Įkraunama...
Įkraunama...

Įsimaiše ta trečia

QUOTE(Bailiukee @ 2013 12 16, 22:44)
as jo neteisinu ir neteisinsiu. tik parasiau tai, ko dar nebuvau isdesciusi cia. ir saves nekaltinu TIKRAI. pirma karta kirbejo mintis ir noras, galbut tikrai as prie viso to pastumejau, as kalta....bet dbr , tai jau ne.
pagavau pirmaji karta, nes kitu tikrai nebuvo, pries si. zinau. kai dabar jis pradejo eit i kaire, iskart ant zmogaus matosi, iskart pasimate. pasikeite zmogus isvis, lyg slapsto tel. paima ji, dairosi ar neziuriu ir pan. na matosi. nemoka jis meluot ir slepti, o j nemoka. vyrai netokie geri melagiai kaip moterys  biggrin.gif  bant jau manasis. iskart matosi, kad kazkas netaip

ant savo ex greit pastebejau pasikeitimus. ir kaip tu pastebejai, telefonai isduoda. bet as pacioje pradzioje pastebejau ne per telefona. kai dabar atsimenu, atrodo kaip elektra trenktu. jos paklausiau, kas atsitiko, jos atsakymas buvo ka issigalvoji cia. apsiraminau, pagalvojau, gal prasidejo man krize lotuliukas.gif . telefonas po to seke, labai saugojo. nu ir kiti nuansai. bandai kalbetis, bet negirdi ka sakai. seksas irgi netoks jau buvo. dauguma cia raso, kad vyrai nepastabus. patikekit, jei zmogus rupi, myli ji, greit pamatai pasikeitimus. gaila, kad taip meile yra nuzudoma
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2013 12 16, 23:44)
as jo neteisinu ir neteisinsiu. tik parasiau tai, ko dar nebuvau isdesciusi cia. ir saves nekaltinu TIKRAI. pirma karta kirbejo mintis ir noras, galbut tikrai as prie viso to pastumejau, as kalta....bet dbr , tai jau ne.
pagavau pirmaji karta, nes kitu tikrai nebuvo, pries si. zinau. kai dabar jis pradejo eit i kaire, iskart ant zmogaus matosi, iskart pasimate. pasikeite zmogus isvis, lyg slapsto tel. paima ji, dairosi ar neziuriu ir pan. na matosi. nemoka jis meluot ir slepti, o j nemoka. vyrai netokie geri melagiai kaip moterys  biggrin.gif  bant jau manasis. iskart matosi, kad kazkas netaip

jei telefoną slapsto situacija nėra jua tokia bloga...Pagalvok kiek ištikimų vyrų neslapsto telefono, bet turi kitą, apie kurį nežino net antroji pusė
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele35 @ 2013 12 17, 17:37)
jei telefoną slapsto situacija nėra jua tokia bloga...Pagalvok kiek ištikimų vyrų neslapsto telefono, bet turi kitą, apie kurį nežino net antroji pusė

o kiek tokiu, kurie neslapsto ir neturi kito telefono lotuliukas.gif
juk ne kalbom reik uzsiimti, kam tas telefonas biggrin.gif
Atsakyti
na jei vistiek malsis su ja.tai bus padetas taskas.ka dar cia kalbet.t
Atsakyti
Ir malsis, jei ne su ta, tai su kita. Jau dabar savo kaltes vyrelis nemato, o kad veliau pajus sansu isvis nelieka...
P.S Nebukit tokia tikra del anytos, sakau is patirties...buvau ir as kaip dukra, ejo uz mane visom "keturiom" ir t.t Po skyrybu, tapau seimos ardytoja, bendravimo liko minimaliai ir tai tik del vaiko. Nesakau, kad jums tas pats bus, bet patariu aklai netiketi jos kalbom, kad netektu skaudziai nusivilti...
Atsakyti
QUOTE(lorijana-as @ 2013 12 18, 19:06)

P.S Nebukit tokia tikra del anytos, sakau is patirties...buvau ir as kaip dukra, ejo uz mane visom "keturiom" ir t.t Po skyrybu, tapau seimos ardytoja, bendravimo liko minimaliai ir tai tik del vaiko. Nesakau, kad jums tas pats bus, bet patariu  aklai netiketi jos kalbom, kad netektu skaudziai nusivilti...

