Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Labas rytas 4u.gif

Mano mergina šiandien nuo pat ryto ašaroja kad į darželį neina. O vesti dar net nesiruošiu, nes kosulys nedingęs.

Noriu miego. Einu kavos užsikaisiu. Kam dar padaryti?
Atsakyti
man arbatos aciu!!!!
jau antra puoduka geriu, svenciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Erotica* @ 2013 10 23, 09:00)
man arbatos aciu!!!!
jau antra puoduka geriu, svenciu  biggrin.gif

ką šventi?
Atsakyti
Viską skaitau, viską žinau. lens.gif Rašyt tingiu.

Liko savaitė iki Staskos operacijos. unsure.gif Išimkit man širdį ir smegenis.
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 10 23, 10:07)
Viską skaitau, viską žinau. lens.gif Rašyt tingiu.

Liko savaitė iki Staskos operacijos.  unsure.gif Išimkit man širdį ir smegenis.

nesinervuok, nes ir vaikas tą jaučia mirksiukas.gif viskas bus gerai, nes kitaip ir negali būti 4u.gif
Atsakyti
Upj, turim džiaugtis dabar, nes ta operacija atneš tik gėrį 4u.gif thumbup.gif

MB jau Lietuvoj, prisišvartuos laivas ir jau išleidinės. wub.gif tik net nepagalvojau, pietų nepadariau, nu nieko, būsiu gera kitą kartą biggrin.gif
Atsakyti
hi.gif

Neturiu kada ir parašyt..Šiandien daug veiklos, Flikiukas neklauso lyg tyčia..nors nusišauk..
Vakare eisim į gimtadienį vaikų žaidimų kambaryje, po to draugė su mergyte atvažiuos ir liks nakvoti, tad nusimato smagus vakaras ir nebeprisėsiu prie SM...

Linkėjimai 4u.gif
Atsakyti
Svenciu isejima y dekreta smile.gif
Ryt mano meiles diena bus wub.gif
Upjora 4u.gif 4u.gif
Flika gero baliaus
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2013 10 22, 22:28)
Mažoji serga jau savaitė  doh.gif  Temperatūros nėra, kosulys iki vėmimo naktimis  doh.gif bet jau gerėja, tai tikiuosi jau ir išsimiegoti.
----
SB išleidau, liūdna. Vienišausiu iki gruodžio 17 d.

sveikateles 4u.gif
----
tai dabar matysim tave iki gruodzio 17 biggrin.gif

QUOTE(malmukas:) @ 2013 10 23, 06:49)
Labas rytas 4u.gif  kavos? biggrin.gif man si savaite irgi vien ant begimo, vakar ilgai dirbau, siandien vel ryte, zodziu begu ir begu biggrin.gif
snekant apie pilnati tai ji ziuriu gerai ale veikia, nes ex per menesi buvo aplankes vaika tik viena karta, nu blyn sakau aprimo, ka jus...vakar tokias zinutes pradejo rasinet, kad jam mat vel labai vaiko prireike, kad paduos mane i teisma, bet vis dar galvoja, kaip as issimokesiu, nes juk as pralosiu ir pan...tada dilgt mintis pazet i kalendoriu, nugi pilnatis biggrin.gif kaip man atsibodo jo persekiojimai, nieks jam nedraudzia vaiko aplankyt, savaitgali laukiau kada atvaziuos vaiko, aprengus buvau, o is jo jokiu ziniu...o dabar vel mane kaltina, kad as jam mat vaiko neduodu, arba as apuokas arba nieko nebesuprantu blink.gif  blink.gif  blink.gif

parasai trumpai kad su vaiku jam matytis niekas nedraudzia, o toliau ignoruoti. psichavimai normalu tokioje situacijoje.

QUOTE(pikute84 @ 2013 10 23, 09:13)
Ej, o jūs greit skyrybom vyrus padavėt?

iskart ir skyremes

QUOTE(Upjora @ 2013 10 23, 11:07)
Liko savaitė iki Staskos operacijos.  unsure.gif Išimkit man širdį ir smegenis.

dar savaite kankynes ir vsio 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Ale žiūriu dauguma vakar kažką šventė biggrin.gif aš buvau boulinge su darbu, tai smagus vakaras buvo, nepaisant nagų lūžių biggrin.gif
Upjora, aš nelabai žinau situacijos, bet kiek iš tavęs suprantu tai rimta operacija laukia ane? Įsivaizduoju, kad labai labai pergyveni ir nepadės čia visokie - nesinervuok, viskas bus gerai ir pan. Bet mes visos suprantam ką jauti ir labai norim palaikyt tave 4u.gif
Pamenu kaip mano špoką į reanimaciją išsinešė ir prijungė prie visų tų aparatų...brrr...
aj, bet nereikia tokių momentų prisimint. Svarbiausia, kad tikrai viskas bus gerai smile.gif
Geros visom dienos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
galva plyšta, gal persimiegojimo požymis g.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2013 10 24, 00:55)
sveikateles  4u.gif
----
tai dabar matysim tave iki gruodzio 17  biggrin.gif

ačiū 4u.gif
----
na jau, juk užsuku pas jus ir kai MB LT. Tad nereik lia lia mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, štai ir aš,

Mažiukas pietų miegelį miega, o aš jau laisva, galiu prisėsti prie SM..
Smagiai vakar pasiautėm, vaikas šlapias buvo vaikų žaidimų kambaryje..aš taip pat biggrin.gif
Atsakyti