skruzde
balionas tauir sveikinimai sunui... as irgi labai pergyvenu del savo berniuku,tik pas mane skyrtumas kad jie vienas kita turi... sunku tokiam vaikui rast draugu,ir siaip manau nelengvas gyvenimas ju laukia,kitokiskiems zmonems visda sunku...( kazkaip cia nelinksmai nuskambejo,atleisk)

QUOTE(tindiriuška @ 2013 10 07, 09:13)
mes į vaikų gimtadienius kviečiam visą ... kažką. Ukrainoj kvietėm visus pažystamus ir dziudo grupę. Lietuvoj kviečiam visą darželio grupę. vaikams smagu, dovanų daug daug, o mums, tėveliams, belieka pasirūpinti, kaip pamaitinti tą didelę govėdą ir kaip sužiūrėt, kad sprando nei vienas nenusisuktų
bet švytinčios vaikų akys visas išlaidas ir vargą atperka
iš "statybininkų" gyvenimo (vakar su vyru užmūrinom 2 langus ir 1 duris
) "tu į skiedinį cemento dėjai?" "aš galvojau, kad tu dėjai!!!!" "BL!!!!!!!!" 
truputį reikėjo perdaryti, bet šiandien siena laikosi, reiškia ir toliau laikys
bet po savaitgalio tai nei rankyčių, nei kojyčių nejaučiu...

iš "statybininkų" gyvenimo (vakar su vyru užmūrinom 2 langus ir 1 duris

truputį reikėjo perdaryti, bet šiandien siena laikosi, reiškia ir toliau laikys

bet po savaitgalio tai nei rankyčių, nei kojyčių nejaučiu...

QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2013 10 07, 07:28)
Neliūdėk,Skruzdžiuk 

katik uzgrozdinau visa savo kiema,sutempiau viss siuksledezes
nesu labai patenkint,bet dar karta degt nesinori...su musu sekme tai ''zaibas''trenks butent i musu ''kiema''...

Labukas.
Retas svečias aš pas Jus.
Linkėjimai kartu šventusiam Skruzdės skruzdėliukui
Linkim rasti draugų
Dėkui už sveikinimą Tadukui mums jau 10 metų , ėjom kartu apsipirkti šventei, servetėles išsirinko tokias elegantišku rašteliu , vaikiškų nebenorėjo
nu toks jau vyras atseit... Matė kiek viskuo rūpinausi šventei kartu lakstėm pirkinėjom ir dukra kartu (mant tėtis kaime su dičkiu kiaulaitę pjovė) sakau matot vaikai kiek reikia viską apgavoti ir subėgioti kad šventė būtų graži, tai dukra aha matau mokausi, o Tadas sako o man tai nereikės niekuo rūpintis ane (nu čia tipo tėtis tai nelaksto
) sakau nelygu kokią žmoną gausi, sakau rinikis tokią apsukrią kaip mamytė
, o jis sako: mama, žinai tos kur nelabai gražios mergaitės tai būna geros ir protingos, o kur gražios tai visai kvailos
Šalia mūsų yra tvirtovė 7 fortas, tad ėjom į jį vaikai ieškojo lobio naudodamiesi kompasu ir įvairiomis nuorodomis, patiko prisilakstė, grįžom namo, vaišinomės, juokingiausia kad nusilakstę buvo ir namie nebesiuto, brolis kai atvažiavo sako tai ką visi jau namo išsiskirstė, kad nesigirdi
Retas svečias aš pas Jus.
Linkėjimai kartu šventusiam Skruzdės skruzdėliukui

Dėkui už sveikinimą Tadukui mums jau 10 metų , ėjom kartu apsipirkti šventei, servetėles išsirinko tokias elegantišku rašteliu , vaikiškų nebenorėjo

Šalia mūsų yra tvirtovė 7 fortas, tad ėjom į jį vaikai ieškojo lobio naudodamiesi kompasu ir įvairiomis nuorodomis, patiko prisilakstė, grįžom namo, vaišinomės, juokingiausia kad nusilakstę buvo ir namie nebesiuto, brolis kai atvažiavo sako tai ką visi jau namo išsiskirstė, kad nesigirdi

o as vel tingiu
siaubas kazkoks,gal cia kokia liga,pasireiskianti tingejimu
mastau ar verta planuotis vasarai atostogas lt

mastau ar verta planuotis vasarai atostogas lt

QUOTE(SkruzdėTauškalė @ 2013 10 07, 07:28)
Imam vieną balionėlį gimtadieniui, o kitą paliekam praavil Tadui.
Ech, net nesitiki, kad mano mažius jau septynmetis.

Nu ir man dar reiktu vieno balionelio, o tiksliau diiidelio baliono

QUOTE(mentas @ 2013 10 07, 09:55)
skruzde
balionas tauir sveikinimai sunui... as irgi labai pergyvenu del savo berniuku,tik pas mane skyrtumas kad jie vienas kita turi... sunku tokiam vaikui rast draugu,ir siaip manau nelengvas gyvenimas ju laukia,kitokiskiems zmonems visda sunku...( kazkaip cia nelinksmai nuskambejo,atleisk)

ne ten patajkiau
maniskis turi draugu, bet labai daznai myli pabut tiesiog vienas-jam patinka..bet toks ir vyresnysis
nezinau i ka atsigime -bet tikrai ne i mane...pabuvo, pazaide mokykloj ir uztenka..namuose kompiuteris, knygutes ir matematikos vadoveliai jam draugai
nu sakau vienisiyus..atvaro draugai sako einam i kiema, sako negaliu noriu matematika pasprest
tai gerai kad dar bureliai yra
ten prisibendrauja..
Skruzde gal ir tu i koki bureli dailes uzrasyk, juk autistukai situs dalykus labai myli -gal ir ten suras ka nors draugauti...
Papildyta:
tilpsit tikrai-kai yra problema, sprendimas visada atsiranda
su tiek vaikuciu kodel ne ten
Papildyta:
mazius llabai piest pamego ir tie piesinukai grazus tokie , spalvoti, idomus ,,,zinokit mamka pralenke

Skruzde gal ir tu i koki bureli dailes uzrasyk, juk autistukai situs dalykus labai myli -gal ir ten suras ka nors draugauti...

Papildyta:
QUOTE(LaLuna* @ 2013 10 07, 17:24)
ne ten patajkiau
tilpsit tikrai-kai yra problema, sprendimas visada atsiranda

su tiek vaikuciu kodel ne ten

Papildyta:
mazius llabai piest pamego ir tie piesinukai grazus tokie , spalvoti, idomus ,,,zinokit mamka pralenke

Labas
Baigiu sušalt į ožio ragą. Darbe šalta, lauke šalta, namie visi radiatoriai sujungti, bet man vistiek šalta.
Visą savaitgalį pradirbom žemės ūkyje. Nieko dar nemoku, bet pamažu išmoksiu

Baigiu sušalt į ožio ragą. Darbe šalta, lauke šalta, namie visi radiatoriai sujungti, bet man vistiek šalta.
Visą savaitgalį pradirbom žemės ūkyje. Nieko dar nemoku, bet pamažu išmoksiu

audryta taip abiems pripazino autizma
LaLuna kazko nesupratau,arba praleidau,apie ka tu cia...
LaLuna kazko nesupratau,arba praleidau,apie ka tu cia...