QUOTE(lauravala @ 2013 12 04, 11:21)
QUOTE(Mockava @ 2013 12 04, 19:38)
Nu va, atsisedai ant adatos, teks dabar kankintis
QUOTE(Milagra @ 2013 12 04, 20:46)
tai tikrai,kad atsisedau,jau uzkabino labai,reikejo sustot pries pora seriju
kaip reikes iseit is tos stadijos
QUOTE(lauravala @ 2013 12 04, 19:14)
Sito ir as nezinau...
Vis dar ziuriu, ziuriu, ziuriu
QUOTE(Milagra @ 2013 12 04, 21:26)
tai gal pabandyk su tuo nauju serialu per LNK ? Mazu pamacys
Jei ne tada koduotis teks
QUOTE(lauravala @ 2013 12 04, 19:57)
tai gal pabandyk su tuo nauju serialu per LNK ? Mazu pamacys

Ne ne, nepatinka man tas Kenan Imirzalıoglu labai
As apskritai neziuriu serialu ir tv mazai ziuriu. Vienintelis, kuri kazkada buvau macius, tai buvo argentinieciu vienas. O dabar va uzkibau ant Uzdraustos meiles ir paskui uz Kuziejaus. Bet ko tikrai nenoriu ziureti
O, kalbant i tema, tai vis tiktai turiu pripazinti, kad Bugra Gulsoy, kuris vaidina Guney, bent jau paskutinese serijos smarkiai aplenke Kivanc. Nuostabiai vaidino sis aktorius. Tikrai pirmu smuiku grieze. O Kivanc paskutiniam epizode tai man isvis toks narcizas
QUOTE(Milagra @ 2013 12 04, 22:31)
Ne ne, nepatinka man tas Kenan Imirzalıoglu labai
Negaliu ziuret as i ji
As apskritai neziuriu serialu ir tv mazai ziuriu. Vienintelis, kuri kazkada buvau macius, tai buvo argentinieciu vienas. O dabar va uzkibau ant Uzdraustos meiles ir paskui uz Kuziejaus. Bet ko tikrai nenoriu ziureti
O, kalbant i tema, tai vis tiktai turiu pripazinti, kad Bugra Gulsoy, kuris vaidina Guney, bent jau paskutinese serijos smarkiai aplenke Kivanc. Nuostabiai vaidino sis aktorius. Tikrai pirmu smuiku grieze. O Kivanc paskutiniam epizode tai man isvis toks narcizas
Jam vietoj Dzemre norejosi veidrodi pastatyt 
As tai serialu ziuretoja
Giunei grazus vyras,tik labai maziukas ir toks bekaklis,zodziu "sustumtas"
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2013 12 04, 22:31)
O Kivanc paskutiniam epizode tai man isvis toks narcizas
Jam vietoj Dzemre norejosi veidrodi pastatyt 
Bet matau markes nepagadino,i Stabulas rusiates
QUOTE(lauravala @ 2013 12 05, 10:09)
Giunei grazus vyras,tik labai maziukas ir toks bekaklis,zodziu "sustumtas" 
Papildyta:

Papildyta:
As ne apie grozi kalbu, tiesiog be galo gerai vaidina aktorius.
O siaip, kadangi pati esu auksta, tai i tokius pizdrikus nelabai apskritai ziuriu
Aha
QUOTE(Milagra @ 2013 12 05, 12:33)
Jei musu kas klausytu,as jau 20 serijoj buciau juos suvedus,25 apzenijus ir ties 30 happy end
Man Ebru nepatinka,nei geros vaidybos,ir tokia riebaluotais plaukais visada
QUOTE(Milagra @ 2013 12 05, 04:33)
As ne apie grozi kalbu, tiesiog be galo gerai vaidina aktorius.
O siaip, kadangi pati esu auksta, tai i tokius pizdrikus nelabai apskritai ziuriu
Bet simpatiskas, kam tinka
Sakau, jie zymiai geriau abu ziuretusis su Dzemre, abu bekakliai sustumti
O Kuzei Banu reikejo duot nu
Kodel musu niekas
Tai gi, norėjau pasakyti dėl tų vyrų.... Arba pas turkus moterys aukštos, o vyrai žemi arba tokia mada, bet tik vienas tas pagrindinis aktorius iš "atpildo " normalus vyras,
Aš bandžiau šitą naująjį "atpildą" žiūrėt, ir manęs nekabina, nors to veikmo ir daug, bet neįtikina jis manes, iki 12 serijų žiūrėjau, tikriausiai žiūrėsiu per LNK ir toliau , bet nemanau, kad prasidės naktiniai žiurejimai, bus tik šiaip žiūrėjmas. Mano anyta neseniai atvažiavo, tai reiks ją su serialais iki pavasario kažkaip užimt, reiks žiūrėt, šito, o aš paslapčiom sau Kuziejuko pažiūrėsiu rusiškai
QUOTE(Mockava @ 2013 12 05, 13:17)
Tai gi, norėjau pasakyti dėl tų vyrų.... Arba pas turkus moterys aukštos, o vyrai žemi arba tokia mada, bet tik vienas tas pagrindinis aktorius iš "atpildo " normalus vyras,
visi kiti žemi... Oi kaip man tas nesižiūri....Kažkaip kituos serialuos tai per daug nesimetė į akis, bet šitam naujam
Aš bandžiau šitą naująjį "atpildą" žiūrėt, ir manęs nekabina, nors to veikmo ir daug, bet neįtikina jis manes, iki 12 serijų žiūrėjau, tikriausiai žiūrėsiu per LNK ir toliau , bet nemanau, kad prasidės naktiniai žiurejimai, bus tik šiaip žiūrėjmas. Mano anyta neseniai atvažiavo, tai reiks ją su serialais iki pavasario kažkaip užimt, reiks žiūrėt, šito, o aš paslapčiom sau Kuziejuko pažiūrėsiu rusiškai
Tas tai isvis dvimetrinis. Bet man jis labai baisus. Nakti issigasciau toki sutikus
Va Kuziejuj tai visi beveik auksti vyrukai surinkti, isskyrus gal Gunieju. Vyras vakar prisedo paziuret ka as cia ziuriu, tai isvadino Kuzia ryzu ir sake, kad nei vieno turko nemato. O tam Ezelyje tai net akyse juoda.
Siandien dar paziurejau Kuzia, tai prisijuokiau eilini karta. Kai verke Dzemre su Handan apsikabine, tai Kuzia iejes paklause ar nera duju nuotekio namie