Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Spindi* @ 2013 10 08, 13:17)
Kodėl be sekso gyvenot? nors pilnai suprantu, su VT ir aš paskutiniu metu nebenorėjau miegoti, nes kaip gali miegoti su žmogum, su kuriuo santykiai išvien blogi. rolleyes.gif

Nu nenorėjau aš jo nors tu ką. Kai nieščia buvau galvojau hormonai, po to maitinau vėl galvojau hormonai, o paskui supratau, kad nifiga ne hormonai doh.gif Bet ir jis nelabai norėjo, tai vat ir gyvenom kaip kaimynai biggrin.gif

QUOTE(Spindi* @ 2013 10 08, 20:49)
Yra gal teisininkių tarp mūsų?

Aš galiu mokesčių klausimais pakonsultuot, jei kada reiks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Spindi* @ 2013 10 08, 16:13)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Aš numetus apie 15kg. Jokio pertekliaus, tik pilvas nekažką atrodo...

Aš kažkada svėriau apie 73 kokius ir toookią krutinę neblogą turėjau smile.gif Numečiau 10 kg, tada laukiausi, maitinau ir viskas gerai, sveriu dar mažiau nei iki gimdymo. Bet jau krūtinė verysad.gif Taip aš kompleksuoju dėl jos. Sakiau reiks imt paskolą ir darytis papus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2013 10 08, 17:05)

Flika, aciu uz foto. dailus tavo berniukas  4u.gif
--
turiu klausima. daug svoro numetusi, matau, esi. norejau pasiteiraut, ar ryskus odos perteklius, gal jo visai nera? pvz, rankos, pilvas, slaunu vidus?
as vel i kova su svoriu. pasportuoju, maitinuosi sveikiau, vel noriu tu 65kg, o jei pavyks tai ir dar maziau  ax.gif

Dėkui, jis mano žavuolis wub.gif
---
Taikliai pastebėta, numečiau apie 30 kg mirksiukas.gif Ačiū D, jokių odos perteklių nebuvo, tik šiaip, kad sustanrgrinti kūną, norėčiau eit sportuot..Plokščio, sportiško pilvuko niekada neturėjau, bet esu patenkinta kokia esu..Iki norimo, idealaus vorio beliko iki 10 kg, žinoma, jie sunkiausi, bet pažadėjau sau, kad iki gegužės mėn ir jų nebeliks.. didis.gif

QUOTE(Spindi* @ 2013 10 08, 21:49)
Yra gal teisininkių tarp mūsų?

Kokiu klausimu?
Atsakyti
Flika, yra sad.gif gali gelbėti skirybų klausimais?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Spindi* @ 2013 10 08, 21:17)

Jeigu cia del TB,tai nuosirdziai patariu nesikist schmoll.gif

Atsakyti
Labas dienas,

Nu ir kosti mano mažius doh.gif Jau tempos nebeturim, bet kosulys žudantis, ryt pas šeimos daktarę keliausim..
Kaip gaila, kad sergam, o už lango saulutė šviečia, šilta..

QUOTE(Spindi* @ 2013 10 09, 00:17)

Rašyk į AŽ, jei galėsiu patarsiu..Ko negalėsiu patart, žinau kam peradresuot klausimą ir atsakys civilinės šeimos advokatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2013 10 09, 11:27)
Labas rytas 4u.gif

Jeigu cia del TB,tai nuosirdziai patariu nesikist schmoll.gif

uoj ne, aš niekur nesikišu, tiesiog noriu palaikyti žmogų ax.gif
Atsakyti
Sveikos,jau siandien taip blogai jauciuos taip pilva duria tai eisiu anksti gultis,o ryt jai kartosis y daktare kreipsiuos.
Ir dar galiu pasigirti,23 spalio y dekreta.Valio!
Atsakyti
Erotica, maniau, kad tu jau seniai dekrete. mastau.gif Jaučiu, dėl to, kad turėjai laiko temperatūrą matuot ir stradalint. hihihi.gif

Flika, išsikosės zuikis tavo. 4u.gif

Nieko naujo. Rutina.
Papildyta:
Spindi, nei tu klausinėkis, nei tu ką. Palik SB savarankiškai išspręst tą reikalą.
Atsakyti
Labas pencinykes biggrin.gif , jungiuos ir as i ta buri. Pukitas ir Flika uzjauciu del sveikatos, pas mane irgi skausmu ....peti skauda, kluba skauda, kelena skauda, na visa kaire puse, a nieko tokio neranda doh.gif Irgi baigiu subyret.

Kas del santechniku smile.gif , nu visai neblogai toki turet smile.gif , pasimaise cia vienas tokis pas mane smile.gif .

Erotic saugok savo pilvuko gyventoja 4u.gif ir maziau stresuok.

Gal ka galit patart, mazius mano ( na ne toks jau ir mazas-8 metai ), naktimis pradejo bludyti: rekia, draskosi, sneka, sokineja is lovos, zadinamas nereaguoja, o ryte nieko neprisimena doh.gif . Turbut reiks kokiu homeopatiniu raminanciu paduot, o tai sese baigia visai isgasdint biggrin.gif , kadangi vienam kambaryje miega abu. O ir mokslai ziauriai suprastejo. Flika tu pas mus vaiku psichologe, gal ka patarsi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima123: 09 spalio 2013 - 19:50
QUOTE(*Erotica* @ 2013 10 09, 18:29)
Sveikos,jau siandien taip blogai jauciuos taip pilva duria tai eisiu anksti gultis,o ryt jai kartosis y daktare kreipsiuos.

