Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(*Erotica* @ 2013 09 27, 20:14)
Yra Puki Yra tik prasom po vasaros nusiimti nuo saules akinius ir idemiau ziureti mirksiukas.gif

susipykau su B,jis pasiule eiti miegoti,pasinaudosiu patarimu... blink.gif

schmoll.gif ir žiūrėjau, paskui nebežiūrėjau ir vėl žiūrėjau, o tas posakis "tu pamatysi, kai mažiausiai to tikėsies..." (kurį visi aplink kartoja, kai sužino, jog esu viena) užkn...negyvai jau doh.gif taip, kad akiniai čia niekuo dėti schmoll.gif Ai...galim šita tema diskutuot, bet matyt kiekviena skirtingai žiūrim į gyvenimą, į progas "ieškot" ir t.t.

QUOTE(Klasta @ 2013 09 27, 20:27)
biggrin.gif , papasakosiu, koki teigiama poveiki literatura padare. Skaitau vakare pries miega knyga "Netvarkos nykstukas"

čia vaikams? g.gif O tai mes apie vyrus šnekam, nu nu galvoju, prie ko čia nykštukas (ir dar netvarkos) lotuliukas.gif Bet po Laumėnės posto supratau, kad vaikams lotuliukas.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 28 rugsėjo 2013 - 08:14
Labas rytas 4u.gif
na gerai Puki baigiam ta tema cool.gif
NA mums irgi reiket knygutes apie tvarka,nes maniske baisiai netvarkinga namuose,tik ar suveiks?
Ir kas ta muse? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2013 09 28, 08:43)
na gerai Puki baigiam ta tema cool.gif

Ir kas ta muse? g.gif

Ta tema aišku galim daug diskutuot smile.gif manau tema labai atgytų biggrin.gif Tačiau patarinėt kitam kaip jis turi gyventi ir t.t. (aš apie vyrų "paieškas" kalbu) yra pats lengviausias dalykas ax.gif tuo labiau, kad nė viena negyvenam viena kitos gyvenimo ir nežinom visų gyvenimiškų aplinkybių, gyvenimo būdo, mąstymo ax.gif

O Musė laikas nuo laiko patupi lotuliukas.gif Patinkam mes jai lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia mes apie troli kalbam?blyn nieka nesuprantu g.gif
tei va iki pilnos laimes turiu:nuluzusi danti,ir skaudanti danti doh.gif
reikia eit pietus daryti,bet gal jie patys pasigamins lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2013 09 28, 10:19)
Cia mes apie troli kalbam?blyn nieka nesuprantu
tei va iki pilnos laimes turiu:nuluzusi danti,ir skaudanti danti doh.gif
reikia eit pietus daryti,bet gal jie patys pasigamins

Čia labiau musė seklė lotuliukas.gif

Tau ne pietus gaminti, o pas dantistą laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
taip laikas,po gimdimo geriausiu atveju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2013 09 28, 12:23)
taip laikas,po gimdimo geriausiu atveju cool.gif

vadinasi mažai skauda lotuliukas.gif

Pasidariau mini troškinį ax.gif na tiksliau cukinija, pomidorai, paprika ir fetos sūūūūūūris wub.gif dieve kaip skanu wub.gif wub.gif Pūkiukas valgo virtas bulves su prieskoniukais doh.gif pigus išlaikyti vyras lotuliukas.gif

Eisim į svečius kavos gert cool.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 09 28, 13:41)
vadinasi mažai skauda  lotuliukas.gif

Pasidariau mini troškinį  ax.gif  na tiksliau cukinija, pomidorai, paprika ir fetos sūūūūūūris  wub.gif  dieve kaip skanu  wub.gif  wub.gif  Pūkiukas valgo virtas bulves su prieskoniukais  doh.gif  pigus išlaikyti vyras  lotuliukas.gif

Eisim į svečius kavos gert  cool.gif

tai skanaus tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2013 09 27, 22:27)
biggrin.gif , papasakosiu, koki teigiama poveiki literatura padare. Skaitau vakare pries miega knyga "Netvarkos nykstukas", perskaiciau, zadu gesinti sviesa, manoji strykt is lovos...Na, galvoju , prasideda( gerst, sysiot ar pan.)...Sako, einu pasiziuret, ar leles kitam kambary nepalikau ... Apziurejo visus kambarius, pasitikslino pas mane, kad jos visi zaislai savo vietoje... Nu, super knyga  thumbup.gif  g.gif tik kiek tas poveikis truks  g.gif

turim visas tris knygutes apie Kake Make, man ir dukriukui labai patinka. Netvarkos nykstukas paveike, susirupino vaikas ar zaislai sutvarkyti, bet pas mane ji paprasyta be probemu susitvarko, kazkada praktikuota dresura padeda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2013 09 28, 13:53)
turim visas tris knygutes apie Kake Make, man ir dukriukui labai patinka. Netvarkos nykstukas paveike, susirupino vaikas ar zaislai sutvarkyti, bet pas mane ji paprasyta be probemu susitvarko, kazkada praktikuota dresura padeda  cool.gif

placiau apie dresura bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes nuo ryto su mažium duodamės, sutvarkėm kiemą, pasivaikščiojom po miestą, apsipirkom, padariau pietus, paruošiau užtepėlę ir lauksim vakare svečių biggrin.gif

Kas dar..?! Kad daugiau kaip ir nieko įdomaus..

P.S. pritariu Pūkiui dėl "vyrų" paieškų, patart lengviausia. Pas mane jau irgi atkreipiu dėmesį pradeda klausinėt "tai gal turi ką nors? Tai ko niekur neini..?! " Nekreipiu dėmesio, bent jau stengiuos, bus laikas - bus ir vaikas drinks_cheers.gif

Smagaus šeštadienio, pupos uogos 4u.gif
Atsakyti
Man taip liudna.... verysad.gif nuo ryt vel vienisausiu,graudinuos,net pagalvojus... doh.gif
Ai vakar skaiciau gimdimo istorija,jetus asaros pacios riedejo,bet greiciausiai cia nestumo hormonai...
Atsakyti