Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Flikiukui happybday.gif Du metai. wub.gif Ech.... Mažylis. wub.gif

Pūkiukui happybday.gif Daug metų hihihi.gif Čia jau į pirmą klasę eitų. biggrin.gif

Erotica, akis atmerk, gal pamatysi.

Pūkita, atbaliavosit ir pirmadienį mauk gipsuotis. Bo su tavo būdu. irnesakyk.gif Invalide tapsi. schmoll.gif

Aš ką? Aš nieko. Vežiau Staską akių tikrintis, su akulioriais mato gerai, tai ir liks akulioriai iki paauglystės ant tos kumpos nosies. biggrin.gif
Atsakyti
prisidedu prie sveikinimu vyrukams 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu thumbup.gif
Skanaus tortadienio. smile.gif

neprosal jei mane pavaisintumet lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu rimtas Upj nera sio ryto posto..du kart perziurejau blink.gif ai dzin
IKI wub.gif tik 9 dienos liko,bet bus pokyciu gyvenime...jauciu teks gristi pas save y namus kartu su B,nes pas ji namie babule bangas kelia,ir man nepasiteisinimas,kad zmogus amziuje
Atsakyti
Erotica, tai nėr nėr to tavo rytinio posto. hihihi.gif O dėl permainų, juk viskas tik į gerą, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Su gimtadieniais Flikiuka ir Pukiuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visada reikia tiketis tik pacio geriausio.
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2013 10 11, 19:26)
Nu rimtas Upj nera sio ryto posto..du kart perziurejau blink.gif ai dzin
IKI wub.gif  tik 9 dienos liko,bet bus pokyciu gyvenime...jauciu teks gristi pas save y namus kartu su B,nes pas ji namie babule bangas kelia,ir man nepasiteisinimas,kad zmogus amziuje

o pas tave namuose ramiau bus?
aplamai, porai geriausiai gyventi atskirai nuo tevu, seneliu, bobuciu smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2013 10 11, 21:04)
aplamai, porai geriausiai gyventi atskirai nuo tevu, seneliu, bobuciu smartass.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Pavėluotai sveikinu du mažuosius su gimtadieniais blush2.gif
Maniškė naktį sausai kosėjo. Tai nesuorantu ar kosulys ar nuo rūgščių g.gif Kolkas va nuo 8 jokių kosulio ženklų, tai net nežinau. Bet daržely pas ją jau daugiau nei pusę grupės išleipę nuo kosulio ir slogos (virusas ale kažkoks). O šiandien VT ją vežu, tai taip neramu unsure.gif
Pas mus toks rūkas lauke...
Papildyta:
QUOTE(raimukas84 @ 2013 10 11, 22:04)

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas,taip geriausai,bet jai nera galimybiu tai ieskai to aukso viduriuko smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

aciuks.gif už sveikinimus mano mažyliui wub.gif Jau dveji mums, ech, sustok akimirka žavinga..

Vakar labai netikėtai svečiai atsigrūdo, tai lengvą stresą patyriau, bet puikiai pasisėdėjom, Flikiukas daug dovanų gavo, balionų ir t.t.
Gaila, kad sirguliuojam vis dar, labai norėjau vėl rudeninę fotosesiją Ąžuolyne ar prie Kauno marių pasidaryt, bet nei saulutės, nei sveikatos..

Tai tiek..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 12 spalio 2013 - 09:51