Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Juokas pro ašaras.
Dalinu čia patarimus, o mažiukas kad sukels isteriją doh.gif
Bet, nu ot mama esu, sėdžiu fotelyje ir stebiu vaiką kaip tas ardosi..Pasakiau ramu tonu, kad suprantu, jog jis pyksta, bet to daikto negaus (jis aišku negirdėjo)..Flikius kad paleis gerklę, net stogas kilnotis pradėjo biggrin.gif Tada vėl bandau.Jokios reakcijos..Taip gal 10 min rėkia iki mėlynumo..Užsidengiau rankomis veidą (kaip kūkū žaisdama) ir sakau, kad negirdžiu ir nematau Flikiuko..Sukluso...Nurimo, atėjo ant kelių ir sutrenkėm saldų bučkį wub.gif
Dabar miega pilietis kojas ant manęs užmetęs..

QUOTE(PŪKITAS @ 2013 10 01, 21:31)
nu, toki retą egzempliorių (labai jautrų) turėjau, o paleidau, ot dūra boba  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano ex irgi iš jautresnių buvo tongue.gif
Bet jo žodis šeimoj buvo visad paskutinis ir jis būdavo "Taip, brangioji" lotuliukas.gif

QUOTE(linausius @ 2013 10 01, 21:41)
Malmukas,man ir su mazium panasiu bedu buvo,kai taviskes amziaus buvo...Isterijos greiciausiai baigdavosi,kai i jas nekreipdavau demesio,uzdarydavau kitam kambary,ignoruodavau...Dabar,regis,visiskai isaugo...Grizta is tevo kaip niekur nieko,zino,kad kas galima pas ji nebutinai galima pas mama ir pan. Tikiuosi,kad susitvarkys jum reikaliukai,isivaizduoju kaip sunku,o VT elgesys ir pareiskimai visiskai nestebina schmoll.gif Stiprybes  4u.gif

g.gif Na, uždarymui kitam kambaryje nepritariu ax.gif Vaikai per maži, kad apgalvotų "ką padarė blogai" smile.gif Kalbu apie dvimečius.. verčiau paeiti į šoną kur, kad vaikas jaustų, jog mama/tėtis atsitraukia nuo jo dėl tokios reakcijos. Paliktas vienas kambaryje mažiukas jausis nuskriaustas dar labiau rolleyes.gif Tačiau, tai tik mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 10 01, 19:28)
g.gif Na, uždarymui kitam kambaryje nepritariu  ax.gif Vaikai per maži, kad apgalvotų "ką padarė blogai" smile.gif Kalbu apie dvimečius.. verčiau paeiti į šoną kur, kad vaikas jaustų, jog mama/tėtis atsitraukia nuo jo dėl tokios reakcijos. Paliktas vienas kambaryje mažiukas jausis nuskriaustas dar labiau rolleyes.gif Tačiau, tai tik mano nuomonė  blush2.gif

Man sesute buvo patarusi,labai sirdy skaudedavo, verysad.gif Bet kazkaip greit suveikdavo ax.gif Su kitu vaiku gal ir nebdaryciau taip g.gif
Atsakyti
Miegat..?!

QUOTE(linausius @ 2013 10 01, 22:44)
Man sesute buvo patarusi,labai sirdy skaudedavo, verysad.gif Bet kazkaip greit suveikdavo ax.gif Su kitu vaiku gal ir nebdaryciau taip  g.gif

Aš jau kai saviškį baru, man širdį skauda, bet tvardausi ir išrašau velnių pelnytai smile.gif O dar, kai lūpytę patempęs stovi, tai unsure.gif
Arba kai pamato, kad mano veidas linksmesnis, kokia žavi šypsena nušviečia jo veiduką wub.gif Ir man tą akimirką aišku, kad zbitkos tik prasideda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 01 spalio 2013 - 22:14
Skaičiau jūsų rašliavas ir žvengiau. Jautrūs donorai, temperatūros, židinys kažkoks organinis. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Linausiau, sveikinu. Linkiu tikros, moteriškos laimės.

Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 10 01, 18:03)
Raimuk, gi tame ir esmė, kad aš NIEKADA girdint vaikui nesu jam nieko griežčiau ar garsiau pasakius  schmoll.gif  net giminėj mano asmeninio gyvenimo tema niekas nešneka (nes jau ne vienas yra gavęs nuo manęs komentarų). Donoras pats išsigalvoja ir matyt neturi kaip vaikui paaiškint, kodėl mes negyvenam kartu  doh.gif  Va apie ką aš kalbu, o ne apie tai, kad Pūkiukas girdi kaip mes santykius aiškinamės  smile.gif

as ne apie tai, as apie tai kad nereik su vaiku aiskintis kas ka sake, nesake, tada reiskias melavo, nes as taip nesakiau, tada jei tu nesakei reiskias kitas melavo. ir aplamai, kuo maziau zodziu melavo, melagis.

