta galine fara,draudimas ismokejo 700lt. Fara nusipirkau nauja uz 45lt (jie paskaiciavo 70,bet as didmeninem kainom perku,tai isejo maziau