Mažut, saugok save i savo turtelį friends.gif

QUOTE(Upjora @ 2013 10 09, 20:27)
Flika, išsikosės zuikis tavo.  4u.gif
--
Spindi, nei tu klausinėkis, nei tu ką. Palik SB savarankiškai išspręst tą reikalą.

Žinoma, kad išsikosės..Kaip aiškino man reanimacijos vedėjas, kai gulėjom, kad bronchito gydyti nereikia, vaikai turi išsikosėti..Tik mes kišam tuos vaistus, kad mums patiems ramiau būtų unsure.gif
--
Iš esmės, pritariu merginom..Palik viską savo MB spręsti, jo skyrybos..Tu būk šalia ir palaikyk tylomis drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(sima123 @ 2013 10 09, 20:38)
Gal ka galit patart, mazius mano ( na ne toks jau ir mazas-8 metai ), naktimis pradejo bludyti: rekia, draskosi, sneka, sokineja is lovos, zadinamas nereaguoja, o ryte nieko neprisimena doh.gif . Turbut reiks kokiu homeopatiniu raminanciu paduot, o tai sese baigia visai isgasdint biggrin.gif , kadangi vienam kambaryje miega abu. O ir mokslai ziauriai suprastejo. Flika tu pas mus vaiku psichologe, gal ka patarsi g.gif

Šiaip sakyčiau miego sutrikimas galėjo atsirasti dėl kelių priežasčių. Greičiausiai vaiką kažkas neramina, kadangi miego metu aktyviai veikia pasąmonė, ji ir išduoda nerimą, kuris pasireiškia "blūdinėjimu", kalbėjimu per miegus..Pasistenk sužinoti, gal kas atsitiko mokykloje, ar tarp draugų ar pan. Gal vaikas išgyvena dėl nemalonaus įvykio pasekmių..? Nežinau kokie Jūsų santykiai, bet jei nekalba, pabandyk per piešinius išgauti kas jį neramina (tarkim padarykit kokį ale konkursą visi ir pieškit savo baimes, nerimus ar pan.) blush2.gif
Kita priežastis, tokio amžiaus vaikų vaizduotė yra aktyviausia.. ir bet koks mums nepastebimas monstriukas, kad ir iš filmuko jiems gali tapti realiu pavojumi, trukdančiu normaliam miegui.
Žadinti vaiką tokiu atveju rekomenduojama, bet labai švelniai..Tam, kad pabudęs patirtų mažesnį stresą, sukamaisiais judesiais švelniai glostyk nugarą.
Yra homeo žirniukai, labai geri, tik pavadinimo neatsimenu..Arba duok raminančios arbatėlės prieš miegą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 09 spalio 2013 - 19:54
QUOTE(Flika @ 2013 10 09, 19:53)

Šiaip sakyčiau miego sutrikimas galėjo atsirasti dėl kelių priežasčių. Greičiausiai vaiką kažkas neramina, kadangi miego metu aktyviai veikia pasąmonė, ji ir išduoda nerimą, kuris pasireiškia "blūdinėjimu", kalbėjimu per miegus..Pasistenk sužinoti, gal kas atsitiko mokykloje, ar tarp draugų ar pan. Gal vaikas išgyvena dėl nemalonaus įvykio pasekmių..? Nežinau kokie Jūsų santykiai, bet jei nekalba, pabandyk per piešinius išgauti kas jį neramina (tarkim padarykit kokį ale konkursą visi ir pieškit savo baimes, nerimus ar pan.) blush2.gif
Kita priežastis, tokio amžiaus  vaikų vaizduotė yra aktyviausia.. ir bet koks mums nepastebimas monstriukas, kad ir iš filmuko jiems gali tapti realiu pavojumi, trukdančiu normaliam miegui.
Žadinti vaiką tokiu atveju rekomenduojama, bet labai švelniai..Tam, kad pabudęs patirtų mažesnį stresą, sukamaisiais judesiais švelniai glostyk nugarą.
Yra homeo žirniukai, labai geri, tik pavadinimo neatsimenu..Arba duok raminančios arbatėlės prieš miegą..

As irgi taip itariu,kad visokie dabartiniai filmukai ir kompiuteriniai zaidimai daro savo verysad.gif o dar ir kruvis mokykloje labai jau nemazas, visi tik ir "zirzia" mokykis, mokykis tame tarpe ir as doh.gif Daktare rekomendavo Sedatif PC pagert, tai bandysim.
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2013 10 09, 21:01)
As irgi taip itariu,kad visokie dabartiniai filmukai ir kompiuteriniai zaidimai daro savo verysad.gif o dar ir kruvis mokykloje labai jau nemazas, visi tik ir "zirzia" mokykis, mokykis tame tarpe ir as doh.gif  Daktare rekomendavo Sedatif PC pagert, tai bandysim.

Be abejonės, kad viskas turi įtaką, o jei vaikutis jautresnis, tai viską ir pergyvena, dėl to ir išplaukia miego sutrikimai, dėmesio sutrikimai ir pan. Filmukai šiais laikais baisūs, šaudo, gaudo, mušas, baisu..Aš siūlyčiau riboti jo laiką prie Tv ir riboti ką gali žiūrėti..
Tik pagerkit ilgesnį laiką Sedatif ir viskas susitvarkys..
Atsakyti