QUOTE(linausius @ 2013 10 01, 22:13)
Taip buvom  sutare,kad nebus jokiu dovanu,mat nemazai islaidu su kraustymusi susiijusiu nusimato ax.gif Tai simboliskai is darbo grizus vakariene,torta ir vyno bonke gavau ax.gif (pastaraja jau gurksnoju siuo metu  biggrin.gif )

ir visai saunu! smile.gif

QUOTE(linausius @ 2013 10 01, 23:44)
Man sesute buvo patarusi,labai sirdy skaudedavo, verysad.gif Bet kazkaip greit suveikdavo ax.gif Su kitu vaiku gal ir nebdaryciau taip  g.gif

kai su saviske nebesusitvarkydavau nuvesdavau i kita kambari, duru neuzdarydavau (pasiskaiciau kad nera gerai) tik pridarydavau. manajai tiko, isterijos greit pasibaigdavo.
Atsakyti
labas rytas smile.gif kavos? smile.gif atsikelem tuoj pana i darzeli pristatysiu smile.gif
o del uzdarymo kambary ar as bunu salia ar ne ji rekia klykia valanda laiko, dar pati pribegus uztrenkia duris kad neiciau i kambari doh.gif
Atsakyti
ir aisku dingo vel vyriokas, kuris skambindavo, idomu sikart vel savaitei ar su visam g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 02 spalio 2013 - 07:07
Labas rytas, mamytės. Ar priimsit į savo būrį? Vyrą palikau prieš mėnesį. Išėjau, nes jaučiausi nelaiminga. Turiu dukrytę 2,4 metų.
Sunku vienai...Šiaip savijauta labai pagerėjo, suprantu, kad klaidos tikrai nepadariau, bet vyras man rašinėja, skaudina, kaltina viskuo. Bet tas dar dzin, ištversiu. Va dėl mergaitės labai širdį skauda. Kai tik pas tėtį pabūna, taip grįžus vis verkia ir tėti tėti šaukia. Arba gali klykti valandą prieš miegą ir rėkti tėti tėti. Stogas nuvažiuos atrodo, kad taip vaikas pergyvena. Bet šiaip darželyje jai viskas gerai ir kai praeina pora dienų po apsilankymo pas tėvą apsiramina ir draugaujam be pykčių. Suprantu, kad reakcija matyt normali, bet gal kuri susidūrėt kiek laiko reikia adaptacijai arba kaip lengviau ją praeiti?
O šiaip tai labai sunku, kai aplink nei vienos išsiskyrusios poros ir dauguma mane smerkia. Tikiuosi čia rasti bendraminčių ir palaikymo 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, tingiu šiandien dirbti, su kavute sėdžiu savo kabinete prie šildytuvo, apsivilkus kailinę liemenę ir sm skaitau. Geeeera wub.gif

Po darbo iškart lėksiu namo, pramigom, tai palikau bardaką.
Šiandien pas mane pietums bus perlinės kruopos su grietinės šiek tiek ir kefyru wub.gif nesu virus, bet labai skanu man, išbrinkinau, tikiuosi gausis biggrin.gif reikia dar dietiškai pavalgyti, kol mb išvykęs, paskuj bus mėsa ir bulvės kasdien biggrin.gif

Vakar suneramino mane mb...kalbėjom telefonu, juokavom, tema nukrypo apie vaikus ir aišku mano reakcija buvo, kad ou niou daugiau ne(jūs žinot senosios), tai jis staigiai pasakė, kad nori miego ir palinkėjo labos nakties. Šiandien parašė labas rytas, vakar susinervino, nes jis vaikų nori. Aš bandau išlaviruoti, kad kai bus laikas po metų ar kiek tada mudu ir kalbėsim, gal mano nuomonė bus pasikeitusi, o dabar nėra ko pyktis dėlto. Kas svarbiausia kažin ar mano nuomonė pasikeis g.gif bet žinoma aš tikiuosi, kad pagyvenus su juo, pajutus šeimyninį normalų gyvenimą kartu galbūt ir užsimanysiu wub.gif

Sveikatėlės sergantiems!

VT nebuvo ir nėra jautrus, tai jis sudaro atakas į mane. cool.gif
Pikute84, sveika prisijungusi, man nebūna, bet kitoms nutinka tokių situacijų, vat Malmukui panašiai, tai gal rasit bendros kalbos, o toliau apie vienišės gyvenimą galiu ir aš diskutuoti drąsiai. Mano sūnui 3m. esu išsiskyrusi jau metus thumbup.gif nebuvo nei dienos, kad gailėčiausi, jis mane smukdė žemyn, dabar jaučiuosi atsigavus tiek emocine, tiek finansine prasme ax.gif
Atsakyti
Perskaičiau kažkiek temos, kiek spėjau su kava čia darbe. Tai matau, kad pas Malmuka labai panaši situacija..Reiks matyt ir man prašytis pas psichologą su vaiku. Liūdna verysad.gif O dar kai dukrytės tėvas mane kaltina, kad vaiką žaloju ir tik apie save galvoju doh.gif
Bet šiandien visai graži diena už lango smile.gif Vakare su mažiuke į svečius važiuosim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pikute84 @ 2013 10 02, 09:19)
Perskaičiau kažkiek temos, kiek spėjau su kava čia darbe. Tai matau, kad pas Malmuka labai panaši situacija..Reiks matyt ir man prašytis pas psichologą su vaiku. Liūdna verysad.gif O dar kai dukrytės tėvas mane kaltina, kad vaiką žaloju ir tik apie save galvoju doh.gif
Bet šiandien visai graži diena už lango smile.gif Vakare su mažiuke į svečius važiuosim rolleyes.gif

blyn o as galvojau man cia vienai tokios nesamones su vaiku, laikykis, istversim drinks_cheers.gif VT siandien is vis man suskele, tipo jei nesusitvarkai su vaiku, ji gali pas mane gyvent blink.gif bet ai, tyngiu besigilint, uz lango saule, du puodeliai kavos isgerti varau iki pasto biggrin.gif
Atsakyti