sutinku... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As manau,kad jis ne vienas norejo pabuti,o su ta merga biggrin.gif .As visada tokiais atvejais patariu atsitraukti,jei jis tikrai isimylejo,jus nieko nepadarysit,nors as manau,kad pradzioje daznai isimylejima maiso su aistra,viskas nauja,sviezia,atrodo,kad jausmai oho kokie,tik veliau supranti,kad nebuvo to isimylejimo,kol jis nesupras,ka kam jaucia,jus bejege.
Atsakyti
bet jei dar tik uzuomazgos pas juos, kol nera isibegeje, galbut butu imanoma kazkaip viska sustabdyt? zodziais, darbais? verysad.gif
jei Kita nezino dar apie jo jausmus, na sakykim matyt tai aisku turi matyt, kad jam patinka, tai gal ji pati neturi rimtu ketinimu jo atzvilgiu, gal jis jai tik siaip intrigele, pramogele.. gal jei pabandyciau su ja pasikalbet?
Zinau, atrodau beviltiska, ir pati niekad nemniau, kad tokia buciau, bet nemniau, kad man taip nutiks kada nors..
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2013 12 21, 19:25)
As manau,kad jis ne vienas norejo pabuti,o su ta merga biggrin.gif .As visada tokiais atvejais patariu atsitraukti,jei jis tikrai isimylejo,jus nieko nepadarysit,nors as manau,kad pradzioje daznai isimylejima maiso su aistra,viskas nauja,sviezia,atrodo,kad jausmai oho kokie,tik veliau supranti,kad nebuvo to isimylejimo,kol jis nesupras,ka kam jaucia,jus bejege.

drinks_cheers.gif
Is vis tu isimylejimu per gyvenima gali but n+k, po to praeina, o jei bus toks. skystalas, jog del kiekvieno isimylejimo jam jau skyrybos, oi tai nervu reiks su juo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VyPo: 21 gruodžio 2013 - 20:30
QUOTE(isdykusS @ 2013 12 21, 21:26)
bet jei dar tik uzuomazgos pas juos, kol nera isibegeje, galbut butu imanoma kazkaip viska sustabdyt? zodziais, darbais?  verysad.gif
jei Kita nezino dar apie jo jausmus, na sakykim matyt tai aisku turi matyt, kad jam patinka, tai gal ji pati neturi rimtu ketinimu jo atzvilgiu, gal jis jai tik siaip intrigele, pramogele.. gal jei pabandyciau su ja pasikalbet?
Zinau, atrodau beviltiska, ir pati niekad nemniau, kad tokia buciau, bet nemniau, kad man taip nutiks kada nors..

Jei jie buciavosi,tai ji tikrai zino,kad jam patinka ji.
Pasakysiu as jums viena,kuo jus dabar labiau lysite prie jo,tuo labiau ji atstumsite,as kalbu is patirties,jus galite bet ka sakyti,jam dabar bus tai neidomu,nes jis apsvaiges nuo nauju jausmu,jusu negirdes,islaukite,viskas dar apsiversti gali neviena karta.Nerodykite vyrui savo silpnumo,as kaip tik patarciau iskelti galva,puostis,lekti su draugemis kur nors.Jei tik verksite ir paskui ji sliauziosite,bus blogiau.
O pokalbis su ta merga nieko gero jums neduos.
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2013 12 21, 20:26)
bet jei dar tik uzuomazgos pas juos, kol nera isibegeje, galbut butu imanoma kazkaip viska sustabdyt? zodziais, darbais?  verysad.gif

Ir šiaip tokioje situacijoje kuo daugiau nuoširdumo, mažiau vaidybos ir demonstravimosi, tuo mažiau galimybių privelti bereikalingo skausmo ir nesusipratimų veltinį. Jis, rodos, pasistengė būti nuoširdus. Įvardinčiau kaip jaučiuosi. Mano atveju jam taip ir pasakyčiau, kad žiauriai skaudu, bet laukiu Kalėdoms. Pasistengčiau Kalėdas sutikti kartu. Tuomet ramiai pasakyčiau, kad palauksiu apsisprendžiant ir nustatyčiau terminą. Padėkočiau už atvirumą.
Moteriškę palikčiau ramybėje. tai tik Jos ir vyro reikalas. nežeminčiau savo (kol kas dar) vyro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunute: 21 gruodžio 2013 - 20:42
QUOTE(Sunute @ 2013 12 21, 21:40)
Ir šiaip tokioje situacijoje kuo daugiau nuoširdumo, mažiau vaidybos ir demonstravimosi, tuo mažiau galimybių privelti bereikalingo skausmo ir nesusipratimų veltinį. Jis, rodos, pasistengė būti nuoširdus.  Įvardinčiau kaip jaučiuosi. Mano atveju jam taip ir pasakyčiau, kad žiauriai skaudu, bet laukiu Kalėdoms. Pasistengčiau Kalėdas sutikti kartu. Tuomet ramiai pasakyčiau, kad palauksiu apsisprendžiant ir nustatyčiau terminą. Padėkočiau už atvirumą.
Moteriškę palikčiau ramybėje. tai tik Jos ir vyro reikalas. nežeminčiau savo (kol kas dar) vyro.

Nieko gero is tu terminu,jokiais budais negalima jo versti apsispresti,jis turi pats to noreti,o jeigu bus priverstas ir pasirinks zmona,didele tikimybe,kad vel begs atgal pas ana.
Ne apie vyro zeminima reikia galvoti,o apie savo,kalbejimas su ta merga,tik save pacia pazemins.
Atsakyti