Įkraunama...
Įkraunama...

Įsimaiše ta trečia

Jis paklaustų dukros, o dukra neliktų gyventi su motina, kuri sugriovė šeimą mirksiukas.gif .
Merginos, aš iš šono viską matau ir suprantu, ačiū ir jums, kad patvirtinat mano jausmus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poison: 20 sausio 2014 - 15:49
kas cia seima sugriove? doh.gif manipuliantas, na ir slykstus tas jusu vyras, uz ka jus ji mylit.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2014 01 20, 16:47)
Jis paklaustų dukros, o dukra neliktų gyventi su motina, kuri sugriovė šeimą  mirksiukas.gif .
Merginos, aš iš šono viską matau ir suprantu, ačiū ir jums, kad patvirtinat mano jausmus.

Ir šaunuolė jūs. Akivaizdu, kad su tokiu skyrybas pradėti, tai užvesti karą kaip reikiant. O, kad karą laimėtum, kartais reikia būti gerai pasiruošus. To jums ir linkiu. Laimėjimo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 01 20, 15:52)
Ir šaunuolė jūs. Akivaizdu, kad su tokiu skyrybas pradėti, tai užvesti karą kaip reikiant. O, kad karą laimėtum, kartais reikia būti gerai pasiruošus. To jums ir linkiu. Laimėjimo  mirksiukas.gif  4u.gif

o kaip pasiruosti tam? kaip pasiruost, kad jis manipuliuos vaikais? apkaltins mama, kad seima sugriove? pirmai dukrai apie tai pranest?
Atsakyti
Aš manau, jei jis neturės kur gyventi, neturės kur deklaruoti gyv. vietos, vaiko jam teismas neleis pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2014 01 20, 16:00)
Aš manau, jei jis neturės kur gyventi, neturės kur deklaruoti gyv. vietos, vaiko jam teismas neleis pasiimti.

kiek dukrai metu? skyrybu atveju vaikai juk mamai atitenka, ar ne? nebent jie patys pareiskia nora su kazkuo gyvent...is tiesu tai nezinau situ niuansu...
Atsakyti
13 metų, dukra ir pareikš norą.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 01 20, 15:52)
Ir šaunuolė jūs. Akivaizdu, kad su tokiu skyrybas pradėti, tai užvesti karą kaip reikiant. O, kad karą laimėtum, kartais reikia būti gerai pasiruošus. To jums ir linkiu. Laimėjimo  mirksiukas.gif  4u.gif

Pilnai su tuo sutinku, kad kantrybes ir stiprybes reikes kovojant, bet anksciau ar veliau tures imtis veiksmu, o pasiruosti kaip?
Papildyta:
QUOTE(poison @ 2014 01 20, 16:04)

O kokie jusu su dukra santykiai ir kokie su vyru?
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2014 01 20, 16:04)

kodel taip galvojate?
Atsakyti
Aš dukrai draugė, tėvas autoritetas. Jai atrodo savaime aišku, kad mama bus visada šalia, o jei tėvas išeis, tai daugiau jo nematys, arba matys labai retai. O ir dukros akyse liksiu sugriovusi šeimą. Aišku, ji suaugusi supras viską, tačiau jos laukia brendimo laikotarpis, o kaip bus jei ji augs be mamos....................
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2014 01 20, 16:11)
Aš dukrai draugė, tėvas autoritetas. Jai atrodo savaime aišku, kad mama bus visada šalia, o jei tėvas išeis, tai daugiau jo nematys, arba matys labai retai. O ir dukros akyse liksiu sugriovusi šeimą. Aišku, ji suaugusi supras viską, tačiau jos laukia brendimo laikotarpis, o kaip bus jei ji augs be mamos....................

pasinaudokite tuo, kad jus jai drauge. 13m pakankamai didele, kad viska suprastu, kas ir kaip. savaime aisku, kad mama bus visada salia...na jei pareiks nora gyvent su tevu, mama salia nebus...na bus, beet ne visada. gal vertetu pasikonsultuot su kokiu psichologu, kaip reiketu visa tai paaiskint dukrai, kad nekaltintu ne vienos puses. ne prosali ir vyrui isdestyti tai, kokios buna pasekmes, kai vienas is tevu manipuliuoja vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 01 20, 17:15)
pasinaudokite tuo, kad jus jai drauge. 13m pakankamai didele, kad viska suprastu, kas ir kaip. savaime aisku, kad mama bus visada salia...na jei pareiks nora gyvent su tevu, mama salia nebus...na bus, beet ne visada. gal vertetu pasikonsultuot su kokiu psichologu, kaip reiketu visa tai paaiskint dukrai, kad nekaltintu ne vienos puses. ne prosali ir vyrui isdestyti tai, kokios buna pasekmes, kai vienas is tevu manipuliuoja vaiku.

O, tai jūsų išvardinti dalykai, ne pasiruošimas? Priedo, ir pačiai reikia morališkai sustiprėti. Kad tvirtai kojomis ant žemės stovėtų ir visos būsimos melagystės plauktų, kaip vanduo nuo žąsies. Plius ir finansai. Reikės ir advokato, ir kur gyventi, ir už ką gyventi.
Atsakyti