Įkraunama...
Įkraunama...

Kuzey Güney

QUOTE(Mockava @ 2014 10 08, 16:23)
Kaip fainai, kad nuo pat pradžių suintrigavo! Manęs ka npradėjau, jis nekabino per labai žiūrėjau dėl Kivančo, nervavo ten viskas ir Kuziejus su savo charakteriu ir tėvas, ir Giunėjus, ir Giulten ir Simai ir Ali! Oi visi! Ir Džemre labai nesimpatiška buvo, o koks iš jos modelis atrodė gali būti, ko ten ta motinėlė kiša ją! Ir charakteris Džemre ne koks atrodė tokia vėjavaikė, tai Giuney, tai Kuzey norëjo! Bet paskui! Savotiškai pamilau visus juos! Su visais džiaugiausi, su visais verkiau!

Na gal taip laukiau sio serialo, nes jau zinojau jusu visu labai gerus atsiliepimus apie ji biggrin.gif vis paskaitinejau sia tema. Kivac man visiskai nepatiko, kai vaidino uzdraustoj meilej, tik paskutinem serijom pradejo patikt, dabar ziuriu Kurt Seita ir Sura, turbut del Kivac laubiausiai biggrin.gif O sitam seriale man patinka abu broliai, ir Giunejus simpatiskas, jis man jau Fatmagul patiko kai vaidino, net galvojau, kad galetu dar koki seriala su siuo aktoriumi parodyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 10 08, 10:39)
gal tik pasirodė,nes tik paskaitinėjau šią temą,kai jau pradėjo reklamuoti šį filmą,bet ir tai daug neskaičiau,kad į priekį nieko nežinot smile.gif arba gal dėl mano meilės Kivacui
atrodo,kad mačiusi,nes ne vienoje temoje minėjusi esu jam savo simpatijas, aš Mockavai konkurente gal didžiausia dėl Kivac:D

oj su ta madona irgi geras biggrin.gif

Nieko nieko, pasidalinsim čia mes juo visos, nejaugi gaila! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 10 08, 18:25)
Nieko nieko, pasidalinsim čia mes juo visos, nejaugi gaila!  lotuliukas.gif

Man tai gaila biggrin.gif Mano Kuzia nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 10 08, 19:25)
Nieko nieko, pasidalinsim čia mes juo visos, nejaugi gaila!  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif man tai biski gaila, ale ka jau darysi, reik dalintis, nieko nebus biggrin.gif

QUOTE(Milagra @ 2014 10 08, 19:31)
Man tai gaila biggrin.gif Mano Kuzia nail.gif

teks brangute..teks vacation4.gif geriau jau draugiskai dalinkimes Kuziuku mirksiukas.gif visgi musulmonas, gali 8 zmonas turet, taip kad trys esam, dar su penkiom teks pasidalint biggrin.gif
Atsakyti
Nagi, reikia "damušt" šitą temą ir nešdintis... lotuliukas.gif

Pagaliau atradau laiko ramiai pažiūrėti pirmąją seriją lietuvių kalba. Ir aš jaučiuosi kaip sugrįžusi pas seimą Istanbule. Nejaugi ryte turėsiu kepti semitus? 😀. Neea, tai ne moterų darbas! lotuliukas.gif Visi jie savi,visi brangūs, visi jaučia kaltę, dėl to kas įvyko, ir kiekvienas savaip su tuo kovoja. Visus savotiškai myliu, visiems atleidau jų nuodėmes, nes deja be nuodėmės šiam pasaulyje nieko nėra. Ne išimtis ir ši šeima. Tačiau nors ir nuodėmingi, ne idealūs, jie nuoširdžiai vienas kitą myli, net jei ir vadina vienas kitą asilu, nepraustaburniu, išsigimėliu, apsisukę jie vienas dėl kito gyvybę paaukotų.... Tikrai?- paklausit... Kas nematėt, turėsite pamatyti iki pabaigos, kad sužinotumėt, kas gyvybę paaukotų, o kas savo kraują išduotų...

Sami - kurį pirmojoje serijoje pamatėm kaip grubų vyrą ir griežtą tėvą, kuris nesidrovi mosikuoti kumščiais. ( tai štai ką iš jo paveldėjo Kuzėjus lotuliukas.gif ) Tačiau net ir pirmojoje serijoje galima įžvelgti jo teisingumą ir savotišką orumą. Jis skirtingai nuo žmonos abu sūnus myli vienoda meile.

Ponia Handan - ji su vyru užaugino tokius skirtingus sūnus! Vaikams duoti vardai pateisino savo lūkesčius- sūnūs skiriasi ne tik išvaizda, jie labiausiai skiriasi savo sielomis. Nors abi jos jautrios, tačiau gyvenimą supranta skirtingai, kas vienam iš sūnų atrodo svarbu, kitam tai neturi prasmės. Tačiau negalima nemylèti ir nesuprasti Kuziejaus, negalima nemylèti ir nesuprasti Giunėjaus. Jų abiejų gyvenimus perkirto perkünas, ir per tą sekundę jų gyvenimai dužo....jie abu atsitiktinumo auka, abu einantys naujais keliais, tačiau kad jais eitų ir pasiektų savo tikslą, jie turi kovoti, o kovos būdus deja, pasirinko patys..

Ali... Mielasis Ali! Geriausias Kuziejaus draugas, prisiekęs būti draugu iki grabo lentos! Nėra nė vieno žmogaus kuris pilnai suprastų Kuziejų šiomis pirmomis dienomis, kuris matytų ir suprastų kas dedasi pas jį viduje, tik Ali! Visiems linkiu tik TOKIUS draugus sutikti savo gyvenimuos.

Džemre...kuri dar pasimetusi, dar nežino savo kelio, dar neatpažysta tikrosios savo meilės, bet kai atpažins, ji dėl meilės kovos pasitelkusi kantrybę... Man pirmą kartą ją pamačius sunku buvo suprasti, kodėl ją visi vadina gražuole, tačiau kai atsiskleidė jos vidinis grožis užgožiantis išorinį, štai tada supratau! Ir dabar nuo pat pirmos serijos aš ją matau tikrą gražuolę!

Giulten, kuri beprotiškai myli savo dukrą, ir žino, kad ji Giuney nemyli, mato tikrąjį Giuney veidą... Taip pat mato tikrąjį Kuziejaus veidą, žino, kaip jis įsimylėjęs jos dukrą, tačiau... kuri motina norėtų dukrai draugo, sėdėjusio kalėjime, visur surandančio tik problemas? Ji vieniša motina visą savo gyvenimą atidavusi dėl dukros ateities, bet ką padarys kad jos dukra būtų laiminga!

Simai, ech Simai.... Ieškojo turtuolio, surado gražuolį... Ji net neįsivaizduoja kas jos laukia....

Banu Sinaner! Gražuolė Banu! Išpaikyta turtuolių dukrytė, puikiai žino ko siekia... Puikiai valdo tėvą, brolį net ir Giunėjų... Tačiau turinti ir paslapčių, kaip ir visa jos šeima...

Barišas... Vien tik jo šypsena sukelia šiltus jausmus. Jis šypsosis dar ne kartą, gėrėsimės juo dar ne kartą. O gal kai kurios ir nusivilsim?

Dar ne su vienu herojum susipažinsime ateityje, kai kuriuos pamėgsim, kai kuriuos norėsime "išmesti" iš šio serialo, jei tik būtų mūsų valia! Taigi žiūrėkime toliau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 09 spalio 2014 - 04:36
QUOTE(širlė @ 2014 10 08, 13:00)
drinks_cheers.gif man tai biski gaila, ale ka jau darysi, reik dalintis, nieko nebus biggrin.gif
teks brangute..teks vacation4.gif geriau jau draugiskai dalinkimes Kuziuku mirksiukas.gif visgi musulmonas, gali 8 zmonas turet, taip kad trys esam, dar su penkiom teks pasidalint biggrin.gif

O ir skirtis lengva, kaip girdëjom, 3x skiriuosi, ir baigta! Kad šitam seriale taip lengvai visokios ten skyrybos būtų vykę!
Atsakyti
Mockava puikus zodziai! Pritariu viskam.
Jau uzuodziu Makaros kvapa !
Atsakyti
Superinė scena su ta 50-dešimke! Tikri broliai! lotuliukas.gif negaliu sustot juoktis! Čia dar Kuziejaus sėkmė nebuvo palikus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 09 spalio 2014 - 13:43
Užmečiau akį į rytdienos seriją... Na ir kurio iš brolių reikia gailėtis? Ar nešančio kažkieno kaltę su savimi, ir visų persekiojamo, smerkiamo? Ar to kuris tikrąją kaltę savyje uždaręs laiko ir yra šeimos viltis, šeimos ateitis( bent jau motinos! ) bet kaltės jausmo negali atsikratyti?

Laukia gražios akimirkos, gražūs žodžiai, tik ar visi juos tars nuoširdžiai? Ar visais patikėsim?
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2014 10 09, 11:08)
Sveikos 4u.gif  pradejau ir as ziureti, man patiko smile.gif . Tik noreciau zinoti, gal kas pageltonins arba i AZ jei nesunku, ar filmas su laiminga pabaiga? Kazkaip itariu, kad nekaip jis baigsis g.gif

Taigi atsakymas trumpas, pabaiga teisinga ir ..... Gera...

Nors kaip tą gerą kas supranta Kuzėjui ji bus laiminga, taip pat Džemre, na o Giunėjus gaus ko užsitarnaus, nesakau užsitarnavo, nes tai nėra esminis jo nusikaltimas... Tačiau filmo eigoje prarasime ir keletą, bent jau man brangių peronažų.
Atsakyti
As va irgi mastau kokia cia ta pabaiga skaitysis, is tiesu riekia ziuret bus visko, neeiline istorija, dar atsiras veikeju nemazai, bet meile triumfuos, sunkiai bet triumfuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2014 10 09, 12:19)
As va irgi mastau kokia cia ta pabaiga skaitysis, is tiesu riekia ziuret bus visko, neeiline istorija, dar atsiras veikeju nemazai, bet meile triumfuos, sunkiai bet triumfuos smile.gif

Galima sakyti už meilę bus sunkai ir ilgai kovota!
Atsakyti